Home » 2012 » March » 23

Архив за: 23 March 2012

Kategorija:

Komēdijas

Ledus princese | Ice princess (2005)


Ledus princese | Ice princess (2005)
Kaut viņa sapņo kļūt par graciozu daiļslidošanas čempioni, lempīgā Keisija Kārlaila ir gudra, taču apkārtējos neiederīga meitene ar valdonīgu māti, kura bīda meitu uz augstākā līmeņa universitāti. Taču, liekot lietā smadzenes un klausot savai sirdij, Keisija pārvērtīsies līdz nepazīšanai!

Kategorija:

Šausmenes

Zīmes | Signs (2002)


Zīmes | Signs (2002)
Pēc sievas traģiskās nāves auto avārijā rabīns Greiems Hess devies uz laukiem.
Tur viņš dzīvo savā fermā kopā ar jaunāko brāli Merilu un mazajiem bērniem
– Morganu un Bo. Notikušais kā sāpīgas atmiņas tomēr visu laiku ir līdzās. 
Apmēram pēc pusgada kādā dienā Greiemu un Merilu satrauc tālumā dzirdami
izmisuma pilni bērnu kliedzieni. Viņi dodas palīgā. Kad Bo nomierināta, Greiems
un Merils dodas tālāk, lai atrastu Morganu. Un atrod – pie liela klajuma
cukurniedru lauka vidū. Zēns pārbijies un apjucis, pa laukumu skraida un
satraukti rej suņi. Turklāt noplacinātie cukurniedru stiebri veido savādas
zīmes – rindā trīs lieli apļi ar virziena norādi. Vispirms Hess uzdod jautājumu sev
– ko tas nozīmē un kāpēc tieši viņa laukā veidotas šīs zīmes? Kad ziņa par
notikušo izplatās pilsētā, rodas dažādi minējumi – varbūt tā ir ziņa no 
citplanētiešiem, varbūt darbojusies kāda sekta, varbūt… 

Kategorija:

Komēdijas

Dvīņu Slazdā | The Parent Trap (1998)


Dvīņu Slazdā | The Parent Trap (1998)
Klasiskā Ērika Kestnera stāsta ekrāna versija. Vasaras nometnē sastopas meitenes, kas viena otrai līdzīgas kā divas ūdens lāses. Izrādās, viņas ir dvīņumāsas, kas, mazas būdamas, pēc vecāku šķiršanās vairs nav redzējušās. Viņas nolemj iepazīt to, ko zaudējušas, un pēc vasaras nometnes samainās vietām. Tad arī sākas lielākie pārdzīvojumi, jo abu iecerēm ir uzradies negaidīts šķērslis – tēta līgava.

Kategorija:

Komēdijas

Karstās čiksas | The Hot Chick (2002)


Karstās čiksas | The Hot Chick (2002)
Ticēt burvestībai vai – vispār var ticēt, kam grib, bet notikumi risinās neapšaubāmi, neapstrīdami, skaidri un gaiši redzami. Glītā, atjautīgā un pārgalvīgā Džesika − viņa allaž gatava kādu izjokot, var izkāpt pa otrā stāva logu, lai vecākiem nezinot satiktu mīļoto Billiju, pēc randiņa tāpat vienkārši uzkāpt kokā, lai pa logu tiktu atpakaļ… Šī pati gaišmatainā smaidīgā būtne kādu rītu pamostas… Tas ir vīrietis tā ap trīsdesmit, kas izlien no gultas Džesikas naktskreklā. Joks? Kāds joks, ja viņa / viņš pati / pats savām acīm visu redz… Izmisums? Var to saukt, kā vien gribas, no tā nekas nemainās. Spogulis rāda bārdas rugājiem apaugušu seju. Un, ja tā, tad jādomā, ko darīt, kā dzīvot. Džesika jau pati nezina, ka viņai tagad jādzīvo sīkā blēža Klaiva Mekstona ādā… Pārpratumu bez gala, divdomīgu situāciju vēl vairāk… Beigas labas. Kā jau komēdijā.

Kategorija:

Asa sižeta

Pareģis | Next (2007)


Pareģis | Next (2007)
Krisam Džonsonam ir kāds noslēpums, kas nedod viņam miera. Viņam piemīt neparasta spēja uz dažām minūtēm ielūkoties savā nākotnē. Šī apmātība Krisu nomoka jau no bērnības, bet patreiz viņš dzīvo Lasvegasā ar svešu vārdu un naudu pelna ar dažādiem fokusiem un azarta spēlēm. Bet kad teroristu grupējums piedraud Losandželosā uzspridzināt atombumbu, valdības aģente Kellija Ferrisa visiem spēkiem cenšas noķert un sagūstīt Krisu, lai pārliecinātu viņu sadarboties un novērst katastrofu.

Kategorija:

Komēdijas

O, Brāl, kur tu esi? | O Brother, Where Art Thou? (2000)


O, Brāl, kur tu esi? | O Brother, Where Art Thou? (2000)
Trīs neaptēsti noziedznieki mūk no Misisipi cietuma, lai kopīgiem spēkiem atrastu apslēptu mantu. Taču puišu odiseja nav no vieglajām. Viņu ceļā stājas ne tikai policija, bet arī dažādi dīvaini tipiņi, kas vēlas bēgļus apzagt un nodot varas iestādēm. Pa ceļam pēc noslēptajiem dārgumiem trijotne pamanās kādā ierakstu studijā iedziedāt dažas dziesmas, kas, viņiem to pat nenojaušot, ātri vien kļūst par īstiem hītiem...Filma nominēta diviem "Oskariem" un "Zelta globusam". Džordžs Klūnijs par savu lomu šajā filmā godalgots ar "Zelta globusu" kā labākais komēdiju aktieris.

Kategorija:

Romantiskās

Tiec vaļā no Evas | Deliver Us From Eva (2003)


Tiec vaļā no Evas | Deliver Us From Eva (2003)
Eva ir ļoti stingra jauna sieviete, kura pastāvīgi iesaistās savu māsu un viņu vīru lietas. Viņu nolikumiem, kuri ir noguruši no Evas. Tāpēc viņi izdomā nolīgt kādu, kas varētu viņai pazust no viņu dzīves. Viņi nolīgst Reju, kuram samaksā 5,000 dolārus, lai tiktos ar Evu. Randiņš notiek mierīgi, bet problēmas rodas tad, kad viņš tiešām iemīlas Evā.

Kategorija:

Romantiskās

Lai veicas, Čak! | Good Luck Chuck (2007)


Lai veicas, Čak! | Good Luck Chuck (2007)
Viss sākās toreiz, kad Čārlijam Loganam bija desmit gadi. Pudeles griešanas spēlē viņš atteicās nobučot kādu netīkamu meiteni, kas uzlika Čārlijam lāstu. Pēc divdesmit pieciem gadiem Čārlijs ir veiksmīgs zobārsts, taču lāsts joprojām darbojas. Lai kā meklētu, viņš nespēj atrast īsto meiteni. Vēl ļaunāk – savas bijušās draudzenes kāzās viņš uzzina, ka katra sieviete, ar ko viņš pārgulējis, atradusi īsto mīlestību ar nākamo satikto puisi. Meitenes stājas rindā, lai tikai pārgulētu ar laimes nesēju Čārliju, taču dzīve ar seksu bez mīlestības ir vientuļa. Līdz brīdim, kad viņš sastop skaisto un nepieejamo Kemu. Kad abu attiecības beidzot ievirzās romantiskā gultnē, Čārlijam jāspēj atbrīvoties no laimes nesēja lāsta, lai viņa sapņu meitene neaizietu pie nākamā sastaptā puiša.

