Home » Komēdijas

Архив за: Komēdijas

Kategorija:

Komēdijas

Naudas valoda | Money Talks (1997)


Naudas valoda | Money Talks (1997)
Tiek apcietināts sīks blēdis Frenklins, kurš tirgo beisbola biļetes. Cietuma autobusam, kurā viņu nogādā cietumā, uzbrūk bandīti francūži, lai atbrīvotu savu vadoni, ar kuru Frenklins izrādās iekalts vienos rokudzelžos. Sargi un pārējie ieslodzītie tiek nogalināti, bet Frenklinam izdodas izglābties, ielecot no helikoptera okeānā. Pirms aresta Frenklinu mēģināja nointervēt TV žurnālists Džeimss Rasels, kuram draud atlaišana. Tagad, kad Frenklins tiek apsūdzēts policistu slepkavībā, Džeimss saprot, ka tā ir viņa pēdējā iespēja noturēties darbā. Savukārt Džeimss var kļūt par pēdējo iespēju Frenklinam…

Kategorija:

Komēdijas

Briljanta policists | Blue Streak (1999)


Briljanta policists | Blue Streak (1999)
Pirms pāris gadiem Mailzs Logans ar saviem palīgiem nozaga vērtīgu briljantu, bet toreiz viņu iegāza paša biedrs. Mailzs toreiz paspēja paslēpt dimantu kādā jaunceltnē pirms viņu notvēra. Tagad viņs atkal ir uz brīvām kājām, bet šo gadu laikā daudz kas ir mainījies. Vieta, kur tika paslēpts briljants, tagad izrādās ir galvenā policijas ēka, un nu Mailzs mēģina iekļūt policijas iecirknī. Kad kā picu piegādātājam viņam tas neizdodas, Mailzs nolemj maskēties kā policists.

Kategorija:

Komēdijas

Nekā, ko zaudēt | Nothing To Lose (1997)


Nekā, ko zaudēt | Nothing To Lose (1997)
Nikam Bīmam dzīve liekas visnotaļ gaiša un harmoniska. Līdz brīdim, kad viņš tādā neierastā stundā negaidīts pārrodas mājās. Gan ar rožu pušķi mīļotajai sievai, bet …tam, ko Niks ierauga savā guļamistabā, nav divu skaidrojumu. Un ja otrā istaba uz galda viņš atrod sava šefa aproču pogas? Cits līstu kauties, aizstāvēt savas tiesības, bet Nikam vienkārši niknumā un riebumā gribas tikt projām. Brauc, apkārt neko neredz un nedzird – viss vienalga. Pat tad, kad viņa mašīnā uzrodas apbruņots laupītājs. Savukārt melnādainais Pols Deividsons jūtas pārsteigts, ka viņa upuris smejas, kad pie deniņiem stobrs… Sākas abu kopīgais ceļojums – jo tālāk, jo trakāk.

Kategorija:

Komēdijas

Nakts Muzejā | Night at the museum (2006)


Nakts Muzejā | Night at the museum (2006)
Īstā dzīve notiek tikai naktīs - vismaz muzejos. Lerijs par to pārliecinās uz savas ādas, piesakoties par sargu vēstures muzejā, kur viņa maiņas laikā sāk notikt pārsteidzošas lietas - maiju kareivji, Romas gladiatori un kovboji dodas cīņās viens pret otru; mēģinot iegūt uguni, neandertālietis nodedzina savu apmetni un T-rex uzskatāmi atgādina, kādēļ savulaik bija bīstamākais plēsējs uz zemes…

Kategorija:

Komēdijas

Lieliskā kompānija | In Good Company (2004)


Lieliskā kompānija | In Good Company (2004)
Dramatiskā komēdija par veiksmīgo reklāmas menedžeri no lielā žurnāla Denu Formenu. Dens domā, kā izdevīgāk apprecināt savu 18-gadigu meitu Aleksu, vecāko no divām māsām. Šai brīdī viņš uzzina, ka viņām būs jauns priekšnieks, Karters Dreija, kurš ir divreiz jaunāks par viņu. Jauns priekšnieks - biznesa skolas absolvents - pieļauj nepatīkamās kļūdas, sieva paziņo, ka ir stāvoklī, bet pārlieku patstāvīgā Aleksa ir samīlējusies šai pašā priekšniekā. Formenam steidzīgi nākas kārtot lietas gan darbā, gan mājās, apzinoties, ka panākumus var gūt vienīgi kopā ar kādu - vienā kompānijā...

Kategorija:

Komēdijas

Iesit kā Bekhems | Bend It Like Beckham (2002)


Iesit kā Bekhems | Bend It Like Beckham (2002)
Londonas priekšpilsētā dzīvojošas indiešu ģimenes vecākā meita ir atradusi sev un ģimenei piemērotu līgavaini un gatavojas kāzām. Tajā pašā laikā jaunākās meitas Džesas prātā ir tikai viena doma un sapnis, proti, spēlēt futbolu. Viņa kopā ar saviem tautiešiem daudz laika pavada parkā, tāpat vien prieka pēc spēlējot savu iemīļoto sporta veidu...līdz kādu dienu Džesas spēli redz vietējā sieviešu futbola kluba spēlētāja Džuljeta un nedomājot uzaicina viņu uz treniņiem un Džesa pilnībā ļaujas šai nodarbei. Ja vien nebūtu viena būtiska šķēršļa...Džesas ģimene, kas dzīvo un audzina savas meitas pēc labākajām un stingrākajām savas tautas tradīcijām, neatbalsta savas jaunākās meitas centienus, bet gan mēģina viņu pierunāt uz pienācīga jauna indiešu līgavaiņa meklējumiem.

