Home » Komēdijas

Архив за: Komēdijas

Kategorija:

Komēdijas

Mana Labākā drauga meita | My Best Friend's Girl (2008)


Mana Labākā drauga meita | My Best Friend's Girl (2008)
Dastins ir pašķīties no savas draudzenes Aleksas. Lai dabūtu mīļoto atpakaļ, Dastins lūdz savu labāko draugu vārdā Tanks noorganizēt viņai briesmīgu randiņu, pēc kura Aleksa sapratīs, cik citi vīrieši ir neciešami un atgriezīsies pie Dastina. Taču viss nebūt nenotiek tik gludi, jo Aleksai iepatīkas neparedzamais un trakulīgais Tanks! Lai saglabātu attiecības ar labāko draugu, Tankam nākas darīt visādus darbus un nedarbus. Turklāt viņam pašam arī patīk Aleksa.

Kategorija:

Komēdijas

Mans sapņu randiņš | Employee of the Month (2006)


Mans sapņu randiņš | Employee of the Month (2006)
Veikalā, kur strādā Zaks un Vins, visi vīrieši ir kā traki pēc jaunās darbinieces – apburošās kasieres Emmijas. Bet kā pievērst šīs žilbinošās blondīnes uzmanību? Ir tikai viens vinnesta variants: iegūt goda titulu - „mēneša darbinieks”. Lai sasniegtu kāroto mērķi, Zaks un Vins gatavi no sirds papūlēties, un tas kļūs par iemeslu virknei komisku situāciju un amizantu piedzīvojumu. Kuram galu galā izdosies iekarot skaistules sirdi?

Kategorija:

Komēdijas

Miss slepenā aģente 2:bruņota un apburoša | Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005)


Miss slepenā aģente 2:bruņota un apburoša | Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005)
Pēc piedalīšanās skaistumkonkursā aģentes Greisijas Hārtas līdzdalība FIB operācijās apdraud ne vien viņas pašas, bet arī kolēģu drošību – vienmēr gadās kāds, kas Greisiju atpazīst visnepiemērotākajā brīdī. Tāpēc priekšnieks viņai piedāvā ko citu – kļūt par FIB jauno "seju". Tomēr pirms iziešanas sabiedrībā būs vēl jāpiestrādā. Ak Greisijai pašai liekas, ka, ja jau spēja piedalīties skaistumkonkursā, tad bez grūtībām tiks galā arī ar to? Stilists Džoels Maierss tomēr uzstāj, ka skaistumkonkurss bija tikai trīs dienas, bet šī būs visa dzīve...

Kategorija:

Komēdijas

Vadīt dzīvi | Management (2008)


Vadīt dzīvi | Management (2008)
Kādu dienu Maikls, vecākiem piederošā Arizona štata motelī, satiek ceļojošu mākslas izstrādājumu tirgoni Sjū, kurā iemīlas no pirmā acu skatiena. Abi iepazīstas, iemalko vīnu un pēc sarunas Maikls ir gatavs doties līdzi Sjū, ceļojot šķērsot visu Ameriku, jo abus vieno alkas pēc laimes izjūtas, ko abi vēlas atrast. Bet, kad abi ir sasnieguši un piestāj Merilendā, Maikls atklāj, ka Sjū rūpīgi izplānotajā dzīvē nemaz nav vietas sapņiem, uz ko tiekties, un tam visam pa vidu vēl viņas bijušais draugs, kurš apsola Sjū, dot iespēju vadīt viņa žēlsirdības palīdzības darījumus

Kategorija:

Komēdijas

Operācija "Delta Farss" | Delta farce (2007)


Operācija
Pēc neveiksmīgas dienas, kurā Lerijs zaudējis gan darbu, gan savu draudzeni, viņš nolemj pievienoties kaimiņam Bilam un viņa draugam Everetam, kas nedēļas nogalē ieplānojuši izklaidēties, iedzerot un mācoties šaut. Taču visi trīs tiek noturēti par bruņoto spēku rezervistiem un iesēdināti lidmašīnā, kas dodas uz Irāku. Gadās kļūme, un draugi, pašiem to nepazinoties, tiek izsēdināti kaut kur Meksikā. Pārliecināti, ka nonākuši karadarbības zonā, viņi kā īsteni karavīri atvaira bandītu uzbrukumu kādam ciematam un kļūst par vietējiem varoņiem. Kad cietsirdīgais militārists Karloss Santana, kurš turklāt mīl karaoke, dodas pretuzbrukumā, Lerijam, Bilam un Everetam nākas likt aliņus pie malas un ķerties pie ieročiem... un galu galā pierādīt, ka viņi varētu būt īsti karavīri.

