Home » Komēdijas

Архив за: Komēdijas

Kategorija:

Komēdijas

Izdzīvošanas skola | Drillbit Taylor (2008)


Izdzīvošanas skola | Drillbit Taylor (2008)
Trīs draugi - Raiens, Veids un Emits izbauda pirmo dienu vidusskolā. Viņu sajūsma noplok brīdī, kad viņu ceļā parādās Filkins - jauniņo vidusskolēnu terorizētājs. Bailes no kārtējā pazemojuma un izdzīvošanas instinkts liek jaunekļiem ķerties pie pēdējā salmiņa - viņi ar sludinājuma palīdzību sameklē labāko un arī finansiāli izdevīgāko miesassargu Drilbitu Teiloru, kurš ir ar mieru iemācīt vārguļu trijotnei gan fiziskos, gan arī psiholoģiskos aizsardzības paņēmienus.

Kategorija:

Komēdijas

Amerikāņu pīrāgs 5: Kailā jūdze | American Pie Presents: The Naked Mile (2006)


Amerikāņu pīrāgs 5: Kailā jūdze | American Pie Presents: The Naked Mile (2006)
Filma stāsta un rāda Ērika Stiflera centienus turēt līdzi Stifleru ģimenes slavai, kad viņš plāno piedalīties pasākumā ar nosaukumu "Kailais skrējiens" - kailo skrējienā apkārt universitātes pilsētiņai.

Kategorija:

Komēdijas

Harolds un Kumārs ķer kaifu | Harold and Kumar go to White Castle (2004)


Harolds un Kumārs ķer kaifu | Harold and Kumar go to White Castle (2004)
Harolds, korejiešu izcelsmes amerikānis, ir tikko beidzis koledžu un naudas pelnīšanas nolūkos piepelnās kādā ēstuvē.. Viņa draugs un istabas biedrs Kumārs, Amerikā dzimis indietis, kurš ar vecāku gādību uzsāks mācības medicīnas institūtā, domā tikai par ballītēm un meitenēm. Kādu vakaru abi draugi, Harolds un Kumārs, dodas izklaidēties uz klubu. Kumārs, pat nedomādams par skolas projekta gatavošanu, izklaidējas kā nākas, nelaižot garām izdevību lakstoties ap katru meiteni. Tikmēr Harolds vaktē savu sapņu meiteni, kuru viņam pat bail uzrunāt. Taču trakulīgie nakts piedzīvojumi tikai sākas! Abi draugi nolemj doties uz ātro uzkodu restorānu "White Castle", taču pa ceļam iekuļas dažādās jautrās situācijās un pārpratumos. Visa nakts jezga izvēršas uzjautrinošā piedzīvojumā un diezgan neķītrā, trakā stāstā, kurā neizpaliek nedz narkotikas, nedz laba mūzika, nedz melnais humors un ironija. Filmas režisors ir veidojis žanra klasiku "Vecīt, kur ir mans autiņš?", un šajā kritiķu atzinīgi novērtētajā jauniešu komēdijā lielisku aktierspēli demonstrē Džons Čo un Kals Penns.

Kategorija:

Komēdijas

Atpakaļ skolā! | Old School (2003)


Atpakaļ skolā! | Old School (2003)
Trīs draugi ir vīlušies dzīvē. Kopš mācību beigšanas viņus vajā vienas vienīgas nelaimes. Tāpēc visi kopā nolemj atgriezties savos ziedu laikos un nodibināt brālību, kurā pulcētos viņiem līdzīgie – neveiksminieki, atstumtie, un pusmūža krīzes nomākti dīvaiņi. Ideju izdodas īstenot, un jau drīz viņiem ir daudz jaunu draugu. Tomēr ir kāds cilvēks, kurš apņēmies izjaukt trijotnes mierīgo dzīvi.

Kategorija:

Komēdijas

Slepkavu pārītis | Killers (2010)


Slepkavu pārītis | Killers (2010)
Spensers – parasts slepenais slepkava, kas par lielu naudu strādā valdības labā. Taču, satiekot apburošo un smaidīgo datorspeciālisti Džeinu, kas mēģina atjēgties no smagas skiršanās ar bojfrendu, viņš pamet savas riskantās nodarbes, lai izveidotu liegu ģimenes ligzdu…

Trīs gadi ideālas laulības paiet kā viena diena, un savas trīsdesmitās dzimšanas dienas svinībās Spensers negaidīti uzzina, ka viņu grib likvidēt. Turklāt šim nolūkam noalgotie slepkavas visus šos gadus vērojuši laimīgo pārīti. Slepkavas varētu izrādīties ikviens - draugi, kaimiņi, tuvākā veikala pārdevējs, pat visparastākais vecais onkulīts, kas lēnam šķērso ielu – arī viņš izskatās pietiekami aizdomīgs! Un nu Spensers un Džeina visu pamet un bēg…

