Home » Asa sižeta

Архив за: Asa sižeta

Kategorija:

Asa sižeta

Nozust 60 sekundēs | Gone in Sixty Seconds (2000)


Nozust 60 sekundēs | Gone in Sixty Seconds (2000)
Cik daudz var uzspēt paveikt 60 sekundēs? Izsmēķēt cigareti vai izdzert tasīti kafijas. Taču tikai viens profesionālis pasaulē, leģendārais zaglis Memfiss, dažu sekunžu laikā spēj aizdzīt jebkuru automobili. Taču šoreiz viņam nāksies paveikt burtiski neiespējamo. Lai glābtu savu brāli, Memfisam vienas nakts laikā jānolaupa 50 pirmklasīgas mašīnas. Lai izkļūtu no mafijas un policijas dubultslazda, viņam jāievēro tikai viens princips - nedrīkst apstāties...

Kategorija:

Asa sižeta

Laikā | In Time (2011)


Laikā | In Time (2011)
Pavisam netālā nākotnē novecošanās gēns ir apturēts. Cilvēki noveco tikai līdz 25 gadu vecumam un turpina dzīvot sabiedrībā, kur visi norēķinās ar laiku. Nopelnot dzīves stundas, dienas un gadus, ir iespējams ar laiku norēķināties par pakalpojumiem un precēm vai izmantot laiku, lai dzīvotu. Bagātie var dzīvot mūžīgi, kamēr vairums cenšas izdzīvot. Vils – jauns, nabadzīgs vīrietis sastop svešinieku, kas no rīta tiek atrasts miris. Viņa kontā esošie gadsimti tagad pieder Vilam, kurš pat nenojauš kas noticis. Tomēr policija par slepkavības izdarīšanu ir uz pēdām tieši viņam.

Kategorija:

Asa sižeta

Jackass filma (2002)


Jackass filma (2002)
Džonijs Noksvils un viņa trakie draugi, kas veic vājprātīgus trikus MTV, ir gatavi vēl vājprātīgākam jandāliņam lielajā ekrānā. Viņi apceļos Japānu pandu ietērpā, sarīkos pamatīgu grautiņu golfa laukumā un pat veiks trikus ar dzīvu aligatoru piedalīšanos! Šie puiši izklaidēs cilvēkus, pakļaujot briesmām savu dzīvību. Tādēļ labāk esiet gatavi pilnīgam vājprātam! 

Kategorija:

Asa sižeta

Pārdrošais atriebējs | Born to Raise Hell (2010)


Pārdrošais atriebējs | Born to Raise Hell (2010)
Interpola aģentu Bobiju Singeru norīko Austrumeiropas operatīvajā dienestā, kas apkaro ieroču un narkotiku kontrabandu visā reģionā. Izmeklēšanas laikā viens no dienesta aģentiem iet bojā. Izmisuma satriektais Singers apņemas par katru cenu atriebt drauga nāvi.

Kategorija:

Asa sižeta

Mehāniķis | The Mechanic (2011)


Mehāniķis | The Mechanic (2011)
Ja jums nepieciešams "ko nokārtot”, zvaniet Arturam... Artūrs Bišops ir augstas klases killeris, saukts par „mehāniķi”. Savā darbā Bišops ir aukstasinīgs perfekcionists, bet tad tiek nogalināts viņa skolotājs Harijs, un „mehāniķis” zaudē absolūto atsvešinātību, alkdams atriebties. Situācija kļūst sarežģīta, kad Bišopam palīgos piesakās Harija dēls, kurš vēlas apgūt killera arodu. Tā izveidojas ārkārtīgi bīstama un efektīva partnerība, bet tuvojoties mērķim abus sabiedrotos sāk vajāt asiņainās pagātnes ēnas.

Kategorija:

Asa sižeta

Pareģis | Next (2007)


Pareģis | Next (2007)
Krisam Džonsonam ir kāds noslēpums, kas nedod viņam miera. Viņam piemīt neparasta spēja uz dažām minūtēm ielūkoties savā nākotnē. Šī apmātība Krisu nomoka jau no bērnības, bet patreiz viņš dzīvo Lasvegasā ar svešu vārdu un naudu pelna ar dažādiem fokusiem un azarta spēlēm. Bet kad teroristu grupējums piedraud Losandželosā uzspridzināt atombumbu, valdības aģente Kellija Ferrisa visiem spēkiem cenšas noķert un sagūstīt Krisu, lai pārliecinātu viņu sadarboties un novērst katastrofu.

