Home » Romantiskās

Архив за: Romantiskās

Kategorija:

Romantiskās

Iepazīsties, mani vecāki | Meet the Parents (2000)


Iepazīsties, mani vecāki | Meet the Parents (2000)
Sanitārs Gregs Fakers dodas pie savas draudzenes Pemas vecākiem, lai iepazītos ar viņiem. Tur viņš grasās lūgt mīļotās roku. Tomēr, viņš ir īsts neveiksminieks, un visi viņa labie nodomi vienmēr pārvēršas īstā murgā. Nabaga Fakers tiešām nespēj iedomāties, kādi pārbaudījumi viņu sagaida. Pemas tēvs ir atvaļināts CIA darbinieks, un savas meitas draugiem viņš rīko īpaši iespaidīgus pārbaudījumus. Tajos ir iekļauts arī speciāls tests ar melu detektoru!

Kategorija:

Romantiskās

Mazā Manhetena | Little Manhattan (2005)


Mazā Manhetena | Little Manhattan (2005)
Gandrīz vienpadsmit gadus vecais Geibs dzīvo Manhetenā. Bērnudārzā viņš pirmo reizi iepazīstās ar meitenīti vārdā Rozmarija, kurai arī ir vienpadsmit gadi, un Geibs viņā iemīlas. Geibam tās ir jaunas sajūtas, un viņš ir apmulsis, jo tajā pat laikā viņa vecāki šķir laulību.

Kategorija:

Romantiskās

Bezgalīgais ceļojums | A Walk to Remember (2002)


Bezgalīgais ceļojums | A Walk to Remember (2002)
Landons Kārters - savas skolas elks, neatkarīgs, skaists un nežēlīgs pret atkritējiem. Un, protams, viņš nepamana neizskatīgo Džeimiju, kura domā tikai par mācībām. Pēc kārtējā muļķīgā izlēciena Kārteru piespiež strādāt ar studentiem un spēlēt skolas lugā. Šeit gan viņam neiztikt bez kautrīgās teicamnieces palīdzības. Džeimija piekrīt palīdzēt Landonam, bet tikai ja viņš apsolīs, ka neiemīlēsies viņā. Pašpārliecinātais puisis labprāt dod zvērestu, bet drīz viņš pārliecinās, ka izpildīt šo zvērestu būs ļoti grūti...

Kategorija:

Romantiskās

Valentina diena | Valentine`s Day (2010) SUB


Valentina diena | Valentine`s Day (2010) SUB
Gan pāri, kuri ir iemīlējušies, gan vientuļās sirdis – viņi visi ar nepacietību gaida Valentīna dienu, lai dzirdētu mīlestības pilnus vārdus. Šie svētki apvieno arī Losandželosā dzīvojošos cilvēkus, kuri ilgi gaidītās dienas priekšvakarā cer uz jauniem, romantiskiem piedzīvojumiem.

Lai izstāstītu šo stāstu, vienā filmā ir apvienojies vēl neredzēts zvaigžņu ansamblis – Džesika Alba, Džesika Bīla, Bredlijs Kūpers, Patriks Dempsijs, Džeimijs Fokss, Dženifera Gārnere, Anna Hetaveja, Eštons Kačers, Kvīna Latifa, Šērlija Makleina un Džūlija Robertsa. Filmas režisors – Holivudas romantisko filmu veterāns Gerijs Māršals, kura kontā ir tādas iecienītas filmas, kā "Jaukā sieviete”, "Bēgošā līgava” un "Princeses dienasgrāmata”.

Kategorija:

Romantiskās

Ūdens ziloņiem | Water for Elephants (2011) SUB


Ūdens ziloņiem | Water for Elephants (2011) SUB
Veterinārijas students Džeikobs pēc savu vecāku nāves pamet studijas, lai pievienotos grandiozai cirka trupai, kur strādā par veterinārārstu. Cirka trupas zvaigzne Marlēna apbur ikvienu - viņas starojošās acis un smaids, viņas spējas saprasties ar dzīvniekiem padara viņu par ļoti īpašu. Tomēr viņas īstā dzīve ir sarežģīta, viņa ir nonākusi lamatās, ko viņai izlikušas pašas laulības ar cirka dresētāju Augustu.

