Home » Romantiskās

Архив за: Romantiskās

Kategorija:

Romantiskās

Viesmīle | Waitress (2007)


Viesmīle | Waitress (2007)
Dženna ir nelaimīgi precējusies viesmīle, turklāt stāvoklī. Viņas vīrs Ērls ir rupjš, neaptēsts tēviņš, kas par jauno sievieti nepavisam nerūpējas. Kādu dienu viņas pilsētiņā ierodas svešinieks. Abi iepazīstas un meitene, būdama uz izmisuma robežas, ļaujas atbraucēja valdzinājumam, cerot atrast dzīvē tik ilgi gaidīto laimi...

Kategorija:

Romantiskās

Kaut kas līdzīgs dzīvei | Life or Something Like It (2002)


Kaut kas līdzīgs dzīvei | Life or Something Like It (2002)
Žurnāliste Lenija Keriganai intervē kādu bezpajumtnieku un šis vīrs pareģo, ka viņai atlicis dzīvot vien nedēļu. Murgs? Arī Lenija tā domā. Bet tikai līdz brīdim, kad sāk piepildīties pirmie pravieša pareģojumi. Viena nedēļa - pārāk maz laika, lai īstenotu savas dzīves lielākos sapņus!

Kategorija:

Romantiskās

Neiedomājamā cietsirdība | Intolerable Cruelty (2003)


Neiedomājamā cietsirdība | Intolerable Cruelty (2003)
Mailss Mesijs ir advokāts, kurš nekad nezaudē. Kad laulība ir cietusi fiasko, un baidāties zaudēt savu mantu, Mailss palīdz kā neviens. Par spīti ietekmīgiem klientiem, grūtām uzvarām, kolēģu cieņai un stabiliem līgumiem,viņš savā dzīvē ir nonācis krustcelēs. Veiksmju lutinātam, viņam uzmākusies garlaicība, un viņš meklē jaunus izaicinājumus. Viss mainās, kad viņš satiek sev līdzvērtīgu pretinieci Merilinu Reksrotu — sievieti, kas vienmēr dabū vīrieti, kuru grib. Merilina ir Mailsa klienta Reksa Reksrota, bagāta nekustamā īpašuma tirgotāja un brunču mednieka sieva. Ar privātdetektīva palīdzību viņa ir pieķērusi Reksu neuzticībā un ar nepacietību gaida uz sekmīgu iznākumu šķiršanās prāvā, kas viņai būtu atslēga uz bagātību un brīvību.

Kategorija:

Romantiskās

Spožā Zvaigzne | Bright Star (2009)


Spožā Zvaigzne | Bright Star (2009)
Oscar balvas ieguvējas, filmas „Klavieres” režisores Džeinas Kempiones jaunākais darbs.19. gadsimta sākums, Londona. Jauns britu dzejnieks Džons Kītss uzsāk slepenu mīlas dēku ar kaimiņu meiteni Fanniju Braunu. Kopā viņus saved Kītsa jaunākā brāļa slimība. Džonu aizkustina jaunās meitenes rūpes par viņa brāli, un viņš piekrīt meitenei pasniegt dzejas stundas. Par spīti Fanijas mātes centieniem šo savienību izjaukt, abi mīlnieki tiek ierauti neaprakstāmu jūtu pasaulē. Taču par to spēcīgāks izrādās Kītsa traģiskais liktenis.

Kategorija:

Romantiskās

Divi mīlētāji | Two lovers (2008)


Divi mīlētāji | Two lovers (2008)
Mazliet vecmodīgs un melodramatisks mīlas stāsts. Kad tiek atceltas Leonarda kāzas, viņš ir tik satriekts, ka apsver pat pašnāvību. Leonards strādā tēva ķīmiskajā tīrītavā, kas gatavojas apvienoties ar lielāku uzņēmumu, tāpēc Leonards tiek iedrošināts uzsākt romantiskas attiecības ar iespējamā sadarbības partnera meitu. Tomēr, kā parasti, visu sarežģī Leonarda iepazīšanās ar Gvinetas Paltrovas atveidoto Mišelu.

Kategorija:

Romantiskās

40 dienas 40 naktis | 40 Days and 40 Nights (2002)


40 dienas 40 naktis | 40 Days and 40 Nights (2002)
Mets ir jauns vīrietis, kas apņēmies paveikt ko neiedomājamu: 40 dienas un naktis iztikt pilnībā bez seksa, nemaz nenojaušot, cik tas patiesībā būs grūti izdarāms.

Kategorija:

Romantiskās

Sarunas vērts (1995)


Sarunas vērts (1995)
Uzzinājusi par vīra neuzticību, Greisa nolemj pārtraukt jebkādas attiecības ar Ediju. Nelīdz ne vecāku pierunāšana, ka krīzes gadās pat veiksmīgākajās ģimenēs, nedz mātes atzīšanās, ka arī viņai reiz nācies pievērt acis uz vīra sānsoļiem. Greisa ir pārliecināta – laulības šķiršana var izrādīties iespēja, kas viņai dota, lai mūža beigās nenožēlotu, ka viņa vēlējās, bet neko nedarīja, lai viss būtu citādi.

Kategorija:

Romantiskās

Dzenoties pēc brīvības (2004)


Dzenoties pēc brīvības (2004)
Anna Fostere ir Amerikas Savienoto Valstu prezidenta meita. Viņai nekad nav bijusi parasta dzīve. Lai kurp viņa dotos, viņas soļiem vienmēr sekos vismaz ducis slepeno aģentu. Kad slepeno aģentu pārlieku lielās uzmanības dēļ tiek izjaukts Annas randiņš ar puisi, kurš viņai patiešām patīk, Annas pacietības mērs ir pilns. Viņa mēģina pierunāt tēvu, lai viņš samazina slepeno aģentu skaitu, kuri seko Annai, lai viņa beidzot varētu izbaudīt kaut mirkli brīvības. Tēvs meitai dod solījumu, ka turpmāk viņai sekos tikai divi slepenie aģenti - Alans Veiss un Sintija Moralesa. Kad ASV pirmā ģimene dodas vizītē uz Prāgu, Anna pēc oficiālās dienas daļas izlemj doties izklaidēties. Kad viņa pamana, ka klubs, kurā viņa atrodas ir pilns ar slepenajiem aģentiem, Anna saprot, ka tēvs nav pildījis solījumu un aizbēg no kluba, lai aģenti vairs nevarētu viņai sekot. 

Kategorija:

Romantiskās

Ja vien (2004)


Ja vien (2004)
Šī Ienam ir briesmīga diena – darbā gadās ļoti nopietna neveiksme, viņš aizmirst par mīļotās meitenes Samantas izlaidumu eksāmenu, kuram tā gatavojusies trīs gadus, dienas beigās Samantu traģiski zaudē… Bet Iens taču Samantu patiesi mīlēja, tikai neprata to izrādīt, vienmēr viss cits izrādījās svarīgāks… Ja vien liktenis viņam dotu otru iespēju, pagrieztu laiku atpakaļ… un tā patiesi arī notiek.

Kategorija:

Romantiskās

Dabas spēks (1999)


Dabas spēks (1999)
Pedantiskais Bens jau ir ceļā uz savām kāzām, kad visus plānus izjauc dabas katastrofa. Tuvojošās vētras dēļ tiek atcelts viņa lidmašīnas reiss un vīrietis ir spiests stopēt automašīnas. Ceļā viņš iepazīstas ar ekscentrisko Sāru, un neprātīgi piedzīvojumi var sākties! Lai gan Bens un Sāra ir pilnīgi pretstati, savstarpējais pievilkšanās spēks ir nepārvarams.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.