Kategorija:

Komēdijas

Iepazīstieties,Spartieši | Meet the Spartans (2008) SUB


Iepazīstieties,Spartieši | Meet the Spartans (2008) SUB
Viņi nav 300, bet, vienalga, varonīgais spartiešu valdnieks Leonīds ir pieņēmis persiešu izaicinājumu un ved kaujā slaistu grupu, kurā ir 13 spartieši. Sacenšoties dažādās realitāšu šovu disciplīnās ar neparedzamajiem persiešiem un viņu pavēlnieku Kserksu, kurš ir Borata producents Azmats Bagatovs, Leonīds pat vēl nenojauš par slēptajām persiešu rezervēm - ne Rēgu bruņinieku un Rokiju Balboa, ne Transformeriem un kupraino Parisu Hiltoni.

Kategorija:

Multfilmas

Gūfija brīvdienas | Goofie's Holiday (1995)


Gūfija brīvdienas | Goofie's Holiday (1995)
Maksa Gūfa tēvs ņem viņu līdzi ceļojumā cauri valstij. Viņu galamērķis ir Likteņa ezers Aidaho, kur iecerēts pamakšķerēt. Gūfijs savulaik pats ir devies tādā braucienā ar savu tēvu, kad bijis Maksa vecumā. Taču Maksam šīs brīvdienas kļūst par ļaunāko murgu. Kā nekā viņš tieši tajā laikā iecerējis randiņu ar vispopulārāko skolas meteni Roksanu!

Kategorija:

Piedzīvojumu

Persijas Princis-Laika Smiltis | Prince of Persia: The Sands of Time (2010)


Persijas Princis-Laika Smiltis | Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
Persijas armija iekaro svēto pilsētu Alamutu un prinča Dastana rokās nonāk trofeja- savdabīgs duncis ar rokturī iepildītām smiltīm. Nejauši Dastans atklāj šī dunča nozīmi un drīz saprot arī, ka šo dunci vēlas iegūt vēl kāds. Tagad viņam ir jādomā ne tikai kā palikt dzīvam, bet arī kā neļaut duncim nokļūt ļaundaru rokās.

Kategorija:

Komēdijas

Viņa ir viņš | She's the Man (2006)


Viņa ir viņš | She's the Man (2006)
Septiņpadsmitgadīgā Viola spēlē futbolu labāk par jebkuru puiku. Kad futbola treniņi meitenēm tiek atcelti, viņa nolemj spert pārgalvīgu soli – uzdot sevi par dvīņubrāli Sebastjanu. Dzīvojot puiša veidolā, Viola iemīlas savā istabas biedrā Djūkā, kurš savukārt ir iemīlējies studentē Olīvijā, taču Olīvijai patīk Viola, protams, nezinot, ka viņa ir meitene. Viss kļūst sarežģītāk, kad Sebastjans atgriežas mājās!

Kategorija:

Komēdijas

Kā pazaudēt puisi 10 dienās | How to Lose Guy in 10 days (2003)


Kā pazaudēt puisi 10 dienās | How to Lose Guy in 10 days (2003)
Bendžamins Berijs noslēdz derības ar savu šefu savaldzināt kādu meiteni desmit dienās. Savukārt žurnāliste Endija cenšas panākt, lai redaktore viņai ļautu pašai izvēlēties tēmas, nevis veidot tikai pasūtījuma rakstus. Tādēļ viņa noslēdz vienošanos ar priekšnieci. Ja Endija uzrakstīs labi vienu rakstu, vēlāk varēs darīt, ko pati vēlas. Raksta tēmu iesaka redakcijas sievišķīgais kolektīvs, un tā ir: „Kā pazaudēt puisi 10 dienās”. Tā izveidojas pāris, kurā katram ir pilnīgi pretējs mērķis.

Kategorija:

Komēdijas

Veiksmes skūpsts | Just My Luck (2006)


Veiksmes skūpsts | Just My Luck (2006)
Ešlijai padodas pilnīgi viss. Taču izrādās, ka veiksmi var ātri pazaudēt. Tikai viens meitenes skūpsts,un veiksme pazūd kā nebijusi, lai mainītu divu cilvēku dzīvi. Taču neveiksminiekam Džekam beidzot sāk veikties – viņam vairs nekrīt nost bikses un līgums ar mūzikas kompāniju ir kabatā. Savukārt Ešlija iekuļas vienīgi nepatikšanās un ir gatava visam, lai atgūtu savu veiksmi.

Kategorija:

Trilleri

Stopētājs | The Hitcher (2007)


Stopētājs | The Hitcher (2007)
Cauri tuksnesim Džims un viņa draudzene Greisa brauc uz Ņūmeksiku pavasara brīvdienās. Izklausās aizraujoši? Tomēr lietainā naktī notiks kas asinis stindzinošs – abu studentu mašīna gandrīz notriec kādu svešinieku. Džons Raiders lūdz, vai nevarētu to aizvest pa ceļam, pāris jūdzes. Laulību gredzens uz tā pirksta uzlikts tikai tāpēc, lai viņš liktos uzticams. Bet tieši tāds Džons Raiders pavisam noteikti nav gan!

Kategorija:

Piedzīvojumu

Lara Krofta, Kapeņu Izlaupītāja | Lara Croft: Tomb Raider (2001)


Lara Krofta, Kapeņu Izlaupītāja | Lara Croft: Tomb Raider (2001)
Lorda Ričarda Krofta meita Lara Krofta, kura uzaugusi pārlieku nodrošinātā ģimenē un baudījusi labu izglītību, savu garo laiku īsina ar mazohiskām nodarbībām - nežēlīgiem cīņu un šaušanas treniņiem, un pārgalvīgiem ceļojumiem uz dažādām pasaules malām ar vienu vienīgu domu – uzlauzt kādu kārtējo seno zārciņu un izvilkt gaismā dažādām dzīves situācijām nepieciešamas mantiņas. Taisnības labad jāsaka, ka Laras tēvs nav bijis ne matu labāks par savu meitu, kā rezultātā pilnīgi loģiski, bez vēsts pazūd vienā no saviem klejojumiem. Taču Lara neskumst, jo laiku ģimenes pilī, atpūšoties no relikviju meklēšanas un piedzīvojumiem, kurus viņa velta sava tēva piemiņai, viņai palīdz īsināt uzticamais kalpotājs Hilarijs un datorģēnijs Braiss, kurš radot vidažādākos treniņiem domātos kaujas robotus, gatavo Laru kārtējam izbraucienam kārtējo kapeņu apgānīšanai.

Kategorija:

Drāmas

8 Jūdze | 8 Mile (2002)


8 Jūdze | 8 Mile (2002)
Šī filma stāsta par Detroitas jauniešu dzīvi, kas nāk no pilsētas sliktākā rajona. Filmas Varonim, Džimijam "Trusītim" Smitam (Eminems) un viņa draugiem hip-hops ir vienīgais glābiņš no bezcerīgās dzīves milzīgās megapolises drūmajā piepilsētā. "Trusītim" ir iedzimts talants vārsmošanā. Viņa rupjās, niknās un asās atskaņas ir vienīgais ierocis pret netaisnību, naidu un dusmām, viņa vienīgā iespēja kļūt par brīvu un iemīlētu, viņa vienīgā "laimīgā biļete" un panākumu atslēga!

Kategorija:

Komēdijas

Jaunpienācējs | The New Guy (2002)


Jaunpienācējs | The New Guy (2002)
Parastā vidusskolā parādās jauns skolnieks Gils Hariss. Viņš ātri vien
kļūst par vispopulārāko puisi skolā. Noslēpumainais un valdzinošais Gils bez pūlēm iekaro katras meitenes sirdi. Taču viņam ir savi noslēpumi. Vēl pavisam nesen Gilam bija cits vārds, viņš mācījās citā skolā un bija pilnīgs neveiksminieks. Kā gan nepievilcīgais Dizijs kļuva par žilbinošo Gilu, visas skolas mīluli? Vienkārši – viņš vēlējās mainīties. Bet kāds gudrinieks, vārdā Luters, izstāstīja Dizijam dažas viltības, kā iekarot popularitāti. Taču jaunajā skolā ir daži, kuriem viņš nepatīk, un viņi ir gatavi izdibināt Gila noslēpumus. 

