Home » Entries archive

Архив за: Entries archive

Kategorija:

Asa sižeta

Vientuļnieks | A Man Apart (2003)


Vientuļnieks | A Man Apart (2003)
Šons Veters (Vin Diesel) ir speciālais aģents narkotiku apkarošanas nodaļā. Viņš neizskatās pēc policista un neizturas kā policists, tieši tāpēc ir tik veiksmīgs savu uzdevumu izpildē. Tikko Veteram izdevies apcietināt ietekmīgu meksikāņu karteļa bosu, kas ar narkotikām apgādāja visu Kaliforniju. Taču prieks ir priekšlaicīgs – narkotiku plūsmas kontroli tūliņ pat pārņem vēl jo ietekmīgāks, vēl varenāks mafijas karalis, īsts monstrs. Un tas nekavējas pieteikt karu Veteram. Jau pirmais tā sitiens ir visnežēlīgākais – Vetera sievas nogalināšana.

Kategorija:

Asa sižeta

Asmens | Blade (1998)


Asmens | Blade (1998)
Bleida māti, kad viņa gaidīja bērnu, sakoda vampīrs. Tāpēc puisēns piedzima kā vampīrs, kurš nebaidās no saules gaismas. Pa pusei cilvēks, pa pusei vampīrs, kura dvēselē ir naids pret tiem, kas nogalinājuši viņa māti. Viņa atriebības galvenais mērķis ir Dikons Frosts, kurš gatavojas iznīcināt cilvēku rasi. Lai to īstenotu, Dikonam ir nepieciešamas "izredzētā” asinis. "Izredzētais” ir Bleids.

Kategorija:

Romantiskās

Bridžitas Džounsas dienasgrāmata | Bridget Jones's Diary (2001)


Bridžitas Džounsas dienasgrāmata | Bridget Jones's Diary (2001)
Filma - hīts, kura veidota pēc Helēnas Fīldingas romāna. Neprecētā 30 gadus vecā meitene no Londonas, Bridžita Džounsa nolemj izmainīt savu dzīvi un sāk rakstīt dienasgrāmatu: "Revolūcija nummur viens: noteikti nometīšu 20 mārciņas no sava svara. Nummur divi: atradīšu pievilcīgu, kārtīgu puisi un vairāk nesatikšos ar alkoholiķiem, darbaholiķiem, lieluma mānijas pārņemtajiem un dažādiem izvirtuļiem..."

Kategorija:

Fantastika

Transformeri: Pieveikto atriebība | Transformers: Revenge of the Fallen (2009)


Transformeri: Pieveikto atriebība | Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Pēc sakāves, maldikoni atkal atgriežas uz Zemes, lai saņemtu gūstā Semu Vitvikiju (Shia LaBeouf). Pēc nonākšanas gūstā, jaunais varonis uzzina patiesību par transformeru izcelsmi. Cilvēces glābšanas misijā iesaistās Optims Prims, kurš sapulcina starptautiska mēroga armiju.

Kategorija:

Komēdijas

Gudrā blondīne | Legally Blonde (2001)


Gudrā blondīne | Legally Blonde (2001)
Tik rūpīgi Ella gatavojās šim randiņam, kurā cerēja izdzirdēt bildinājumu. Viņas mīļotais Vorners patiešām nolēmis šoreiz runāt par savu nākotni... taču šī nākotnes vīzija izrādās bez Ellas! Ja Vorners gribot kļūt par senatoru, viņam ir vajadzīga nopietnāka līgava. Ar šiem vārdiem Ellas pasaule tiek sagrauta. Taču drīz vien nāk risinājums, kā atgūt savu puisi – kļūt par nopietnu meiteni! Un kur gan par tādām kļūst, ja ne jauno juristu kalvē Hārvardā? Un, lai arī iestājeksāmens ir sarežģīts, lai arī Ellas iesniegtā video eseja izskatās drīzāk kā pieteikums skaistumkonkursam, viņa tiek uzņemta! Taču ar to vēl viss nebūt nav atrisināts – Hārvardā izrādīsies, ka Vorneram jau ir cita līgava, turklāt ne tikai viņa, bet vēl arī daudzi citi pamanīsies nemitīgi norādīt Ellai uz viņas vietu. Jo tāda blondīne Hārvardā – tas nu ir kas nebijis!