Kategorija:

Romantiskās

Kā tikt pie bērna | The Switch (2010)


Kā tikt pie bērna | The Switch (2010)
Kesija ir gudra, jautra un joprojām neprecējusies sieviete, kas nolemj: ir laiks tikt pie bērniņa. Neskatoties uz sava labākā drauga – jaukā un mazliet neirotiskā Volija - iebildumiem, viņa lūdz palīdzību izskatīgam spermas donoram. Kesija dzīvo ar pārliecību, ka viss noritējis pēc viņas plāna līdz brīdim, kad pēc septiņiem gadiem Volijs beidzot iepazītas ar Kesijas jauko un mazliet neirotisko dēlu.

Kategorija:

Romantiskās

Atceries mani | Remember Me (2010)


Atceries mani | Remember Me (2010)
Romantiska drāma ar „Krēslas” sāgas zvaigzni Robertu Patinsonu galvenajā lomā. Tailers ir dumpinieks, kura attiecības ar tēvu pēc traģēdijas ģimenē kļuvušas pavisam saspringtas. Neviens nespēj saprast, kas notiek Tailera dvēselē līdz brīdim, kad viņš satiek Eliju. Vismazāk par visu viņš bija gaidījis, ka iemīlēsies, tomēr tieši Elijas mīlestība skarbo puisi spēj padarīt laimīgu. Drīz atklājas noslēpumi, kas draud viņus izšķirt... „Atceries mani” ir neaizmirstams stāsts par mīlestības un ģimenes saitēm.

Kategorija:

Romantiskās

Klīst Baumas Ka... | Rumor has it ... (2005)


Klīst Baumas Ka... | Rumor has it ... (2005)
Cik vien Sāra sevi atceras, viņa vienmēr ir tikusi uzskatīta par ģimenes "melno avi", jo nav spējusi atrast savu īsto vietu dzīvē. Lai cik ļoti viņa mīlētu tēvu un māsu, viņa nespēj iedomāties savu dzīvi tenisa kortos un lauku atpūtas klubos. Kad Sāra saņem ziņu, ka viņas mazā māšele precas ar savu tenisa partneri, viņa saprot, ka tikšanās ar mīļotajiem radiem ir neizbēgama. Viņas braucienu uz Pasadenu kaut cik ciešamu padara dzēlīgā vecmāmiņa Katarīna, kura nejauši pastāsta, ka Sāra nav vienīgā ģimenes "melnā avs" un, ka pirms 30 gadiem Sāras māte pāris dienas pirms kāzām aizbēgusi kopā ar noslēpumainu vīrieti. Interesanti, ka tieši tobrīd mazajā pilsētiņā paklīdušas baumas par jaunu sievieti, kura aizbēgusi kopā ar jaunekli, kurš pirms tam paspējis pavedināt arī jaunās sievietes māti un tas viss beidzies ar milzu skandālu. Baumas kļuva par ideju grāmatai, bet grāmata - par ieceri kādai filmai. Stāsta saintriģēta Sāra sāk meklēt 1967.gada filmas "The Graduate" kaseti, jo viņu māc lielas aizdomas, ka notikumi viņas ģimenē varētu būt pamats visai šai jezgai, kurā viņas vecmāmiņa, iespējams, ir pavedinātā māte, bet pašas Sāras māte ir aizbēgusī līgava. Ir
tikai viens jautājums - kas bija noslēpumainais jauneklis?

Kategorija:

Romantiskās

Sieviešu pasaulē | In The Land Of Women (2007)


Sieviešu pasaulē | In The Land Of Women (2007)
Kārters ļoti pārdzīvo draudzenes lēmumu pārtraukt viņu attiecības, šķiet, vieglāk būs, ja arī viņš pats dosies projām. Vismaz projām no Losandželosas. Kaut vai pie vecmāmiņas uz Detroitu. Drīz vien Kārters iepazīstas ar ģimeni, kas dzīvo pretējā ielas pusē vecmāmiņas namam, – māti un divām viņas meitām. Puisis ir ieinteresēts, bet pat nenojauš, ka viņām būs būtiska loma viņa dzīvē, ka viņš pats izmainīs viņu likteņus...

Kategorija:

Romantiskās

Veiksmes skūpsts | Just My Luck (2006)


Veiksmes skūpsts | Just My Luck (2006)
Ešlijai padodas pilnīgi viss. Taču izrādās, ka veiksmi var ātri pazaudēt. Tikai viens meitenes skūpsts,un veiksme pazūd kā nebijusi, lai mainītu divu cilvēku dzīvi. Taču neveiksminiekam Džekam beidzot sāk veikties – viņam vairs nekrīt nost bikses un līgums ar mūzikas kompāniju ir kabatā. Savukārt Ešlija iekuļas vienīgi nepatikšanās un ir gatava visam, lai atgūtu savu veiksmi.
« 1 2 ... 4 5 6 7 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.