Kategorija:

Komēdijas

Tāda ir mīlestība | Love actually (2003)


Tāda ir mīlestība | Love actually (2003)
Mīlestība ir visapkārt.. Šī ir filma par mīlestību, kurā risinās vairāki savstarpēji nesaistīti stāsti. Sākot ar premjerministru, kurš, būdams vecpuisis, iemīlas vienā no savas komandas sievietēm; līdz rakstniekam, kurš bēg uz Francijas dienvidiem, lai dziedētu salauzto sirdi, bet tomēr atkal iemīlas, līdz kādai precētai sievietei, kura nojauš, ka viņas vīrs pamazām attālinās no viņas; līdz jaunlaulāto pārim, kuram jāiztur pirmie kopdzīves pārbaudījumi; līdz stāstam par kādu patēvu, kurš mēģina saprasties ar dēlu, kuru nemaz nepazīst; līdz kāda skolnieka pārdzīvojumiem, kad viņš mēģina tuvoties meitenei, kura šķiet nepieejama, līdz padzīvojušas rokzvaigznes piedzīvojumiem; līdz stāstam par kādu sievieti, kura vēlas būt kopā ar savu darba kolēģi... Filmas varoņi iemīlas, un šķiras, skumst un priecājas. Kaut arī viņi dzīvo atšķirīgas dzīves, kaut kas viņus vieno... Tāda ir mīlestība.

Kategorija:

Komēdijas

MakGrubers | MacGruber (2010)


MakGrubers | MacGruber (2010)
Filmas veidošanu iedvesmojis savulaik populārais seriāls „Makgaivers”. (parodija) Pēc tam, kad kāzās ir nogalināta Magrūbera sieva, viņš pats ir devies tālēs zilajās – prom no civilizācijas, pilnveidojot savus talantus, jo viņš ir viens no pasaules labākajiem specaģentiem. Taču, kad pēc 10 gadu mierīgas dzīves viņu atkal uzmeklē bijušais darbadevējs, paziņojot, ka Magrūbera ienaidnieks Dīters fon Kānts, iespējams, ir atbildīgs par kodolraķetes nozagšanu, viņš atgriežas darbā, lai glābtu no iznīcības pasauli un beidzot nokārtotu savas attiecības ar šo nelieti.

Kategorija:

Komēdijas

Resnīši | Hilarios (1995)


Resnīši | Hilarios (1995)
Džerijs ir tuvu izmisumam. Vecāki zēnam ir izkārtojuši trīs mēnešus ilgas brīvdienas nometnē, kas sola palīdzēt jauniešiem ar liekā svara problēmām, taču patiesība izrādās daudz skarbāka. Nometnes vadītājs izrādās ķerts fitnesa fanāts, kurš apaļīgos bērnus gatavs novest līdz pilnīgam spēku izsīkumam. Džerijs kopā ar draugiem nolemj sadumpoties pret sportisko tirānu. Vai plānu izdosies realizēt?

Kategorija:

Komēdijas

Načo Libre | Nacho Libre (2006)


Načo Libre | Nacho Libre (2006)
Načo ir jauns vīrietis, kurš uzaudzis Meksikas klosterī, kur tagad strādā kā pavārs. Uzliesmojot kaislei pret reslingu, viņš ietērpjas maskā un kopā ar savu biedru cenšas iegūt 200 dolāru lielo balvu reslinga cīņās, lai klostera bērniem varētu gatavot labāku pārtiku un iegūt respektu. Bet tad ierodas jauna mūķene, kuru centās iekarot, pierādot, ka cīņa nav nekas slikts un nepieņemams.

Kategorija:

Komēdijas

Gudrā blondīne | Legally Blonde (2001)


Gudrā blondīne | Legally Blonde (2001)
Tik rūpīgi Ella gatavojās šim randiņam, kurā cerēja izdzirdēt bildinājumu. Viņas mīļotais Vorners patiešām nolēmis šoreiz runāt par savu nākotni... taču šī nākotnes vīzija izrādās bez Ellas! Ja Vorners gribot kļūt par senatoru, viņam ir vajadzīga nopietnāka līgava. Ar šiem vārdiem Ellas pasaule tiek sagrauta. Taču drīz vien nāk risinājums, kā atgūt savu puisi – kļūt par nopietnu meiteni! Un kur gan par tādām kļūst, ja ne jauno juristu kalvē Hārvardā? Un, lai arī iestājeksāmens ir sarežģīts, lai arī Ellas iesniegtā video eseja izskatās drīzāk kā pieteikums skaistumkonkursam, viņa tiek uzņemta! Taču ar to vēl viss nebūt nav atrisināts – Hārvardā izrādīsies, ka Vorneram jau ir cita līgava, turklāt ne tikai viņa, bet vēl arī daudzi citi pamanīsies nemitīgi norādīt Ellai uz viņas vietu. Jo tāda blondīne Hārvardā – tas nu ir kas nebijis!
« 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.