Kategorija:

Komēdijas

Kaimiņu būšana | Duplex (2003)


Kaimiņu būšana | Duplex (2003)
Aleks un Nensija ir jauns, spilgts pārītis. Viņi dzīvo Ņujorkā un meklē sev kopīgu dzīvesvietu, savu sapņu māju. Viņi dara visu, līdz beidzot viņiem tas izdodas! Aleks un Nensija atrod ideālu māju Bruklinā, un šķiet, ka viņu cerības ir piepildījušās - abi dzīvos laimīgi un saticīgi jaunatrastajā mājā... Tas tiešām notiktu, ja vien mājas augšējā stāvā nedzīvotu Konelijas kundze, enerģiska pensionāre, kura mīl dienu un nakti skatīties televizoru, uzgriežot tā skaņu līdz maksimālajai, kā arī trenēties raga pūšanā. Aleks, kurš ir rakstnieks, pūlas pabeigt savu darbu līdz nodošanas termiņam, tomēr Konelijas kundzes nepārtrauktā traucēšana un dažādās prasības, viņam to neļauj izdarīt. Kad Nensija ir spiesta pamest darbu, jaunais pārītis tiek gandrīz burtiskā nozīmē iesprostots savā mājā

Kategorija:

Komēdijas

Virtuāla seksualitāte | Virtual Sexuality (1991)


Virtuāla seksualitāte | Virtual Sexuality (1991)
Džastina ir gatava zaudēt nevainību, bet nevar atrast sev piemērotu kandidātu. Kopā ar draugu no pamatskolas laikiem viņa aiziet uz datorizstādi, kurā apmeklē firmas "Narciss" stendu, kur var izveidot savu sapņu virtuālo tēlu. Džastina izveido sava ideālā vīrieša tēlu... Šajā momentā izceļas ugunsgrēks. Virtuālais skaistulis, radīts ņemot par pamatu viņas pašas iztēli, iegūst reālu fizisku iemiesojumu. Un arī tas vēl nav viss. Džastina iemīlas savā radījumā...

Kategorija:

Šausmenes

Dziednīca | Asylum (2008)


Dziednīca | Asylum (2008)
Seši koledžas studenti uzzina, ka māja, kurā atrodas viņu kopmītnes, 1930.
gados tika izmantota kā psihiatriskā klīnika, kur sadistisku ārstu vadībā tika 
pastrādātas šaušalīgas operācijas. Viens pēc otra studenti zaudē savas 
dzīvības cīņā ar neprātīgu ārstu...

Kategorija:

Drāmas

Priekšnojauta | Premonition (2007)


Priekšnojauta | Premonition (2007)
Tumšā, piesmakušā vakarā nemierīga priekšnojauta pārņēma piemīlīgu mājsaimnieci. Kaut kam tūlīt tūlīt jānotiek!...  "Jūsu vīrs miris...” – saka aizsmakusī balss no telefona klausules. Nabaga sievietes bailes un izmisums caururbj bezzvaigžņu nakts debesis. Bet...nākamajā rītā izrādās ka, sievietes apraudātais vīrs ir dzīvs, vesels un priecīgs.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Mūmija 3 Skorpionu karalis | The Scorpion King (2002)


Mūmija 3 Skorpionu karalis | The Scorpion King (2002)
Sensenos laikos, vēl pirms piramīdu tapšanas, ļaunais karalis Memnons izmanto savas burves Kasandras gara spējas, lai paredzētu savas uzvaras. Kā pēdējo cerību cīņā pret Memnona centieniem pārņemt savās rokās visu pasauli atlikušo brīvo cilšu vadoņi nolīgst slepkavu Mataju, lai viņš nogalina burvi...

Kategorija:

Šausmenes

Bīstamais pagrieziens | Wrong Turn (2003)


Bīstamais pagrieziens | Wrong Turn (2003)
Jauna medicīnas studente uz brīdi novērš skatu no ceļa un izraisa avāriju. Abi auto ir smagi cietuši un tagad jāmēro ceļš, ejot līdz tuvākajam telefonam, lai lūgtu pēc palīdzības, jo viņu mobilie telefoni atrodas ārpus uztveršanas zonas. Taču drīz vien viņi saprot, ka izņemot viņus kāds vēl atrodas nomaļajā mežā. Tie ir vairāku paaudžu ģenētiski sakropļoti kanibāli.

Kategorija:

Romantiskās

Jo es tā teicu | Because I Said So (2007)


Jo es tā teicu | Because I Said So (2007)
Dafnei ir trīs burvīgas meitas - nopietnā un pastāvīgā psiholoģe Megija, seksīgā,
izklaidīgā Meja un nedrošā, bet burvīgā Millija. Dafnes mīlestībai pret meitām
nav robežu, un viņa ir gatava darīt visu, lai jaunākā meita Millija attiecībās
ar vīriešiem nepieļautu tās pašas kļūdas, kuras pieļāvusi viņa. Tāpēc Dafne
nolemj Millijai atrast ideālo vīrieti. Millijai nezinot, viņa ar sludinājuma
palīdzību atrod lielisku puisi. Taču tieši tad sākas komiski notikumi un
pārpratumi, jo Dafne, vēlēdamās meitai palīdzēt, dara gluži pretējo!
Un tas viss mīlestības vārdā...

Kategorija:

Komēdijas

Vismeklētākais Malibu | Malibu's Most Wanted (2003)


Vismeklētākais Malibu | Malibu's Most Wanted (2003)
Bi-Reds ir no Malibū, katru dienu viņš kopā ar saviem draugiem vizinās ar mašīnu un klausās repu. Bi-Reda tēvs domā, ka aizraušānas ar repu var apdraudēt priekšvēlēšanu kampaņu. Kaut kas ir jādara lietas labā.

Kategorija:

Šausmenes

Patoloģija | Pathology (2008)


Patoloģija | Pathology (2008)
Grupa jaunu medicīnas studentu uzsākuši savstarpēju spēli- viens nogalina, bet pārējie atmin nāves cēloni. Filigrānāk nogalināsi un tas nozīmē, ka spēle būs interesantāka. Tikai, kas notiek ja spēle par daudz ienāk arī reālajā dzīvē…

Kategorija:

Romantiskās

Nost ar mīlestību | Down With Love (2003)


Nost ar mīlestību | Down With Love (2003)
60-tie gadi. Ņujorka. Rakstniece Barbara Novaka satricina lielpilsētu ar savu jauno grāmatu "Nost ar mīlestību", kurā sludina feminismu. "Jā" seksam, šokolādei un karjerai, "Nē" mīlestībai, tāds ir grāmatas un pašas rakstnieces sauklis. Gan sievietes, gan vīrieši aizgūtnēm lasa grāmatu, kas kļuvisi par bestselleru, taču katra grupa reaģē citādi. Novaka kļūst par slavenā žurnālista Kačera Bloka (Jūens Makgregors) mērķi. Taču žurnālists sarunā vairākas intervijas un pats neatnāk uz tām, Barbaras pacietības mērs ir pilns.

Kategorija:

Komēdijas

Karstgalvji 2 | Hot Shots 2 (1993)


Karstgalvji 2 | Hot Shots 2 (1993)
Neparspejamais karstgalvis Topers Harlijs pec skirsanas ar sirdsmilo Ramadu parcelies uz dzivi klosteri, lai vesa miera pardomatu visas dzives nebusanas. Varoņa meditacijai pienak gals, kad Sadams Huseins sagusta viņa bijuso sabiedroto un prieksnieku. Toperam pakaļ ierodas seksiga CIP agente, un, apbrunojies līdz zobiem, Topers dodas glabsanas misija uz Iraku... Parodiju meistars Dzims Abrahams soreiz pasmejas par Silvestra Stalones iemiesoto Rembo, Saronas Stounas legendaro Pamatinstinktu, neaizmirstot ari par Robinu Hudu, Komando, Terminatoru un Zvaigznu kariem. 