Kategorija:

Komēdijas

Mana labākā drauga meitene | My Best Friend`s Girl (2008)


Mana labākā drauga meitene | My Best Friend`s Girl (2008)
Dastins ir pašķīties no savas draudzenes Aleksas. Lai dabūtu mīļoto atpakaļ, Dastins lūdz savu labāko draugu vārdā Tanks noorganizēt viņai briesmīgu randiņu, pēc kura Aleksa sapratīs, cik citi vīrieši ir neciešami un atgriezīsies pie Dastina. Taču viss nebūt nenotiek tik gludi, jo Aleksai iepatīkas neparedzamais un trakulīgais Tanks! Lai saglabātu attiecības ar labāko draugu, Tankam nākas darīt visādus darbus un nedarbus. Turklāt viņam pašam arī patīk Aleksa

Kategorija:

Komēdijas

Gandrīz kā mīlestība | A Lot Like Love (2005)


Gandrīz kā mīlestība | A Lot Like Love (2005)
Jauns puisis un meitene iepazīstas lidmašīnā. Olivers ir nopietns koledžas absolvents ar ciešu apņēmību īstenot savus sapņus - gan panākumus biznesā, gan atrast savu īsto mīlestību. Emīlija ir skaista brīvdomātāja, kas mīl spontānu un mežonīgu ekstrēmu. Divas dažādas izvēles, divi pilnīgi atšķirīgi uzskati par dzīvi. Tādēļ pavisam drīz viņi izšķiras. Turpmāko septiņu gadu laikā viņi gan atkal satiekas, gan atkal šķiras, gan uzsāk attiecības ar citiem. Tikai daudz vēlāk viņi saprot, ka visu šo laiku ir meklējuši viens otru; saprot, ka tas, kas likās parasta sagadīšanās, patiesībā ir mīlestība...

Kategorija:

Komēdijas

Burbuļvannas laika mašīna | Hot Tub Time Machine (2010)


Burbuļvannas laika mašīna | Hot Tub Time Machine (2010)
Pēc trakas ballītes, neskaitāmiem dzērieniem un kokteiļa bākā četri labākie draugi pamostas astoņdesmitajos. Viņi, protams, neatceras, kas notika iepriekšējā naktī un kā viņi nokļuva 1986.gadā. Vienīgais, ko viņi zina ir tas, ka pirms nokļūšanas pagātnē, visi sēdēja un priecājās burbuļvannā... Spilgti krāsainajā 1986.gadā, kad vēl nebija izdomāta nedz iepazīšanās internetā, nedz „viagra”, un kad Maikls Džeksons vēl bija melnādains, visiem draugiem nākas atrast atbildes uz ļoti nozīmīgiem jautājumiem.

„Burbuļvannas laika mašīna” jau nodēvēta par 2010.gada „Paģirām”! Turklāt astoņdesmitie tagad ir modē!

Kategorija:

Komēdijas

Es Mīlu Tevi Filip Moris | I Love You Phillip Morris (2009)


Es Mīlu Tevi Filip Moris | I Love You Phillip Morris (2009)
 Stīvena Rasela (Džims Kerijs) dzīve rit pavisam parasti - viņš ir laimīgi precējies, strādā vietējā policijas nodaļā, ir krietns draudzes loceklis. Taču satiksmes negadījums apgriež viņa dzīvi kājām gaisā - viņš nolemj izdzīvot savu dzīvi visā pilnībā, arī ja tas nozīmētu pārkāpt likumu.Par izkrāptām apdrošināšanas prēmijām, viltotiem dokumentiem, kredītkartēm un tamlīdzīgām pretlikumīgām darbībām Stīvens nonāk cietumā, kur sastop Filipu Morisu (Jūens Makgregors). No ieslodzījuma viņš izkļūst, taču nonāk aiz restēm atkārtoti. Liekot lietā dažnedažādas viltības, Stīvens pamanās izkļūt no cietuma četras reizes - un tas viss mīlestības dēļ!

Kategorija:

Komēdijas

Skats no augšas | View from the Top (2003)


Skats no augšas | View from the Top (2003)
Donna Džensena ir jauna un godkārīga būtne, kuras dzīve dzimtajā Amerikas mazpilsētā Nevadas štatā šķiet apstājusies. Sapņojot par nākotni, Donna visu redz košās krāsās. Viņas karstākā vēlēšanās ir kļūt par pirmās klases lidmašīnas stjuarti, un viņa ir gatava uz visu, lai būtu viena no labākajām un redzētu pasauli. Donna iestājas stjuartu kursos, kurus vada ekscentrisks augstas klases stjuarts Džons Vitnijs. Bet ceļš uz panākumiem "nav rozēm kaisīts", un sarežģījumi liek uzdot jautājumu - vai grūtību dēļ atteikties no sapņiem, vai darīt visu, lai mērķi tomēr sasniegtu.
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.