Home » Romantiskās

Архив за: Romantiskās

Kategorija:

Romantiskās

Bridžita Džounsa 2: Saprāta robeža | Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)


Bridžita Džounsa 2: Saprāta robeža | Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)
Bridžita Džonsa ir kā apreibusi no attiecībām ar satriecošo Marku Dārsiju. Viņš ir izglītots, gādīgs un arī iecietīgs pret katru (gandrīz) sīkāko Bridžitas greizsirdības lēkmi. Kādēļ gan lai ikviena Londonas sieviete, Marka jauno un izskatīgo asistenti ieskaitot, nekristu kārdinājumā atņemt Marku tuklajai, ietiepīgajai un dažreiz nepiedienīgajai Bridžitai? Kad pie apvāršņa parādās garkājainā Marka asistente, rozā krāsas mākonītis virs Bridžitas galvas savelkas aizdomīgi pelēks, kad viņa ar skubu metas pārbaudīt abu attiecības. Taču, kad Bridžitai šķiet, ka sliktāk jau vairs nevar būt, parādās viņas bijušais priekšnieks, brunču mednieks un siržu lauzējs Daniels Klīvers. 2001. gada komerciāli ļoti veiksmīgās komēdijas "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" turpinājums. Abu filmu pamatā ir Helēnas Fīldingas romāni. 

Kategorija:

Romantiskās

Atmiņu klade | The Notebook (2004)


Atmiņu klade | The Notebook (2004)
Filma balstās uz kādu vīru, kurš lasa stāstu sievietei veco ļaužu dziedinātavā. Stāsts, kuru viņš lasa, ir par diviem mīlniekiem Alliju un Noa, kuri satiekas karnevālā. Pēc šīs tikšanās viņi bija nešķirami visu vasaru līdz Allijas vecāki viņu aizveda. Gadiem ejot un nesagaidot nevienu vēstuli no Noa, Allija saderinājās ar turīgu jaunu kareivi, bet vēl joprojām jūtot mīlestību pret Noa, viņa aizbrauc viņu apciemot un kaisle atgriežas ar jaunu degsmi...

Kategorija:

Romantiskās

Neprātīgi brīnišķīga | Crazy Beautiful (2001)


Neprātīgi brīnišķīga | Crazy Beautiful (2001)
Ja likteņa lēmumā paredzēts, ka divu vidusskolu vecāko klašu skolēni – viņš un viņa – satiksies, tad tas arī notiks. Un, ja tas ir noticis, tad viss risinās, kā paredzēts, lai īstajā vietā būtu raksturojums neprātīgi brīnišķīga. Lai tas būtu piedzīvojumu un pārdzīvojumu pilns stāsts par pirmo mīlestību. Nikola - bagāta un ietekmīga tēva meita - satiekas ar Karlosu - parastas latīņamerikāņu ģimenes atvasi. Nikolai ir septiņpadsmit gadu, turklāt viņa ir gana enerģiska, lai vienmēr būtu notikumu epicentrā, lai vienmēr ietu ar izaicinājumu, lai vienmēr būtu gatava pārgalvībām. Tomēr dažkārt Nikolas acīs redzams, ka aiz trakulībām paslēpies izmisums. Vienatnē Nikola ir gluži cita meitene. Viņa īstenībā jūtas ļoti vientuļa, turklāt netīkamas izvērtušās attiecības viņas ģimenē: Nikola nekādi nespēj aizmirst savu mirušo māti… 

Kategorija:

Romantiskās

Tiec vaļā no Evas | Deliver Us From Eva (2003)


Tiec vaļā no Evas | Deliver Us From Eva (2003)
Eva ir ļoti stingra jauna sieviete, kura pastāvīgi iesaistās savu māsu un viņu vīru lietas. Viņu nolikumiem, kuri ir noguruši no Evas. Tāpēc viņi izdomā nolīgt kādu, kas varētu viņai pazust no viņu dzīves. Viņi nolīgst Reju, kuram samaksā 5,000 dolārus, lai tiktos ar Evu. Randiņš notiek mierīgi, bet problēmas rodas tad, kad viņš tiešām iemīlas Evā.