Kategorija:

Drāmas

Visi neredzamie bērni | All the Invisible Children (2005)


Visi neredzamie bērni | All the Invisible Children (2005)
Visi neredzamie bērni apvieno septiņas īsfilmas, ko veidojuši pasaulslaveni kinorežisori (Ridlijs un Džordans Skoti (Debesu valstība), Džons Vū (Ar ienaidnieka seju), Spaiks Lī (Malkolms X), Emirs Kusturica (Melns kaķis, balts kaķis), Katja Lunda (Dieva pilsēta), Stefāno Vanerūzo (Pastnieks) un Medhi Čarefs), un tā runā par bērniem pieaugušo pasaulē visdažādākajās zemēs. Tie ir aizkustinoši bērnu portreti no Brazīlijas, Itālijas, Anglijas, Serbijas, Burkinafaso, Ķīnas un ASV. Tie ir ielu bērni, kas vāc metāllūžņus Sanpaulo ielās, sīki zaglēni Neapolē un Serbijas laukos. Āfrikas puikas, kas apbrīnojami viegli iesaistās pieaugušo karā, atšķirīga sociālā statusa ķīniešu meitenītes, kuras vieno lelle - vienai liels dārgums, otrai - kārtējā nevajadzīgā dāvana. Filma ir veltījums tiem simtiem miljonu bērnu, kas pasaulē cieš no bada un vai ik dienu spiesti cīnīties vieni par savu eksistenci pieaugušo pasaulē. Un visi neredzamie bērni kļūst redzami.

Kategorija:

Multfilmas

Nejaukais es | Despicable Me (2010)


Nejaukais es | Despicable Me (2010)
Klusā un laimīgā priekšpilsētā, starp mājām, ko ieskauj balti krāsoti žogi un ziedoši rožu krūmi, izceļas kāda melna māja ar nekoptu zālienu. Kopā ar savu palīgu armiju, tajā mīt Grū. Viņš gatavojas veikt lielāko zādzību pasaules vēsturē. Viņš plāno nozagt Mēnesi (jā, Mēnesi!) studijas Universal jaunajā piedzīvojumu animācijas filmā „Nejaukais es”!

Kategorija:

Fantastika

Ellespuika II: Zelta armija | Hellboy 2: the Golden Army (2008) SUB


Ellespuika II: Zelta armija | Hellboy 2: the Golden Army (2008) SUB
2003.gadā izrādītās filmas "Ellespuika" turpinājums. Ellespuika - dēmons ar sarkanu ādu, ragiem un asti, kurš dzimis elles liesmās, iesaistās Paranormālās Izpētes biroja darbā, lai līdzās citiem veiktu slepenus valdības uzdevumus elles radījumu apkarošanai. Jaunajā filmā Ellespuikas darbības loks paplašināsies, viņam un viņa sabiedrotajiem būs jāstājas pretī nāvējošiem draudiem visai cilvēcei.

Kategorija:

Asa sižeta

Ātrs un bez žēlastības 4 | Fast & Furious (2009) SUB


Ātrs un bez žēlastības 4 | Fast & Furious (2009) SUB
Vins Dīzels un Pols Vokers atkal kopā uz lielā ekrāna slavenās un skatītāju iecienītās piedzīvojumu filmu sērijas turpinājumā - "Ātrs un bez žēlastības 4"! 
Kad noziegums liek bijušajam ieslodzītajam, tagad bēglim Domam Toreto (Diesel) atgriezties Losandželosā, viņš saduras ar aģentu Braienu (Walker) un viņu senās domstarpības uzliesmo no jauna. Taču kad abi nonāk aci pret aci ar kopīgu ienaidnieku, viņiem nākas noslēgt pamieru un apvienot spēkus, lai uzveiktu pretinieku. Aplaupot konvoju, rokot tuneļus un tā šķērsojot robežas, abi atrod ideālu veidu, kā atriebties, izbaudot ātruma priekšrocības un robežas.

Kategorija:

Asa sižeta

X cilvēki: Pirmā klase | X-men: First Class (2011) SUB


X cilvēki: Pirmā klase | X-men: First Class (2011) SUB
Pagājušā gadsimta 60.-tie – kosmosa laikmeta rītausma, laiks, kad aukstais karš starp ASV un PSRS sasniedzis savas virsotnes. Laiks, kad pasaule atklāj mutantu eksistenci.
Tieši šajā laikā Čārlzs Ksavjers sastop Ēriku Lēnšeru, taču pirms viņi kļūst par Profesoru X un Magneto, viņi ir parasti jauni cilvēki, kas tikai nojauš savas pārdabiskās spējas. Tolaik labākie draugi nespēja iedomāties, ka ar laiku kļūs par niknākajiem ienaidniekiem. Filma „X-cilvēki: Pirmā klase” atbild uz jautājumiem kā mutanti apvienojās, kādēļ Čārlzs ir piekalts ratiņkrēslam, kā tika dibināta mutantu skola un radīts mutantu detektors.

Kategorija:

Asa sižeta

Es, Robots | I, Robot (2004)


Es, Robots | I, Robot (2004)
2035. gads. Tuvajā nākotnē daudz kas ir mainījies. Roboti, kā arī visi pārējie zinātnes un tehnikas brīnumi, ir kļuvuši par cilvēku ikdienas dzīves sastāvdaļu. Viņi ir stiprāki un ātrāki par cilvēkiem, un viņu galvās ir iebūvēti jaudīgi datori, kas ļauj pieņemt lēmumus ātrāk par cilvēkiem. Tajos ir ieprogrammēti trīs likumi, kas neļauj nodarīt ļaunu cilvēkam, tādēļ no viņiem nemaz nebaidās. Bet velti... Detektīvam Džonam Spuneram, kas cieš no robotu fobijas, jāizmeklē lieta par robotu Saniju, kuru tur aizdomās par cilvēka slepkavību. Taču ja viens robots spēja pārkāpt likumus, tad arī citi to spēs. Un tie jau ir draudi visas cilvēces eksistencei. Džons meklē taisnību, lai atvērtu cilvēkiem acis un izvairītos no kara ar robotiem. Taču varbūt... ir jau par vēlu?

Kategorija:

Multfilmas

Princese un varde | Princess and the Frog (2010)


Princese un varde | Princess and the Frog (2010)
Visiem ir labi zināma pasaka par princesi, kura noburta par vardi saņēma skūpstu no daiļā prinča - izzuda burvestība un princese atguva savu sākotnējo izskatu. Vecais stāsts jaunās skaņās – tā varētu noraksturot Walt Disney studijas jaunāko filmu klasiskajā animācijas izpildījumā. Šoreiz, neparastie notikumi risinās Ņūorleānā, kurā par vardi noburtajam princim Navīnam ir jāizlūdzas skūpsts no daiļās Tianas. Taču neviens no viņiem pat nenojauš, kādus negaidītus pārsteigumus sagādās tālākie notikumi.

Kategorija:

Komēdijas

Pelnrušķītes stāsts | A Cinderella Story (2004)


Pelnrušķītes stāsts | A Cinderella Story (2004)
Reiz, sensenos laikos... nu, vispār nemaz jau arī ne tik sen... tāltālā karalistē, ko sauc... Losandželosa! dzīvoja jauka un skaista meitene vārdā Samanta. Dzīvoja gluži kā princese pasakā, kamēr tētis bija dzīvs. Diemžēl pēc tēta nāves Semas dzīve kopā ar pamāti un tās divām ļaunajām meitām kļuvusi pavisam nožēlojama. Tomēr Sema nenokar degunu – ja viņa nedzīvo pasakā, tas taču vēl nenozīmē, ka viņas dzīvē neienāks īsts princis! Varbūt tieši tāds ir puisis, ar kuru viņa sarakstās jau kādu laiku, bet kuru vēl pagaidām nav satikusi?