Kategorija:

Asa sižeta

Ātrs un bez žēlastības 4 | Fast & Furious (2009) SUB


Ātrs un bez žēlastības 4 | Fast & Furious (2009) SUB
Vins Dīzels un Pols Vokers atkal kopā uz lielā ekrāna slavenās un skatītāju iecienītās piedzīvojumu filmu sērijas turpinājumā - "Ātrs un bez žēlastības 4"! 
Kad noziegums liek bijušajam ieslodzītajam, tagad bēglim Domam Toreto (Diesel) atgriezties Losandželosā, viņš saduras ar aģentu Braienu (Walker) un viņu senās domstarpības uzliesmo no jauna. Taču kad abi nonāk aci pret aci ar kopīgu ienaidnieku, viņiem nākas noslēgt pamieru un apvienot spēkus, lai uzveiktu pretinieku. Aplaupot konvoju, rokot tuneļus un tā šķērsojot robežas, abi atrod ideālu veidu, kā atriebties, izbaudot ātruma priekšrocības un robežas.

Kategorija:

Asa sižeta

X cilvēki: Pirmā klase | X-men: First Class (2011) SUB


X cilvēki: Pirmā klase | X-men: First Class (2011) SUB
Pagājušā gadsimta 60.-tie – kosmosa laikmeta rītausma, laiks, kad aukstais karš starp ASV un PSRS sasniedzis savas virsotnes. Laiks, kad pasaule atklāj mutantu eksistenci.
Tieši šajā laikā Čārlzs Ksavjers sastop Ēriku Lēnšeru, taču pirms viņi kļūst par Profesoru X un Magneto, viņi ir parasti jauni cilvēki, kas tikai nojauš savas pārdabiskās spējas. Tolaik labākie draugi nespēja iedomāties, ka ar laiku kļūs par niknākajiem ienaidniekiem. Filma „X-cilvēki: Pirmā klase” atbild uz jautājumiem kā mutanti apvienojās, kādēļ Čārlzs ir piekalts ratiņkrēslam, kā tika dibināta mutantu skola un radīts mutantu detektors.

Kategorija:

Asa sižeta

Es, Robots | I, Robot (2004)


Es, Robots | I, Robot (2004)
2035. gads. Tuvajā nākotnē daudz kas ir mainījies. Roboti, kā arī visi pārējie zinātnes un tehnikas brīnumi, ir kļuvuši par cilvēku ikdienas dzīves sastāvdaļu. Viņi ir stiprāki un ātrāki par cilvēkiem, un viņu galvās ir iebūvēti jaudīgi datori, kas ļauj pieņemt lēmumus ātrāk par cilvēkiem. Tajos ir ieprogrammēti trīs likumi, kas neļauj nodarīt ļaunu cilvēkam, tādēļ no viņiem nemaz nebaidās. Bet velti... Detektīvam Džonam Spuneram, kas cieš no robotu fobijas, jāizmeklē lieta par robotu Saniju, kuru tur aizdomās par cilvēka slepkavību. Taču ja viens robots spēja pārkāpt likumus, tad arī citi to spēs. Un tie jau ir draudi visas cilvēces eksistencei. Džons meklē taisnību, lai atvērtu cilvēkiem acis un izvairītos no kara ar robotiem. Taču varbūt... ir jau par vēlu?

Kategorija:

Asa sižeta

Ātrs un bez žēlastības 5 | Fast & Furious 5 (2011) SUB


Ātrs un bez žēlastības 5 | Fast & Furious 5 (2011) SUB
Pēc Dominika atbrīvošanas, Braiens un Mia Toreto ir spiesti šķērsot vairākas robežas, lai izbēgtu no varas iestādēm. Iedzīti strupceļā Riodežaneiro, viņi nolemj paveikt pēdējo darbu – savas brīvības vārdā. Viņi pulcē elitāru komandu, kurā būs labākie no labākajiem sacīkšu braucējiem, un tikai viņi abi saprot, ka vienīgā iespēja tikt brīvībā nozīmē stāties pretī korumpētam biznesmenim, kurš vēlas vienu – viņu nāvi. Taču viņš nav vienīgais, kurš ir uz pēdām abiem varoņiem. 
« 1 2 3 4 5 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.