Kategorija:

Romantiskās

Lai veicas, Čak! | Good Luck Chuck (2007)


Lai veicas, Čak! | Good Luck Chuck (2007)
Viss sākās toreiz, kad Čārlijam Loganam bija desmit gadi. Pudeles griešanas spēlē viņš atteicās nobučot kādu netīkamu meiteni, kas uzlika Čārlijam lāstu. Pēc divdesmit pieciem gadiem Čārlijs ir veiksmīgs zobārsts, taču lāsts joprojām darbojas. Lai kā meklētu, viņš nespēj atrast īsto meiteni. Vēl ļaunāk – savas bijušās draudzenes kāzās viņš uzzina, ka katra sieviete, ar ko viņš pārgulējis, atradusi īsto mīlestību ar nākamo satikto puisi. Meitenes stājas rindā, lai tikai pārgulētu ar laimes nesēju Čārliju, taču dzīve ar seksu bez mīlestības ir vientuļa. Līdz brīdim, kad viņš sastop skaisto un nepieejamo Kemu. Kad abu attiecības beidzot ievirzās romantiskā gultnē, Čārlijam jāspēj atbrīvoties no laimes nesēja lāsta, lai viņa sapņu meitene neaizietu pie nākamā sastaptā puiša.

Kategorija:

Romantiskās

Jo es tā teicu | Because I Said So (2007)


Jo es tā teicu | Because I Said So (2007)
Dafnei ir trīs burvīgas meitas - nopietnā un pastāvīgā psiholoģe Megija, seksīgā,
izklaidīgā Meja un nedrošā, bet burvīgā Millija. Dafnes mīlestībai pret meitām
nav robežu, un viņa ir gatava darīt visu, lai jaunākā meita Millija attiecībās
ar vīriešiem nepieļautu tās pašas kļūdas, kuras pieļāvusi viņa. Tāpēc Dafne
nolemj Millijai atrast ideālo vīrieti. Millijai nezinot, viņa ar sludinājuma
palīdzību atrod lielisku puisi. Taču tieši tad sākas komiski notikumi un
pārpratumi, jo Dafne, vēlēdamās meitai palīdzēt, dara gluži pretējo!
Un tas viss mīlestības vārdā...

Kategorija:

Romantiskās

Nost ar mīlestību | Down With Love (2003)


Nost ar mīlestību | Down With Love (2003)
60-tie gadi. Ņujorka. Rakstniece Barbara Novaka satricina lielpilsētu ar savu jauno grāmatu "Nost ar mīlestību", kurā sludina feminismu. "Jā" seksam, šokolādei un karjerai, "Nē" mīlestībai, tāds ir grāmatas un pašas rakstnieces sauklis. Gan sievietes, gan vīrieši aizgūtnēm lasa grāmatu, kas kļuvisi par bestselleru, taču katra grupa reaģē citādi. Novaka kļūst par slavenā žurnālista Kačera Bloka (Jūens Makgregors) mērķi. Taču žurnālists sarunā vairākas intervijas un pats neatnāk uz tām, Barbaras pacietības mērs ir pilns.

Kategorija:

Romantiskās

Cik man gadu? | 13 Going on 30 (2004)


Cik man gadu? | 13 Going on 30 (2004)
Džena ir tipiska pusaudze, kura vairāk par visu vēlas, ātrāk kļūt pieaugusi. Savā trīspadsmitajā dzimšanas dienā, draudzeņu izjokota, Džena krīt histērijā - viņa vairs tā nespēj. Nākamais rīts ir visai dīvains. Džena pamostas nepazīstamā dzīvoklī un ielūkojoties spogulī teju nenoģībst: no tā uz viņu lūkojas pieaugusi sieviete. Izrādās, ka viņa vienā rāvienā kļuvusi 30 gadus veca. Pamazām noskaidrojas, ka viņai ir puisis - populārs NHL hokejists, labs darbs un pilns skapis satriecošu kleitu. Dzīve var sākties! Taču Džena dodas uzmeklēt savu bērnības dienu draugu, lai noskaidrotu kas īsti ar viņu noticis.

Kategorija:

Romantiskās

Parīze, es mīlu tevi | Paris, je t'aime (2006)


Parīze, es mīlu tevi | Paris, je t'aime (2006)
Filmu veido vairāki stāsti, kurus vieno Parīze - mīlestības pilsēta. Divdesmit viens režisors veido vienu filmu par mīlestību, katrs tikai sev raksturīgā manierē atainodams Parīzes īpašo atmosfēru, stilu un dzīvesveidu. Katra režisora veidotās epizodes mijas, ļaujot skatītājiem sekot negaidītiem notikumu pavērsieniem un jauniem varoņiem, kas kopā veido unikālu vēstījumu par Parīzi un mīlestību.

Kategorija:

Romantiskās

Kaut kas par Mēriju | There's Something About Mary (1998)


Kaut kas par Mēriju | There's Something About Mary (1998)
Joprojām neaizmirsis savu skolas laiku aizraušanos ar Mēriju, neatlaidīgais un ne īpaši izskatīgais Teds trīspadsmit gadus vēlāk ir nolēmis viņu uzmeklēt ar nekrietna privātdetektīva palīdzību, kurš arī iemīlas Mērijā.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.