Kategorija:

Piedzīvojumu

Karību jūras pirāti : Svešajos krastos | Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2011) SUB


Karību jūras pirāti : Svešajos krastos | Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2011) SUB
Devušies leģendārās Jaunības Strūklakas meklējumos, Džeks Sperovs nonāk kapteiņa Melnā Bārda gūstā, kurš kopā ar savu meitu arī vēlas atrast šo brīnumaino strūklaku. Anglijas galma uzdevumā meklējumos piedalās arī kapteinis Hektors Barbosa, bet par galveno konkurentu visiem kļūst Spānijas karalis. Piedzīvojumi sola vēl nebijušus pārbaudījumus!

Kategorija:

Asa sižeta

Ātrs un bez žēlastības 5 | Fast & Furious 5 (2011) SUB


Ātrs un bez žēlastības 5 | Fast & Furious 5 (2011) SUB
Pēc Dominika atbrīvošanas, Braiens un Mia Toreto ir spiesti šķērsot vairākas robežas, lai izbēgtu no varas iestādēm. Iedzīti strupceļā Riodežaneiro, viņi nolemj paveikt pēdējo darbu – savas brīvības vārdā. Viņi pulcē elitāru komandu, kurā būs labākie no labākajiem sacīkšu braucējiem, un tikai viņi abi saprot, ka vienīgā iespēja tikt brīvībā nozīmē stāties pretī korumpētam biznesmenim, kurš vēlas vienu – viņu nāvi. Taču viņš nav vienīgais, kurš ir uz pēdām abiem varoņiem. 

Kategorija:

Romantiskās

Cik man gadu? | 13 Going on 30 (2004)


Cik man gadu? | 13 Going on 30 (2004)
Džena ir tipiska pusaudze, kura vairāk par visu vēlas, ātrāk kļūt pieaugusi. Savā trīspadsmitajā dzimšanas dienā, draudzeņu izjokota, Džena krīt histērijā - viņa vairs tā nespēj. Nākamais rīts ir visai dīvains. Džena pamostas nepazīstamā dzīvoklī un ielūkojoties spogulī teju nenoģībst: no tā uz viņu lūkojas pieaugusi sieviete. Izrādās, ka viņa vienā rāvienā kļuvusi 30 gadus veca. Pamazām noskaidrojas, ka viņai ir puisis - populārs NHL hokejists, labs darbs un pilns skapis satriecošu kleitu. Dzīve var sākties! Taču Džena dodas uzmeklēt savu bērnības dienu draugu, lai noskaidrotu kas īsti ar viņu noticis.

Kategorija:

Romantiskās

Parīze, es mīlu tevi | Paris, je t'aime (2006)


Parīze, es mīlu tevi | Paris, je t'aime (2006)
Filmu veido vairāki stāsti, kurus vieno Parīze - mīlestības pilsēta. Divdesmit viens režisors veido vienu filmu par mīlestību, katrs tikai sev raksturīgā manierē atainodams Parīzes īpašo atmosfēru, stilu un dzīvesveidu. Katra režisora veidotās epizodes mijas, ļaujot skatītājiem sekot negaidītiem notikumu pavērsieniem un jauniem varoņiem, kas kopā veido unikālu vēstījumu par Parīzi un mīlestību.

Kategorija:

Romantiskās

Kaut kas par Mēriju | There's Something About Mary (1998)


Kaut kas par Mēriju | There's Something About Mary (1998)
Joprojām neaizmirsis savu skolas laiku aizraušanos ar Mēriju, neatlaidīgais un ne īpaši izskatīgais Teds trīspadsmit gadus vēlāk ir nolēmis viņu uzmeklēt ar nekrietna privātdetektīva palīdzību, kurš arī iemīlas Mērijā.

Kategorija:

Komēdijas

Nevainojama bilde | Picture Perfect (1997)


Nevainojama bilde | Picture Perfect (1997)
Keita (Dženifera Anistone) ir mākslinieciskā direktore kādā reklāmas aģentūrā. Lai gan viņa strādā labi, priekšnieks Mersera kungs viņai liedz paaugstinājumu, savukārt kolēģis Sems, kas Keitai ļoti patīk, neizrāda par viņu nekādu interesi. Keita uzzina, ka Mersers izvairās paaugstināt neprecētos, jo cilvēki bez nopietnām saitēm un atbildības nastas mēdz aiziet, kad vien viņiem ienāk prātā. Keitas draudzene Dārsija piedāvā risinājuma variantu – safabricēt bildi, kurā Keita redzama ar pievilcīgu svešinieku, lai pārliecinātu Merseru, ka viņa ir saderinājusies un grasās precēties...

Kategorija:

Komēdijas

Stārskijs un Hačs | Starsky and Hutch (2004)


Stārskijs un Hačs | Starsky and Hutch (2004)
Darbības vieta - Beisitija, darbības laiks - 70`tie gadi. Divi superpolicisti - Deivs Stārskijs un Kens "Hačs" Hačinsons vienmēr saņem no sava bosa pašus grūtākos uzdevumus un vienmēr tiek ar tiem veiksmīgi galā, lai arī viņu metodes ne vienmēr gūst atsaucību no priekšniecības puses. Izmantojot viszinošā informatora Huggy Bear palīdzību, 1974. gada izlaiduma sarkano Ford Torino, kā arī savu personīgo šarmu un bezkaunību, abi detektīvi dodas pa pēdām narkotiku tirgonim, pa ceļam salaužot ne vienas vien sievietes sirdi un ne viena vien nelieša degunu. Filmas pamatā ir ASV 70`tajos gados populārais, tāda paša nosaukuma televīzijas seriāls.

Kategorija:

Komēdijas

Roka nometne | Camp Rock (2008)


Roka nometne | Camp Rock (2008)
Mičija ārkārtīgi vēlas pavadīt vasaru prestižajā roka nometnē, taču vienīgā iespēja tur pabūt ir strādāt virtuvē par vienu no pavāriem. Reiz viņas dziedāšanu, meiteni neredzot, izdzird kāda tīņu popzvaigzne, kas par to ir sajūsmā un par varēm apņemas atrast meiteni ar īpašo balsi. Tagad Mičijai jātiek pāri savām bailēm, lai saņemtos no dziedāšanas virtuvē doties skatuves gaismās.

Kategorija:

Komēdijas

Trakulīgo Stīvensu ģimene | The Even Stevens Movie (2003)


Trakulīgo Stīvensu ģimene | The Even Stevens Movie (2003)
Stīvensi domā, ka viņi ir laimējuši pilnībā apmaksātu atvaļinājumu uz salu Mandelīno, kas atrodoties otrpus pasaulei, lai gan patiesībā sala saucas Pacifika un atrodas mazā attālumā no Sakramento. Kad viņu māja tiek iznīcināta, to pārtika nozagta, un viņu bekons apēsts, Stīvensu ģimene saplēšas, savu draugu vainas dēļ. Viņi domā, ka šie salas iedzīvotāji ir reāli, tomēr tie ir tikai aktieri, kas tēlo viņu priekšā. To redz visi televīzijas skatītāji, jo patiesībā Stīvensi piedalās šovā – „Kā iznest cauri ģimeni”, pašiem to nezinot. Bet ģimene tomēr noskaidro, ka viņus „nes cauri” un izdomā atmaksāt šova vadītājam.

Kategorija:

Šausmenes

13 spoki | Thir13en Ghosts (2001)


13 spoki | Thir13en Ghosts (2001)
Artūrs un viņa divi bērni saņem bagāta tēvoča mantojumu - kaudzi naudas, greznu māju, dažādus retus un neparastus priekšmetus, kā arī duci ļaunu spoku. Ienākuši mantotajā namā, viņi atklāj, ka tikt ātā vairs nav tik vienkārši. Artūra ģimenei palīgā dodas kāds spoku mednieks un viņa sīvākā pretiniece - spoku tiesību aizstāve. Visiem kopā ir jāatrod veids, kā pamest apsēsto māju dzīviem.

