Home » Romantiskās

Архив за: Romantiskās

Kategorija:

Romantiskās

Dārgais Džon | Dear John (2010)


Dārgais Džon | Dear John (2010)
Džons grasās drīzumā pamest savu dzimto pilsētu, jo viņu gaida armija. Kā par spīti, tieši pēdējās dienās pirms aizbraukšanas viņš iepazīstas ar studenti, vārdā Savanna, kura ieradusies pilsētiņā. Abu mīlestība ir negaidīta, taču spēcīga. Tomēr vai tā spēs izturēt šķiršanos un Džona nosūtījumu uz vietu, no kuras ir maz iespēju atgriezties?

Kategorija:

Romantiskās

Mana bosa meita / My Boss's Daughter 2003


Mana bosa meita / My Boss's Daughter 2003
Teds strādā kādā izdevniecībā, kuras priekšnieks ir ļoti pieredzējis un prasīgs vīrs un kura klātbūtne Tedu padara nervozu un saspringtu . Viss būtu ļoti labi un vienkārši, ja viņš nebūtu ieķēries sava priekšnieka meitā Lisā! Kādu dienu Lisa dodas uz ballīti, bet viņas tēvs liek viņai pieskatīt māju... Pēc Teda ierosinājuma izdomāt kādu viltību Lisa piedāvā Tedam pieskatīt māju viņas vietā... Negribīgi, bet tomēr, Teds piekrīt palikt sava priekšnieka mājā. Kad mājā uzrodas dažādi viesi, ieskaitot Teda priekšnieka vecākā dēla ierašanos, sākas tracis, ar kuru Tedam ir jātiek galā - turklāt saglabājot attiecības gan ar priekšnieku, gan viņa meitu.

Kategorija:

Romantiskās

Eņģelis | Angel (2007)


Eņģelis | Angel (2007)
Filma ir veidota pēc Elizabetes Teilores romāna „Eņģelis”. Stāsts ir par kādu jaunu meiteni Endželu, kura dzīvo sapņu pasaulē un ir apsēsta ar rakstīšanu. Endžela sapņo, ka varēs dzīvot lielā, skaistā namā, uz kura trepēm dīžāsies pāvi, ka būs slavena un veiksmīga rakstniece, ka visi viņu cienīs un mīlēs un ka viņa apprecēsies ar savu sapņu vīrieti. Diemžēl viņai neviens netic, līdz brīdim, kad kāds Londonas izdevējs uzdrošinās riskēt un nopublicē Endželas grāmatu, kura drīz vien kļūst par bestselleru. Grāmatas tiek izdotas viena pēc otras, Endžela kļūst slavena un ievērojama, un kādā banketā sastop Ezmi, kuru iemīl no pirmā acu skatiena.

Kategorija:

Romantiskās

Tomasa Krauna afēra | The Thomas Crown affair (1999)


Tomasa Krauna afēra | The Thomas Crown affair (1999)
Miljardieris Tomass Krauns var nopirkt pilnīgi visu, ko vien vēlas. Arī romantiskos piedzīvojumos trūkst izaicinājuma – visskaistākās sievietes pašas spieto ap šarmanto vecpuisi. Un tomēr ir lietas, kas pat viņam nav iegūstamas, vismaz ne likumīgi. Tieši tāpēc Kraunam ir izsmalcināts hobijs – zagt pasaulē vērtīgākās un vislabāk apsargātās gleznas. Viņš rīkojas tik virtuozi, ka nevienam pat aizdomas nerodas, ka tas nav profesionāļa darbs. Nevienam, izņemot izmeklētāju Ketrīnu Beningu…

Kategorija:

Romantiskās

Smagi iemīlējies | Shallow Hal (2001)


Smagi iemīlējies | Shallow Hal (2001)
Ja meitene sver 130 kilogramus, tas ir daudz vai maz? Helam šis sīkums ir maznozīmīgs, jo pats galvenais ir iekšējais skaistums. Taču tā viņš uzskata tikai tagad... Tikai dažas nedēļas atpakaļ Helu sievietēs interesēja tikai āriene. Ja meitenei nebija nevainojama figūra, Helam pat prātā nenāca uzaicināt viņu uz randiņu. Taču pēc hipnozes seansa, Hels negaidīti un pilnībā izmainās, jo tagad viņš sievietēs saskata tikai iekšējo skaistumu. Hipnozes iedarbībā Hels iemīl ļoti tuklo Rozmariju, kas savaldzina puisi ar savu labsirdību un humoru. Helam šķiet, ka viņš ir sastapis īstu skaistuli. Taču burvestība pamazām vājinās un viņa priekšā parādās "mazliet" neīstas komplekcijas meitene, kurā viņš bija iemīlējies...