Kategorija:

Asa sižeta

13.Rajons Ultimāts | Banlieue 13 Ultimatum (2009)


13.Rajons Ultimāts | Banlieue 13 Ultimatum (2009)
Parīze, 2016.gads. Mūris, kas nošķir 13.rajonu, joprojām nav nojaukts, un šajā izolētajā Parīzes geto siro noziedznieku bandas, kas, šķiet, vairs nav valdāmas. Lai to nepieļautu, valdība ir spiesta rīkoties. Radikāli rīkoties. Toties Damjēnam un Leito lēmums par divu miljonu 13.rajona iemītnieku noslepkavošanu nešķiet saprātīgs. Viņi visiem spēkiem centīsies to nepieļaut.

Kategorija:

Komēdijas

Naudas valoda | Money Talks (1997)


Naudas valoda | Money Talks (1997)
Tiek apcietināts sīks blēdis Frenklins, kurš tirgo beisbola biļetes. Cietuma autobusam, kurā viņu nogādā cietumā, uzbrūk bandīti francūži, lai atbrīvotu savu vadoni, ar kuru Frenklins izrādās iekalts vienos rokudzelžos. Sargi un pārējie ieslodzītie tiek nogalināti, bet Frenklinam izdodas izglābties, ielecot no helikoptera okeānā. Pirms aresta Frenklinu mēģināja nointervēt TV žurnālists Džeimss Rasels, kuram draud atlaišana. Tagad, kad Frenklins tiek apsūdzēts policistu slepkavībā, Džeimss saprot, ka tā ir viņa pēdējā iespēja noturēties darbā. Savukārt Džeimss var kļūt par pēdējo iespēju Frenklinam…

Kategorija:

Fantastika

Drakonu karš | D-war (2007)


Drakonu karš | D-war (2007)
Sena korejiešu leģenda vēsta, ka briesmonis Imugins atgriezīsies uz Zemes un iznīcinās planētu. Kāds reportieris saprot, ka viņam ir jāatrod meitene, kura ir leģendas turpinātāja, ar drakona zīmi un jāpaslēpj no drakona Imugina, lai arī šoreiz ļaunais briesmonis nenogalinātu meiteni un neiznīcinātu pasauli.

Kategorija:

Komēdijas

Briljanta policists | Blue Streak (1999)


Briljanta policists | Blue Streak (1999)
Pirms pāris gadiem Mailzs Logans ar saviem palīgiem nozaga vērtīgu briljantu, bet toreiz viņu iegāza paša biedrs. Mailzs toreiz paspēja paslēpt dimantu kādā jaunceltnē pirms viņu notvēra. Tagad viņs atkal ir uz brīvām kājām, bet šo gadu laikā daudz kas ir mainījies. Vieta, kur tika paslēpts briljants, tagad izrādās ir galvenā policijas ēka, un nu Mailzs mēģina iekļūt policijas iecirknī. Kad kā picu piegādātājam viņam tas neizdodas, Mailzs nolemj maskēties kā policists.

Kategorija:

Komēdijas

Nekā, ko zaudēt | Nothing To Lose (1997)


Nekā, ko zaudēt | Nothing To Lose (1997)
Nikam Bīmam dzīve liekas visnotaļ gaiša un harmoniska. Līdz brīdim, kad viņš tādā neierastā stundā negaidīts pārrodas mājās. Gan ar rožu pušķi mīļotajai sievai, bet …tam, ko Niks ierauga savā guļamistabā, nav divu skaidrojumu. Un ja otrā istaba uz galda viņš atrod sava šefa aproču pogas? Cits līstu kauties, aizstāvēt savas tiesības, bet Nikam vienkārši niknumā un riebumā gribas tikt projām. Brauc, apkārt neko neredz un nedzird – viss vienalga. Pat tad, kad viņa mašīnā uzrodas apbruņots laupītājs. Savukārt melnādainais Pols Deividsons jūtas pārsteigts, ka viņa upuris smejas, kad pie deniņiem stobrs… Sākas abu kopīgais ceļojums – jo tālāk, jo trakāk.
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 51 52 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.