Kategorija:

Šausmenes

Aplis 2 |The Ring 2 (2005)


Aplis 2 |The Ring 2 (2005)
Sešus mēnešus pēc cīņas uz dzīvību un nāvi ar mirušo meiteni Samāru un viņas baismo videokaseti Reičela Kellere un viņas dēls Eidens pamet lielpilsētu un apmetas uz dzīvi mazā lauku pilsētiņā. Tur viņi cer būt drošībā.

Bet jau pavisam drīz Reičela uzzina par notikumiem, kas atsauc atmiņā neseno pagātni – kāda koledžas studente ir gājusi bojā ļoti līdzīgos apstākļos kā pārējie upuri, kas noskatījās videokaseti. Reičela saprot, ka viņas dēla dzīvība atkal ir briesmās. Lai glābtu dēlu, viņai jāizzina Samāras pagātne.

Kategorija:

Komēdijas

Lielais resnais melis | Big Fat Liar (2002)


Lielais resnais melis | Big Fat Liar (2002)
Lai arī Džeisonam ir tikai 14 gadu, puisis dzīvo melu pilnā pasaulē, turklāt viņš visu laiku melo vecās labās jautrības vārdā. Kad viltīgais Holivudas režisors Mārtijs Vulfs pamanās nozagt Džeisona skolas sacerējumu, pēc kura uzņem īstu kases grāvēju, sākas īsta jautrība, jo puisis ar labākajiem draugiem piesaka karu nelietīgajam Mārtijam. Atmaksas stunda nav tālu, un tā būs galvu reibinošiem piedzīvojumiem bagāta!

Kategorija:

Multfilmas

Jezga džungļos | Jungo Goes Bananas (2007)


Jezga džungļos | Jungo Goes Bananas (2007)
Džungo ir pasaules retākais un jaukākais radījums. Viņa mājvieta ir džungļi. Tomēr, kā jau retu eksemplāru, ļauni cilvēki grib nomedīt šo reto džungļu dzīvnieciņu. Profesors Strikss grib viņu klonēt un pārdot Džungo klonus visā pasaulē. Tāpēc Džungo dzīvo pie Kotlešu Čārlija, kurš taisa pasaulē gardākās kotletes, tomēr pie viņa ir ziema un aukstums. Alkas pēc džungļiem liek Džungo un viņa draudzenītei lapsiņai Ritai iekulties piedzīvojumos un kopā viņi cenšas izvairīties no alkatīgo mednieku uzbrukumiem. Džungo kļūst gan par reklāmas zvaigzni, gan jaguāra medījumu, kā arī nonāk ļaunā profesora nagos. Visi piedzīvojumi sākas džungļos.

Kategorija:

Multfilmas

Rango | Rango (2011)


Rango | Rango (2011)
Šķietami pašpietiekama ķirzaka, kas savas dienas vadījusi ne visai mājīgā toties drošā terārijā, satiksmes negadījuma dēļ nonāk tuksnesī! No tā brīža sākas nebeidzami jautri un aizraujoši piedzīvojumi. Ar aktiermākslu apveltītajai ķirzakai, kas savam skarbo Rietumu tēlam izdomā vārdu Rango nākas kļūt par īstu varoni un atrisināt kādas pilsēteles problēmas, kura ūdens trūkuma dēļ ir uz izputēšanas robežas.

Kategorija:

Komēdijas

Bijušais | The Ex (2006)


Bijušais | The Ex (2006)
Manhetenā Sofija strādā par advokāti un Toms ir pavārs, kurš ar grūtībām cenšas noturēties savā darba vietā. Kad nāks pasaulē viņu pirmdzimtais, viņa apsolās visu savu laiku veltīt māmiņas pienākumiem un cer, ka Toms izcīnīs paaugstinājumu savā darbavietā un varēs materiāli atbalstīt ģimeni. Kad Tomu atlaiž, viņš pieņem darba piedāvājumu Ohaio strādāt reklāmas aģentūrā, kur Sofijas tēvs ir direktora vietnieks. Tomam rodas darba attiecības ar Čipu, konkurētspējīgu puisi, kurš pārvietojas ratiņkrēslā, un kurš ir Sofijas izbijušais draugs no vidusskolas laikiem. Čips joprojām mīl viņu, tāpēc viņš darīs visu nepieciešamo, lai sagandētu Toma reputāciju. Kad Toms jau ir tuvu nervu sabrukumam, Čipam rodas iespēja savaldzināt Sofiju.

Kategorija:

Šausmenes

Aplis | The Ring (2003)


Aplis | The Ring (2003)
Mistiska videokasete, kas nogalina katru, kas to noskatās. Pēc filmas noskatīšanās zvana telefons un dīvaina balss pavēsta, ka tev atlicis dzīvot tikai septiņas dienas. Jauna reportiere. vārdā Reičela uzsāk izmeklēšanu saistībā ar šīs filmas upuriem, bet kad filmu noskatās viņas dēls izmeklēšana pārvēršas par cīņu par izdzīvošanu un reportiere centīsies noskaidrot, kas kaseti izveidojis, kāpēc un kā to apturēt, jo uz spēles liktas ir reportieres un viņas dēla dzīvības.

Kategorija:

Komēdijas

Princešu aizsardzības programma | Princess Protection Program (2009)


Princešu aizsardzības programma | Princess Protection Program (2009)
Kad mazu valsti sagrābj diktators, jauno princesi Rouziju iekļauj Princešu aizsardzības programmā. Tādēļ viņa dodas uz tālu Viskonsinas ciematiņu, kur sāk dzīvot kā parasta amerikāņu pusaudze. Mēģinot pielāgoties jaunajai dzīvei, Rouzija mainās un vienlaikus iemāca daudz jauna, piemēram, karaļu cienīgu pašpārliecinātību, arī savai istabas biedrenei.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Rēgu bruņinieks | Ghost Rider (2007)


Rēgu bruņinieks | Ghost Rider (2007)
Lai glābtu savu mirstošo tēvu, jaunais motociklu triku meistars Džonijs Bleizs pārdod savu dvēseli Mefistofelim un izšķiras no savas mūža mīlestības Roksanas Simpsones. Pēc dažiem gadiem, kad Džonijs kļuvis par valstī slavenu motošova zvaigzni, viņa ceļi atkal krustojas gan ar Roksanu, gan Mefistofeli, kurš sola atbrīvot Džonija dvēseli ar vienu nosacījumu. Džonijam jākļūst par Rēgu bruņinieku un jāpilda soģa pienākumi. Tomēr, kas reiz parakstījis vienošanos ar Mefistofeli, tam dzīve vairs nekad nebūs tāda kā agrāk.

Kategorija:

Komēdijas

Neprātīgais Brauciens 2 | Road Trip: Beer Pong (2009)


Neprātīgais Brauciens 2 | Road Trip: Beer Pong (2009)
Trīs koledžas kopmītnes puiši nejauši nokļūst autobusā, kas ved gandrīz kailas meitenes uz "Beer Pong” sacensībām. Pa ceļam puišus sagaida elpu aizraujoši piedzīvojumi, jo viņi nokļūst visdažādākajās amizantās un pikantās situācijās…

Kategorija:

Komēdijas

Šons un miroņi | Shaun of the dead (2004)


Šons un miroņi | Shaun of the dead (2004)
Neskatoties uz to, ka Šonam ir jau 30 gadi, viņš joprojām nav atradis dzīves mērķi. Viņam ir meitene Līza, kura viņu mīl, taču viņš vairāk izklaidējas ar saviem drauģeļiem - Edu un Pītu. Bet kādu dienu viss mainās, dēļ šaušalīgajiem notikumiem Londonā. Milzum daudz miroņu ceļas no zārkiem un dodas pilsētā, lai remdētu savu asinskāro apetīti...Tad pēkšņi pār Šonu nāk apskaidrība, kuras rezultatā apzinās, ka Līzu ļoti mīl un dara visu, lai viņu glābtu...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Krustceles | Crossroads (2002)


Krustceles | Crossroads (2002)
Sapņi mainās, draudzība paliek vienmēr. Tas ir stāsts par trim bērnības draudzenēm - Lūsiju, Keitu un Mimī, kuru ceļi ilgi bijuši šķirti. Satikušās pēc astoņiem gadiem, viņas nolemj doties ceļojumā. Šajā ceļā draudzenes gūst ne tikai dzīves pieredzi, tas izmaina viņu dzīvi uz visiem laikiem. Ceļojums liek meitenēm saprast to, cik svarīgi ir sekot savai sirdij.