Kategorija:

Romantiskās

Elizabettauna | Elizabethtown (2005)


Elizabettauna | Elizabethtown (2005)
Jauneklis, kuru pēdējā laikā vajājušas vienas vienīgas neveiksmes, dodas uz Kentuki štata mazpilsētiņu, lai apglabātu savu tēvu. Viņa dzīve iegūst negaidītu pavērsienu, kad viņš sastop savu dzīvespriecīgo ģimeni un iemīlas Klērā - mazliet dīvainā un neatlaidīgā stjuartē.

Kategorija:

Romantiskās

Zem Toskānas saules / Under the Tuscan Sun 2003


Zem Toskānas saules / Under the Tuscan Sun 2003
Literatūras kritiķes Frensisas dzīvē iestājusies krīze: sāpīgi pārdzīvojot laulības šķiršanu, viņa izaicinošā vienaldzībā aiziet no pagātnes – pamet mājas, iekārtojas jaunā dzīvoklī bet pēc tam salūzt… Frensisa vada dzīvi depresijā, līdz nejauši satiek draudzeni Petiju. Viņa dod padomu uz kādu laiku aizbraukt no Sanfrancisko, atrast sauli un siltumu dienvidos. Tā Frensisa dodas uz Toskānu, pavisam jaunu pasauli ar citiem cilvēkiem un dzīvi, kas šķiet savādi tuva. Tur Frensisa atgūst gribu dzīvot...

Kategorija:

Romantiskās

Mulenrūža / Moulin Rouge! 2001 LAT


Mulenrūža / Moulin Rouge! 2001 LAT
Parīze, 1899. gads. Pilsētas iecienītākajā naktsklubā kaislības nerimst ne mirkli, jo Mulenrūžu raksturo mūžīgi svētki - skaistuma, brīvības un mīlestības svētki. Šajā bohēmas paradīzē pastāv tikai viens nerakstīts likums - nekad neiemīlēt sievieti, kura sevi pārdod. Taču likumi radīti, lai tos pārkāptu. Arī kādu jaunu rakstnieku ir pārņēmušas neizturamas alkas pēc aizliegtā augļa. Viņa izredzētā ir Satīna - Mulenrūžas spožākā zvaigzne un Parīzes slavenākā kurtizāne, kuru iekāro ne viens vien bagātnieks.

Kategorija:

Romantiskās

Sirds mūzika / August Rush 2007 LAT


Sirds mūzika / August Rush 2007 LAT
Jauns, talantīgs īru ģitārists un kāda jauna čelliste no bagātas ģimenes pavada vienu burvīgu nakti Ņujorkā, pēc kuras jauno cilvēku ceļi šķiras. Tomēr pēc šīs mīlas nakts piedzimst puisītis, kurš apstākļu sakritības dēļ drīz pēc piedzimšanas nokļūst bērnu namā. Jau pieaudzis, puika kļuvis par ielu muzikantu ar vārdu Augusts Rašs, bet par viņu gādā kāds noslēpumains svešinieks. Zēna talants un mūzika pēc vairākiem gadiem ļaus viņam atrast vecākus.

Kategorija:

Romantiskās

Kamēr tu gulēji / While You Were Sleeping 1995 LAT


Kamēr tu gulēji / While You Were Sleeping 1995 LAT
Stāts ir par Lūsiju, kura strādā Čikāgas vilcienu stacijā un gandrīz katru dienu redz paejot viņai garām uz vilcienu Pīteru, kurā viņa ir iemīlējusies, bet nekad nav uzdrošinājusies kaut ko viņam pateikt, cerot, ka kādu dienu, kas nejaušs notiks un viņi iepazīsies.
Un tas arī notiek, kad Pīteru uzgrūž uz vilciena sliedēm, kur viņu no braucoša vilciena izglābj Lūsija. Slimnīcā dēļ vienas izteiktas frāzes: „Bet es grasījos viņu apprecēt” Lūsijai aizsākās daudz sarežģījumi, kuru rezultātā viņa iepazīstas ar visu Pītera ģimeni, kuri domā, ka Lūsija ir Pītera topošā līgava.
« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.