Home » Komēdijas

Архив за: Komēdijas

Kategorija:

Komēdijas

Mesiju gaidot | Waiting... (2005)


Mesiju gaidot | Waiting... (2005)
Jaunam ebreju puisim Ariēlam liekas, ka īstā dzīve notiek ārpus viņa ģimenes restorānu biznesa – televīzijā. Tādēļ viņš pamet restorānu un iekārtojas darbā televīzijā, kur virmo ritms, kaislības un informācija. Žurnāliste Laura piedāvā Ariēlam iesaistīties dokumentālā projektā par bezpajumtnieka Santamarijas dzīvi, kas iztiku pelna, meklējot atkritumu tvertnēs nozaudētus dokumentus un atdodot tos īpašniekiem. Reiz Santamarija miskastē atrod bērnu un atdod to savai paziņai Elzai, kas gadiem gaida iemīļotā atgriešanos. Šo cilvēku likteņus kopā ir savijusi televīzija, un viņi - Ariels un Laura, Santamarija un Elza - gaida cerību piepildījumu.

Kategorija:

Komēdijas

Noķeriet sīko | Catch That Kid (2004)


Noķeriet sīko | Catch That Kid (2004)
Divpadsmit gadu vecā Medija kopā ar draugiem nolēmusi aplaupīt banku, lai iegūtu naudu sava smagi slimā tēva operācijai. Viņš ir pieredzējis kalnos kāpējs, kas traumējoša kritiena rezultātā ir paralizēts un lēnām mirst. No viņa iegūtās alpīnisma prasmes ir tieši tas, kas Medijai vajadzīgs sava plāna realizācijai. Turklāt viņai ir ļoti labi draugi – viens datorģēnijs un otrs brīnumbērns. Tā nu viņi, izmantojot savas īpašās spējas, gatavojas aplaupīt supertehnoloģijām aprīkotu banku.

Kategorija:

Komēdijas

Dīvainā piektdiena | Freaky friday (2003)


Dīvainā piektdiena | Freaky friday (2003)
Starp atraitni Tesu Kolmani un viņas 15 gadīgo meitu Annu valda paaudžu konflikts. Viņas strīdas par visu. Kādu ceturtdienas vakaru strīds sasniedz kulmināciju. Situācija daudziem ir labi saprotama. Piektdienas rītā meita ar māti ir samainījušās ar ķermeņiem. Šī piektdiena kļūst patiesi par murgaināko, jo dienas laikā ir jāpaspēj tik daudz ko izdarīt.

Kategorija:

Komēdijas

Dusmu terapija | Anger Management (2003)


Dusmu terapija | Anger Management (2003)
Deivs Buzniks (Adams Sandlers) ir lādzīgs un sirsnīgs puisis. Viņš strādā nopietnā kompānijā par kaķu apģērbu dizaineri un jau ilgāku laiku cer uz paaugstinājumu. Deivam ir nopietnas attiecības ar brīnumskaistu meiteni (Marisa Tomeja) un varētu teikt - nepatikšanās viņš nekad neiekuļas, jo ir ļoti pieklājīgs un sirsnīgs.

Kategorija:

Komēdijas

Tracis Mājās | House Broken (2009)


Tracis Mājās | House Broken (2009)
Pēc 25 darba gadiem, kas pašaizliedzīgi nostrādāti, sargājot un glābjot pasauli no uguns nelaimēm, Toms Kečerts beidzot nolēmis doties pensijā, lai kārtīgi atpūstos un beidzot baudītu dzīvi kopā ar mīļoto sievu. Viņa lēmums ir stingrs un apņēmība piepildīt sapni par mierīgām vecumdienām ir tik nopietna, ka viņš ir gatavs pat nolaupīt savu sievu (jā, jā, pats savu sievu!), lai tiktu pie kārtīgas naudas. Tikai tā varbūt izdotos „iztīrīt” māju, respektīvi, aizdabūt projām dīkdieni dēlu, jo citādi - kāds miers mājā, ja tāds slaists visu laiku traucēs dzīvot un uz katra soļa maisīsies pa kājām... Zinot, ka paša Toma Kečerta lomā ir tik labi zināmais Denijs De Vito, tad kļūst skaidrs, kāpēc problēma ar māju ir tik nopietna – viņam patiešām vajag daudz telpas, jo par apgriezienu un ātruma trūkumu viņš nevar sūdzēties...