Kategorija:

Multfilmas

Sapinušies | Tangled (2010)


Sapinušies | Tangled (2010)
Pievilcīgais laupītājs Flins Raiders ceļo pa dzīvi ar neparastu vieglumu pateicoties tam, ka viņš ir smukulītis, izveicīgs pļāpa un veiksminieks. Tas viss notiek līdz brīdim, kamēr Flins par savu patvērumu neizvēlas augstu torni meža biezoknī un nesatiek tur ieslēgto daiļo Salātlapiņu. Un drīz vien viņi abi tiek ierauti pilnīgi neiedomājamos piedzīvojumos, kādi jums vēl pat sapņos nav rādījušies.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Pludmale | The Beatch (2000)


Pludmale | The Beatch (2000)
Filmā galvenais varonis, meklējot jaunus, riskantus piedzīvojumus, ierodas Taizemē. Lētā viesnīcā viņš iepazīstas ar franču pāri Etjēnu un Fransuāzu. Trijotnes īpašumā nejauši nonāk leģendām apvītas salas karte un šī vieta šķiet īsta paradīze zemes virsū. Ričards pierunā jaunos draugus kopā ar viņu doties uz noslēpumaino dabas nostūri. Taču par salu ir uzzinājuši pārāk daudzi, tāpēc paradīze vienā mirklī pārvēršas par elli.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Zudis dzelmē | Into the blue (2005)


Zudis dzelmē | Into the blue (2005)
Kad četri jauni piedzīvojumu meklētāji dzelmē atrod leģendāru kuģa vraku, par kur tiek baumots, ka uz tā atrodas zelts, viņiem šķiet, ka apslēpto dārgumu sapnis ir piepildījies. Bet blakus okeāns ir paslēpis ko vēl noslēpumaināku. Četrotne zvēr klusēt par atradumu, lai nekas nenonāktu dārgumu meklētāju ausīs pirms viņi ir izcēluši vraku. Šis ir pārbaudījums savstarpējai uzticībai un izrādās, ka mednieki paši ir palikuši par medījumu.

Kategorija:

Multfilmas

Simpsonu filma | Simpson Movie (2007)


Simpsonu filma | Simpson Movie (2007)
Kā vienmēr pavisam nejauši, Homērs Simpsons nopludina vietējā Springfīldas upē rūpnīcas toksiskos atkritumus. Katastrofas apmēri ir tik lieli, ka tiek pieņemts lēmums evakuēt visus pilsētas iedzīvotājus, iespējams, pat uz visiem laikiem. Kamēr tiek meklēts risinājums esošajai problēmai, saniknotie līdzcilvēki cenšas vērst savu agresiju jau pret bezdarbnieka statusā esošo Homēru.

Kategorija:

Romantiskās

Iepazīsties, mani vecāki | Meet the Parents (2000)


Iepazīsties, mani vecāki | Meet the Parents (2000)
Sanitārs Gregs Fakers dodas pie savas draudzenes Pemas vecākiem, lai iepazītos ar viņiem. Tur viņš grasās lūgt mīļotās roku. Tomēr, viņš ir īsts neveiksminieks, un visi viņa labie nodomi vienmēr pārvēršas īstā murgā. Nabaga Fakers tiešām nespēj iedomāties, kādi pārbaudījumi viņu sagaida. Pemas tēvs ir atvaļināts CIA darbinieks, un savas meitas draugiem viņš rīko īpaši iespaidīgus pārbaudījumus. Tajos ir iekļauts arī speciāls tests ar melu detektoru!

Kategorija:

Piedzīvojumu

Sahāra | Sahara (2005)


Sahāra | Sahara (2005)
Kad pētnieks Dērks Pits (Matthew McConaughey) atrod noslēpumainu monētu, kas saistīta ar vēsturisku leģendu, sākas viņa mūža aizraujošākie piedzīvojumi - bagātību meklējumos viņš ceļo cauri bīstamākajiem Āfrikas rietumu apgabaliem. Meklējot kuģi, ko vietējie dēvē par "Nāves kuģi" - sen pazudušu Pilsoņu kara kaujas kuģi, kurā glabājas slepena krava - Dērks un viņa asprātīgais ceļabiedrs Als Džordžino (Steve Zahn) sastop daiļu sievieti un spožu zinātnieci Evu Rohas (Penelope Cruz), kas uzskata, ka bruņukuģis ir saistīts ar daudzu cilvēku bojāeju šajā reģionā.

Kategorija:

Asa sižeta

Ātrs un bez žēlastības 2 | 2 Fast 2 Furious (2003)


Ātrs un bez žēlastības 2 | 2 Fast 2 Furious (2003)
2001. gada filmas "Ātrs un bez žēlastības" /The Fast and the Furious/ sīkvels. Pēc pilnīgas izgāšanās slepenajā misijā, kad policists Braiens O`Konors (Pols Vokers) atlaiž brīvībā bandas vadoni Dominiku Toreto (Vins Dīzels), viņam tiek dota vēl viena - pēdējā iespēja.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Aģents Kodijs Benkss 2: Galamērķis Londona | Agent Cody Banks 2 (2004)


Aģents Kodijs Benkss 2: Galamērķis Londona | Agent Cody Banks 2 (2004)
Slepenais aģents Kodijs Benkss ir slavens ar to, ka vienmēr pabeidz iesākto. Viņa jaunajam pāriniekam Derekam ir pavisam citādāka slava... diemžēl. Lai paveiktu kārtējo uzdevumu, Kodijam nu jādodas uz Londonu un, izliekoties par starptautiskas skolēnu apmaiņas programmas dalībnieku, jāuzveic paša agrākais skolotājs, cilvēks, kas viņam iemācījis visus spiegu noslēpumus!

Kategorija:

Romantiskās

Mazā Manhetena | Little Manhattan (2005)


Mazā Manhetena | Little Manhattan (2005)
Gandrīz vienpadsmit gadus vecais Geibs dzīvo Manhetenā. Bērnudārzā viņš pirmo reizi iepazīstās ar meitenīti vārdā Rozmarija, kurai arī ir vienpadsmit gadi, un Geibs viņā iemīlas. Geibam tās ir jaunas sajūtas, un viņš ir apmulsis, jo tajā pat laikā viņa vecāki šķir laulību.

Kategorija:

Komēdijas

Šausmenīte | Scary Movie (2000)


Šausmenīte | Scary Movie (2000)
Pagājis gads, kopš bariņš vidusskolas draugu pārpratuma dēļ nogalināja cilvēku
un noslēpa līķi. Bet ar to šausmas viņu dzīvē vēl tikai sākas!

Parodija par pēdējo gadu slavenākajām šausmu filmām – Kliedziens, Blēras ragana,
Es zinu, ko jūs darījāt pagājušajā vasara, kā arī filmām Titāniks, Matriks,

Kategorija:

Asa sižeta

Baikeri | Biker Boyz (2003)


Baikeri | Biker Boyz (2003)
Filma stāsta par Manuelu, sauktu arī par „Kalifornijas karali”- noslēpumaina motociklistu kluba prezidentu. Tā biedri lielākoties ir afroamerikāņi, kuri visu dienu pavada uzvalkā, strādājot ofisā. Tikai naktīs un nedēļas nogalēs vīri nomaina savu ikdienas apģērbu uz kaut ko ērtāku – ādas ietērpu un aizsargķiveri. Manuels ir nolēmis atgūt zaudēto titulu ikgadējās motociklu sacensībās, bet vai viņam tas izdosies?

Kategorija:

Asa sižeta

Dzelzs vīrs 2 | Iron Man 2 (2010)


Dzelzs vīrs 2 | Iron Man 2 (2010)
Dzelzs vīrs ir atgriezies! Miljardieris Tonijs Stārks pēc publiskā paziņojuma par to, ka viņš ir Dzelzs vīrs, sastopas ar valdības un preses spiedienu, atklāt izmantotās tehnoloģijas. Baidoties, ka šī informācija varētu nonākt nepareizās rokās un tikt izmantota ļaunprātīgi, Tonijs nav gatavs atklāt Dzelzs vīra tērpa noslēpumu. Kopā ar savu komandu, viņš iegūst jaunus sabiedrotos. Taču drīz viņam nāksies stāties pretī negaidītam sāncensim…

Kategorija:

Multfilmas

Haizivs stāsts | Shark Tale (2004)


Haizivs stāsts | Shark Tale (2004)
Oskars ir zivtele, kas allaž par spuras tiesu paglābjas no nepatikšanām. Lenijs ir haizivs, kuram ir noslēpums. Viņš ir veģetārietis. Kad Oskara mazie meli padara viņu par zemūdens pasaules lielo varoni un nāk klajā patiesība par Leniju, viņi abi kļūst par sabiedrotajiem. Filmas centrālo tēlu - Oskaru ieskaņojis Vils Smits. Oskars strādā vaļu mazgātuvē, mēles mazgātāju maiņā, kas, kā varat iedomāties, ir diezgan riebīgs darbs. Viņš ienīst tīrīt mutes, taču viņa paša mute nekad neapklust…

Kategorija:

Asa sižeta

Snaiperis | Shooter (2007)


Snaiperis | Shooter (2007)
Viens no labākajiem snaiperiem Bobs Lī Sveigers (Mark Wahlberg), pēc militāras operācijas, kuras laikā iet bojā viņa biedrs, pamet dienestu un uzsākt dzīvi Arkanzasas mežonīgajā apvidū. Pēc trim gadiem viņu aicina piedalīties svarīgas militārās operācijas sagatavošanā. Kad uzdevums izgāžas un Bobu apsūdz prezidenta slepkavības mēģinājumā, viņš ir spiests bēguļot. Nu viņam jāatrod tie, kas viņu nodeva.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gladiators | Gladiator (2000)


Gladiators | Gladiator (2000)
Lielajā Romas impērijas nebija komandieris, kas vienāds ar General Maximus. Neuzvarams leģionu, komandēja dižciltīgo karavīru pielūdza viņu un varētu sekot viņam pat ellē. Bet tas tā gadījās, ka drosmīgs Maximus, gatavs cīņai jebkuru pretinieku godīgā cīņā, izrādījās bezspēcīga pret nodevīgs tiesas intrigām. Vispārējās nodevis un notiesāts uz nāvi. Brīnumaini izvairīties nāves Maximus kļūst gladiatoru. Ātri ieguva slavu asiņainā cīņas, viņš nonāk slavenajā Romas Kolizejā, arēnā, kur tiksies ar mirstīgo cīnīties ar savu arch-ienaidnieks ...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gārfilds | Garfield (2004)


Gārfilds | Garfield (2004)
Garfīlda dzīve ir brīnišķīga. Viņš ēd, viņš guļ, kādēļ būtu jādara kas vairāk? Taču kad viņa saimnieks ir iegādājas plušķi vārdā Odijs, Garfīlds noprot, ka vairs nebūs vienīgais mājas saimnieks. Bet kādu nakti notiek kas lielisks - Odijs tiek nolaupīts. Tomēr tā vietā, lai atviegloti uzelpotu, Garfīlds, vainas apziņas mocīts, dodas suni meklēt. 

Kategorija:

Multfilmas

Otrpus žogam | Over the Hedge (2006)


Otrpus žogam | Over the Hedge (2006)
Ir pienācis pavasaris. Bruņurupucītis Verns un viņa draugi ir pamodušies no garā ziemas miega un konstatē, ka viņu mežam pa vidu ir uzradusies aizdomīga zaļa siena. Jenots RJ zina stāstīt, ka otrpus šai sienai atrodas pasaule, kurā dzīvo dīvaiņi, saukti par cilvēkiem. Un pats galvenais - viņi dzīvo, lai ēstu, nevis ēd, lai dzīvotu. Par spīti Verna piesardzībai, draugi nolemj iepazīties ar jaunajiem kaimiņiem un pie reizes izbaudīt vēderpriekus, jo kā zināms - kas vienam atkritumi, citam - īsti dārgumi.

Kategorija:

Drāmas

Biezoknis | Backwoods (2008)


Biezoknis | Backwoods (2008)
Tam bija jābūt lieliskam izbraucienam pie dabas. Jautra kolēģu kompānija ar
priekšnieku priekšgalā dodas uz Nacionālo parku atpūsties, izvējot galvu un 
uzspēlēt peintbolu. Nevienam nenāk ne prātā, ka klusā un šķietami mierīgā 
vieta slēpj sevī nāves briesmas. Nevainīgā atpūta pārvēršas cīņā par 
izdzīvošanu. Tās galvenais uzdevums: izbēgt no ārkārtīgi labi organizētiem un 
bruņotiem maniakiem, kas apmetušies vietējos mežos. Balva par uzvaru šai spēlē 
ir ļoti vienkārša – dzīvība.

Kategorija:

Multfilmas

Šreks 2 | Shrek 2 (2004)


Šreks 2 | Shrek 2 (2004)
Fiona un Šreks atgriežas no medusmēneša. Viņus sagaida vēstule no Fionas vecākiem ar uzaicinājumu ierasties ciemos. Kopā ar pļāpīgo un brīžiem burtiski neizturamo Ēzeli, jaunlaulātie dodas ceļā uz tālo karaļvalsti.
Taču ne karalienei, ne karalim līdz jaunlaulāto ierašanās brīdim nav ne jausmas, kāds izskatās viņu jaunais znots un, cik ļoti viņu mazā meitiņa ir... hmm... izmainījusies.

Kategorija:

Komēdijas

Viens pats mājās 4 | Home Alone 4 (2002)


Viens pats mājās 4 | Home Alone 4 (2002)
Kevina Makkalistera vecāki ir pašķīrušies. Tagad viņš dzīvo kopā ar mammu, taču viņš izlemj Ziemassvētkus svinēt kopā ar tēti, kurš dzīvo milzīgā savrupmājā, kas pieder viņa bagātajai draudzenei Natālijai. Tikmēr laupītājs Mārvs Merčants, viens no Slapjo bandītu apvienības, sadarbojas ar jaunu noziedznieci Veru, lai ielauztos lielajā savrupmājā.

Kategorija:

Asa sižeta

Ātrs un bez žēlastības | The Fast and the Furious (2001)


Ātrs un bez žēlastības | The Fast and the Furious (2001)
Kad noziegums liek bijušajam ieslodzītajam, tagad bēglim Domam Toreto (Diesel) atgriezties Losandželosā, viņš saduras ar aģentu Braienu (Walker) un viņu senās domstarpības uzliesmo no jauna. Taču kad abi nonāk aci pret aci ar kopīgu ienaidnieku, viņiem nākas noslēgt pamieru un apvienot spēkus, lai uzveiktu pretinieku. