Home » Entries archive

Архив за: Entries archive

Kategorija:

Asa sižeta

Atgriezēji | Repo Men (2010) SUB


Atgriezēji | Repo Men (2010) SUB
 Notikumi risinās nākotnē. Kompānija "The Union” izgatavo dārgus mehāniskus orgānus, kurus ir iespējas iegādāties uz nomaksu. Kompānijai ir arī tumšā puse, ja nauda netiek laikā nomaksāta par orgānu, tad kompānija sūta savus profesionāļus sauktos par "Repo Men”, kuru uzdevums ir atgriezt orgānu kompānijai, to izņemot no dzīva vai miruša ķermeņa. Viens no šiem profesionāļiem ir Remy(Jude Law), kurš izcili pilda savus darba pienākumus. Bet, kad viņš reiz, pildot savus darba pienākums, pats ir spiests iegūt sev mākslīgo orgānu - sirdi. Un par to viņam ir jāmaksā milzīga naudas summa ik mēnesi. Bet mākslīga sirds tomēr nestrādā pilnvērtīgi, līdz ar to Remy nevar pildīt savus darba pienākumus tik pat augstā līmenī kā agrāk. Un līdz ar to vairs nespēj nomaksāt savu kredītu. Kompānijai nav nekādu kompromisu, viņa sūta savu spicāko kareivi, Remy bijušo darba kolēģi un cīņu biedru Jake (Whitaker) pēc Remy sirds…

Kategorija:

Trilleri

Nolaupītā | Taken (2008)


Nolaupītā | Taken (2008)
 Braiens Milzs ir izbijis specdienesta darbinieks. Viņam ir 17 gadus veca meita Kima, kas dzīvo kopā ar māti un viņas jauno vīru. Kad meita ar draudzeni izdomā doties uz Parīzi, tēvs negribīgi, tomēr atļauj viņai braukt. Meitenes apmetas kādā dzīvoklī, un brīdī, kad Kima sazvanās ar tēvu, viņām uzbrūk albāņu banda, kas nodarbojas ar sieviešu tirdzniecību. Braiens nekavējoties dodas uz Parīzi, apņēmies par katru cenu atrast meitu. Liekot lietā specdienestā iegūtās iemaņas, viņš sameklē noziedzniekus, un viens pats uzsāk cīņu, lai izglābtu meitu un atriebtos viņas pāridarītājiem.

Kategorija:

Asa sižeta

Neiznīcināmie | The Expendables (2010)


Neiznīcināmie | The Expendables (2010)
Filma „Neiznīcināmie" ir šīs vasaras spilgtākais jaunums. Pirmo un pēdējoreiz visas spraiga sižeta filmu megazvaigznes saspēlējas vienā projektā – 80 miljonus dolāru kases grāvējā „Neiznīcināmie". Sviedri, lodes, eksplozijas un spriedze – šo filmu nav jāskatās, tā jāizdzīvo.Ienaidnieku acīm viņi ir gaistošas ēnas... Nakts tumsā slēptuvi raduši rēgi. Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcnēgers, Brūss Viliss, Džeisons Stethems, Džets Lī, Mikijs Rurks, Dolfs Lundgrēns – šie vārdi apliecina, ka 20.augustā jūs sagaida pasaules mēroga pirmizrāde – piedzīvojumu filma „Neiznīcināmie", kurā sapulcējusies īsta spraiga sižeta filmu zvaigžņu armija! Bārnijs Rossas (atveido Silvestrs Stalone) ir cilvēks, kuram nekas nav zaudējams. Tieši viņš vada četru skarbo vīru bandu, kas apņemas paveikt citiem neiespējamo. Viņi dodas uz Dienvidameriku, lai gāztu kādas mazas valsts nežēlīgo diktatoru. Sākumā šķietami labu peļņu nesošais darbs izvēršas par skarbāko pieredzi dzīvē – no jauna jāpārrvērtē draudzība, jāpiedod nodevība, kā arī... jāizdzīvo.

Kategorija:

Fantastika

Leģenda par pēdējo gaisa pavēlnieku | The Last Airbender (2010)


Leģenda par pēdējo gaisa pavēlnieku | The Last Airbender (2010)
Gaisa, ūdens, zemes un uguns ciltis vieno kopīgs liktenis, taču negaidīti uguns cilts pret pārējām uzsāk karu, kas turpinās teju gadsimtu. Cerības uz mierīgu nākotni ir izplēnējušas.

Ans (Noah Ringer) atklāj, ka viņš ir avatārs, kuram piemīt unikālas spējas – pārvaldīt visas četras dabas stihijas. Viņš apvieno spēkus ar Kataru (Nicola Peltz) – ūdens stihijas pavēlnieci un viņas brāli Soku (Jackson Rathbone), lai atjaunotu līdzsvaru kara plosītajā pasaulē.

Filmas pamatā milzīgu popularitāti ieguvušais Nickelodeon animācijas TV seriāls. Filma „Pēdējais gaisa pavēlnieks” ir pirmā nodaļa Ana un viņa sabiedroto cīņā par izdzīvošanu.

Kategorija:

Drāmas

Nimfomānes dienasgrāmata | Diary of a Sex Addict (2008)


Nimfomānes dienasgrāmata | Diary of a Sex Addict (2008)
Viņa ir simpātiska, izglītota un materiāli nodrošināta 28 gadus veca sieviete. Turklāt viņai ir ļoti brīvi uzskati par seksu, viņa nemitīgi meklē jaunus piedzīvojumus, lai apmierinātu neremdināmo seksuālo ziņkāri un kaisli. Viņa pārguļ ar ko vien vēlas, kad vien vēlas, padarot seksu par dzīvesveidu. Šāds dzīvesveids kļūst par prostitūciju, kurā viņa piepilda karjeru, bet arī atrod mīlestību

Kategorija:

Komēdijas

Atkal 17 | 17 Again (2009)


Atkal 17 | 17 Again (2009)
 Ko tu darītu, ja dzīve tev dotu otru iespēju? Būdams vidusskolnieks 1989. gadā, Maiks O`Donels ir basketbola komandas zvaigzne ar spožu nākotni pēc skolas. Neskatoties uz to, Maiks ziedo nākotnes plānus par labu savai draudzenei Skārletai un bērnam, kuru kā izrādās viņa jau gaida. Divdesmit gadus vēlāk, Maika slavas dienas ir palikušas tālu aiz muguras - viņa laulības ar Skārletu ir izjukušas, darbā vajā neveiksmes, bet viņa bērni uzskata tēti par lūzeri. Brīnumainā veidā, Maiks negaidīti pārvēršas 17 gadīgā pusaudzī un saņem vēl vienu iespēju no jauna iekārtot savu dzīvi.

Kategorija:

Fantastika

Lēcējs | Jumper (2008)


Lēcējs | Jumper (2008)
Nelaimes gadījums ļauj Deividam atklāt, ka viņam piemīt neparastas spējas - viņš var acumirklī nokļūt tieši tur kur vēlas. Viņš var redzēt saullēktu 20 reižu dienā - pabrokastot uz ēģiptiešu Sfinksas, pēc tam pasērfot Austrālijas piekrastē, nokļūt uz vakariņām Parīzē un baudīt desertu Japānā. Viņš var izkļūt cauri sienām, lai piekļūtu visu banku seifiem un dzīvot bezbēdīgu dzīvi. Viņš atklāj, ka lēkšanai ir tikai divi priekšnosacījumi: tu vari lēkt uz vietu, ko tu patlaban redzi, un tu var lēkt uz vietu kur tu esi bijis, vai redzējis kaut vai tikai fotogrāfijā, ja vien tu vizuāli spēj to atcerēties Baudot labklājību un brīvību, viņš sastop puisi ar tādām pat spējām un uzzina, ka nav vienīgais - Lēcēju ir daudz un pret tiem cīnās organizācija - Bruņinieki- kas devuši zvērestu iznīcināt viņus visus. Bēgot no ienaidnieka, Deivids mēģina atrisināt noslēpumu, kas saistīts ar viņas mātes pazušanu pirms daudziem gadiem.

Kategorija:

Romantiskās

Eņģeļu pilsēta (1998)


Eņģeļu pilsēta (1998)
Bet ja nu eņģeļi tomēr dzīvotu tepat, uz zemes, starp mums...? Neredzami, nesajūtami? Un, ja viens no viņiem iemīlētos vienā no cilvēkiem? Bet vai šādai mīlestībai ir nākotne?

Kategorija:

Asa sižeta

Adrenalīns 2 |High Voltage (2009)


Adrenalīns 2 |High Voltage (2009)
 Nevaldāmais Čevs Čelioss atgriežas! Tagad viņam nāksies ķert ķīniešu gangsteri, kas ir nolaupījis viņa sirdi, ieliekot tā vietā mehānismu, ko nepieciešams ik pa laikam uzlādēt ar elektrību, lai tā darbotos...

Kategorija:

Romantiskās

Kuprainais kalns |Brokeback Mountain (2005)


Kuprainais kalns |Brokeback Mountain (2005)
Ganot aitas gleznainajā Kuprainā Kalna apvidū Vaiomingā, kovboji Eniss un Džeks kļūst par draugiem, taču drīz vien saprot, ka vairs nespēj viens bez otra. Nespēj, kaut arī apzinās, ka viņu attiecības nav iespējamas, tām jākļūst par noslēpumu – apkārtējie pret gejiem tolaik vēl izturējās kā pret spitālīgajiem. Vasarai beidzoties, pienāk laiks šķirties, puiši aizbrauc katrs uz savu pusi, ar gadiem apprecas, rada bērnus. Taču joprojām nespēj aizmirst viens otru un vietu, kur bijuši laimīgi – Kupraino Kalnu...
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 51 52 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.