Kategorija:

Komēdijas

Amerikāņu pīrāgs | American Pie (1999)


Amerikāņu pīrāgs | American Pie (1999)
Kādā vidusskolas tusiņā četri draugi (Kevins, Džims, Ozs un Finčs) nonāk pie slēdziena, ka viņu kopējo apņemšanos zaudēt nevainību nemaz nav tik viegli izpildīt. Taču viņi joprojām domā, ka jāzaudē nevainība pirms augstskolas uzsākšanas. Un, protams, vidusskolas izlaiduma ballīte ir viņu pēdējā iespēja. Kad tuvojas liktenīgais notikums, puiši iztēlojās kā tas varētu notikt. Bet pats svarīgākais, vai viņi vispār vēlas iesaistīties vienas nakts attiecībās.

Kategorija:

Komēdijas

Džonsonu ģimenes brīvdiena | Johnson Family Vacation (2004)


Džonsonu ģimenes brīvdiena | Johnson Family Vacation (2004)
Džonsonu ģimene – Neits, viņa sieva, dēls, kurš grib būt reperis, pusaudze meita, kas par visu vairāk grib līdzināties Lolitai, un jaunākā meita, kura rūpējas par izdomātu sunīti, kuru viņa nosaukusi sava tēva vārdā. Viņi ir sanākuši kopā, lai dotos atvaļinājumā. Bet vai viņi vispār var izturēt viens otru un nokļūt līdz pilsētiņai Misūrī štatā? Vai viņi ir spējīgi atrast pašu Misūrī štatu?

Kategorija:

Komēdijas

Līgavu kari / Bride Wars 2009


Līgavu kari / Bride Wars 2009
Līva un Emma ir labākās draudzenes, kas jau kopš bērnības kopīgi sapņojušas par skaistām kāzām prestižajā Ņujorkas viesnīcā "Plaza". Tagad, kad abām ir jau 26 gadi, sapņi sāk piepildīties - abas draudzenes gandrīz vienlaikus saņem saderināšanās gredzenus un naski metas kāzu plānošanā.

Tomēr, kad nejauka misēkļa dēļ abu kāzas tiek ieplānotas vienā datumā, neviena nav ar mieru skaistajā dienā dalīties ar otru, pat ja tā būtu labākā draudzene. Un gan Līva, kura ir veiksmīga juriste, gan Emma - skolotāja, kas allaž pratusi parūpēties par jebkuru, atklāj sevī velnišķīgu kāri sabojāt labākās draudzenes kāzas.

Kategorija:

Komēdijas

Djūss Bigalovs: vīrietis žigalo / Deuce Bigalow: Male Gigolo 1999


Djūss Bigalovs: vīrietis žigalo / Deuce Bigalow: Male Gigolo 1999
Iepazīstieties - Djūss Bigalovs Viņš ir naivs un sirsnīgs puisis, kas nodarbojas ar akvāriju tīrīšanu. Viņa vienīgais sapnis - noķert savu ''zivtiņu'', un pārcelties uz dzīvi okeāna tuvumā, lai būtu tuvāk saviem ūdens pasaules draugiem. Viņa dzīve krasi mainās, kad viņš piekrīt kādā "krutā" Malibū dzīvoklī pieskatīt Entonija Laknota akvāriju. Taču Djūss to netīšām saplēš, un tagad viņam steidzami nepieciešama nauda, pirms Entonijs vēl nav atgriezies.

Kategorija:

Komēdijas

27 kleitas / 27 dresses 2008


27 kleitas / 27 dresses 2008
Džeina vienmēr ir piekritusi būt līgavas māsa ne tikai savu draudzeņu, bet arī attālu paziņu kāzās. Kāzas ir viņas stihija, taču pati vēl nav atradusi vīrieti, kas viņu vedīs pie altāra. Tādēļ viņas skapis glabā jau 27 dažādas līgavas māsu kāzu kleitas - vienu bezgaumīgāku par citu.

Kādā vakarā Džeina ir apņēmusies būt klāt divās kāzās un tas viņu iegāž, jo laulību hroniķis žurnālists Kevins atklāj viņas noslēpumu un saprot, ka šeit sanāks lielisks raksts. Tikmēr pati raksta varone krīt depresijā - viņas apjūsmotais vīrietis saderinās ar pašas Džeinas māsu!

Kamēr Džeina negribīgi gatavo kāzas, Kevins vāc materiālu par viņas sirdslietu, bet starp visiem ieaistītajiem pamazām briest skandāls.
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 18 19 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.