Home » Entries archive

Архив за: Entries archive

Kategorija:

Asa sižeta

Izrēķināšanās Bronksā | Hung faan aau (1995)


Izrēķināšanās Bronksā | Hung faan aau (1995)
 Honkongas policists Kuns atbraucis uz Ņujorku apciemot savu tēvoci Bilu, kuram gaidāmas kāzas. Tēvocis tikko pārdevis Bronksā piederošo veikaliņu, un tā jaunā, skaistā īpašniece Elēna Kunam šķiet gana labs iemesls, lai ciemošanos pagarinātu... Turklāt jaunajai sievietei vajadzīga palīdzība!

Kategorija:

Romantiskās

Jauns mēness | The Twilight Saga: New Moon (2009)


Jauns mēness | The Twilight Saga: New Moon (2009)
Bella Svona (Kristena Stjuarte) ir satriekta par mīļotā - vampīra Edvarda Kalena (Roberts Patinsons) - pēkšņo aizbraukšanu, bet mierinājumu viņa rod draudzībā ar neatvairāmo Džeikobu Bleku (Teilors Lotners). Negaidot viņa tiek ierauta vampīru izseno ienaidnieku - vilkaču - pasaulē, un tas ir pārbaudījums Bellas uzticībai.

"Krēslas" sāgas pamatā ir populārā grāmatu sērija. Otrā filma „Jauns mēness" kinoteātros visā pasaulē un arī Latvijā būs skatāma novembrī. Pirmā filma "Krēsla" ir kļuvusi par sensāciju un kultūras fenomenu, filmas kases ieņēmumi pasaulē sasniedz 380 miljonus dolāru.

Kategorija:

Drāmas

Solis augšup 2 | Step Up 2: The Streets (2008)


Solis augšup 2 | Step Up 2: The Streets (2008)
Skaistā un karstasinīgā ielu dejotāja Endija nolemj mācīties Merilendas mākslas un deju skolā. Skola ir elitāra, bet viņa pati nāk no pavisam parastas vidusšķiras ģimenes. Tāpēc Endijai nākas smagi mācīties un cīnīties par savu vietu uz deju grīdas un ārpus tās. Deju stundās Endija sastop skolas labāko dejotāju Čeisu, un drīz starp abiem jauniešiem rodas jūtas. Tomēr rodas nopietni šķēršļi, kad Čeiss un Endija nolemj piedalīties nelegālās ielas deju sacensībās, kas draud ar izslēgšanu no skolas...

Kategorija:

Drāmas

Reiss 93 | Flight 93 (2006)


Reiss 93 | Flight 93 (2006)
2001. gada 11. Septembrī Amerikas Savienotajās Valstīs tiek nolaupītas četras lidmašīnas. Pēc tam, kad trīs no tām jau ir izpildījušas savu uzdevumu, Reisa nr. 93 pasažieri un personāls cenšas cīnīties pretī četriem lidmašīnas sagūstītājiem un atgūt vadību pār to. Balstīta uz patiesiem notikumiem, šī filma ir stāsts par Reisu nr. 93, kurš tika pārņemta teroristu kontrolē 11. septembrī, taču nesasniedza savu mērķi, pateicoties pasažieriem, kuri stājās pretī teroristiem.

Kategorija:

Romantiskās

Džērsijas meitene | Jersey Girl (2004)


Džērsijas meitene | Jersey Girl (2004)
 Ollijs (Bens Aflekss) savā karjerā kā Ņujorkas reklāmas aģents ir sasniedzis spīdošo virsotni - viņa perfektajā dzīvē ir skaista sieva (Jenifera Lopeza) un elegants dzīvoklis Manhetenā. Taču vienā brīdī dzīve sagriežas ar kājām gaisā, kad viņa sieva dzemdībās mirst... Ollijs kļūst par vientuļo tēvu un drīz zaudē arī darbu, tāpēc spožo Manhetenas dzīves stilu ir jāiemaina pret meitas labklājību Ņūdžersijā, kur abus dzīves pabērnus- dēlu un mazmeitu, uzņem viņa tēvs (Džordžes Kerlins). Pavisam nemanot viņa dzīvē ienāk kāda sieviete (Līva Tailere), kas Ollijam māca novērtēt īstās dzīves vērtības

Kategorija:

Komēdijas

Uzmini, kurš | Guess Who (2005)


Uzmini, kurš | Guess Who (2005)
Vecākiem allaž lielus pārdzīvojumus sagādā iepazīšanās ar topošajiem znotiem. Taču Persijs Džonss ir šokēts, iepazīstoties ar meitas izredzēto - nēģeru ģimenē grasās ieprecēties baltais! Lai gan Persijs jau laikus ir sagatavojis vispārīgu "meitas aizsardzības programmu", dažas lietas viņš nav ņēmis vērā. It īpaši iespēju, ka, strīdoties ar puisi, izpelnīsies ģimenes sieviešu nicinājumu un sieva viņu pametīs pašā kāzu jubilejas priekšvakarā. Palikuši divatā, nākamais vīratēvs un znots ir spiesti izstrādāt stratēģiju kā izlūgties piedošanu savām mīļotajām, panākot, ka abas atgriežas mājās.

Kategorija:

Fantastika

Tauriņa efekts | Butterfly Effect, The (2004)


Tauriņa efekts | Butterfly Effect, The (2004)
 Evans Treborns ir pazaudējis laika izjūtu. Viņa dzīves izšķirošie mirkļi, to skaitā arī viņa bērnības šausminošie notikumi, ir pazuduši aizmirstībā. Atlicis ir neskaidru atmiņu rēgs un ap viņu sagandētās bērnības draugu dzīves. Jau kopš bērnības pēc psihologa ieteikuma Evens ir veicis ikdienas ierakstus piezīmju burtnīcās. Būdams koledžas students, viņš pārlasa pierakstīto un piedzīvo pēkšņu, neizskaidrojamu likteņa pavērsienu, nonākot pagātnē. Tas puisim liek saprast, ka burtnīcas, kuras glabā zem savas gultas, ir transporta līdzeklis, ar kura palīdzību ir iespējams atgriezties savā bērnībā un atgūt atmiņas. Tomēr katrs ceļojums laikā izraisa haosu viņa ikdienā un rada nepieciešamību atgriezties bērnu dienu laikos atkal un atkal. Pēc pieredzētā Evans vēlas mainīt savu bērnības draugu, īpaši Keilijas – viņa mūža mīlestības - sabojātos likteņus. Evans dodas atpakaļ laikā, bruņojies ar pašreizējo prātu savā bērnības izskatā, lai pārveidotu vēsturi un izdzēstu šausminošo pieredzi no draugu un citu mīļoto cilvēku dzīvēm.

Kategorija:

Fantastika

Tauriņa Efekts II | The Butterfly Effect 2 (2006)


Tauriņa Efekts II | The Butterfly Effect 2 (2006)
 Notiek negadījums, un Nika draudzene ar draugiem iet bojā autokatastrofā.Pēc avarījas Nikam sāk rādīties halucinācijas un skatoties uz vecām bildēm,kuras kaut ko nozīmē, viņš nezināmā veidā tiek atsviests pagātnē, lai mainītu notikumus. Bet izmainot pagātni, tiek mainīta arī nākotne, kas krietni sarežģī Nika dzīvi.

Kategorija:

Komēdijas

Ko vēlas meitene | What a Girl Wants (2003)


Ko vēlas meitene | What a Girl Wants (2003)
17 gadīgajai Dafnei ir viss, ko ikviena meitene var vēlēties: viņa ir jauna, skaista un stilīga, viņai ir lieliskas attiecības ar māti un iespējām pilna nākotne. Taču viņas lielākā vēlēšanās ir sastapt tēvu, kuru viņa nekad nav redzējusi. Viņa dodas uz Londonu, kur piedzīvojumu pilnos meklējumos sastop ne tikai savu tēvu, bet arī pirmo mīlestību.

Kategorija:

Komēdijas

Bildinājums | Proposal, the (2009) SUB


Bildinājums | Proposal, the (2009) SUB
Pār ambiciozās un enerģiskās Ņujorkas izdevniecības vadītājas Margaretas galvu ir savilkušies negaisa mākoņi - viņas uzturēšanās atļauja ASV ir beigusies un viņai draud deportācija atpakaļ uz Kanādu. Lai nepazaudētu darbu, viņai atliek tikai viena iespēja - likt kādam no saviem padotajiem bildināt viņu un noslēgt fiktīvas laulības. Vai arī bildināt kādu pašai...
« 1 2 ... 47 48 49 50 51 52 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.