Kategorija:

Komēdijas

Visvarenais Brūss | Bruce almighty (2003)


Visvarenais Brūss | Bruce almighty (2003)
Brūss Nolans ir TV reportieris. Viņš ir neapmierināts par gandrīz visu viņa dzīvē, par spīti savai popularitātei un draudzenes Greisas mīlestībai. Visneveiksmīgākās dienas beigās, kad visi viņa spēki ir izsmelti un pacietības mērs ir pilns, Brūss sadusmojas uz Dievu un izsaka dzēlības... un Dievs atbild! Dievs parādās Brūsam cilvēka veidolā un piedāvā viņam savu vietu, savu darbu un spējas, lai redzētu, kā cilvēks tiks galā ar milzīgo atbildību. Brūss par to neskumst. Gluži otrādi - dievišķās spējas viņam sagādā prieku, viņš dara to, par ko ir sapņojis, protams, jokojot un darot dažādas muļķības uz nebēdu. Brūss kāpj pa karjeras kāpnēm, brauc ekskluzīvā auto, bet no problēmām viņam neizbēgt... Viņam taču ir jāuzklausa visas pasaules iedzīvotāju lūgšanas, kuras viņš saņem elektroniskajā pastā. Te rodas īstās nepatikšanas, jo Būss mēģina visas cilvēku lūgšanas uzklausīt un realizēt.

Kategorija:

Komēdijas

Dabū viņu uz skatuves / Get Him to the Greek 2010 LAT SUB


Dabū viņu uz skatuves / Get Him to the Greek 2010 LAT SUB
Mūzikas ierakstu kompānijas darbiniekam Āronam tiek uzticēts nogādāt britu rokzvaigzni Oldesu Snovu no Londonas uz Losandželosu, kur mūziķim paredzēts atgriešanās koncerts slavenajā Greek Theater. 

Oldess Snovs ir izcils mūziķis un rokenrola leģenda, taču pateicoties sirdi plosošiem notikumiem mīlas frontē un neveiksmēm karjerā, ir izkritis no aprites. Uzzinājis, ka viņa mūža mīlestība - modele un popzvaigzne Džekija Kjū ir Losandželosā, viņš tomēr nolemj doties līdzi Āronam, lai vispirms no jauna iekarotu viņas sirdi un pēc tam mēģinātu vēlreiz uzkāpt pa slavas kāpnēm.

72 stundu laikā Āronam nāksies piedzīvot dažbrīd prātam neaptveramas lietas, lai nogādātu mūziķi sveiku un... zināmā mērā veselu līdz galamērķim, bet beigu beigās viņš dabūs Oldesu uz skatuves!

Kategorija:

Komēdijas

Laimīgais Gilmors | Happy Gilmore (1996)


Laimīgais Gilmors | Happy Gilmore (1996)
Gadsimtiem ilgi golfs ir bijis džentlmeņu sports – tradīciju, etiķetes un – pats galvenais – godaprāta spēle. Nu tam ir pielikts punkts. Laimīgais Gilmors ir hokejists, kas slido pa plānu ledu, atklājis, ka viņa spēcīgais atvēziens golfā ļauj bumbiņu aizsist 400 metru attālumā, nākotnē solot krietnu naudas žūksni. Gilmora karjera sagriežas ar kājām gaisā. Viņš nonāk profesionālā golfa turnīrā, kur pārvērš džentlmeņu izklaidi par cīņas sportu. Uzcītīgais un ārkārtīgi nesavaldīgais hokejists neiederas rūpīgi nošķērētajos lauku kluba mauriņos. Viņa skandalozās izdarības gan laukumā, gan ārpus tā, saceļ traci spēlētāju un organizatoru vidū, turpretī viņa neaptēstais stils piesaista neskaitāmus fanus. Nu Gilmors no slidotavām pārcēlies uz golfa laukumiem, rāmo golfa spēli dzīdams stāvus zemē.

Kategorija:

Komēdijas

Pēdējais atvaļinājums| Last holiday (2006)


Pēdējais atvaļinājums| Last holiday (2006)
Džordžija strādā Ņūorleānas universālveikalā. Viņa gatavo gardēžu cienīgas maltītes, klusībā ir aizrāvusies ar kolēģi, viņai ir uzkrājumi, vienu vārdu sakot – mierīga, sakārtota dzīve. Vienīgi Džordžija nekad nav pametusi Luiziānu. Viss mainās, kad veselības pārbaude atklāj, ka Džordžijai atlicis dzīvot vien trīs nedēļas. Viņa izņem visus savus uzkrājumus un dodas uz smalku Eiropas viesnīcu, kur noīrē prezidenta apartamentus. Tagad Džordžija dzīvo tikai sev, pasūta smalkākās maltītes, nodarbojas ar snovbordu un nonāk pasaules svarīgāko cilvēku uzmanības lokā. Galu galā nav ko zaudēt, kādēļ pat viesnīcas visietekmīgākajiem viesiem – kongresmenim, senatoram, naftas magnātam – nepastāstīt, ko viņa par visiem domā?
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.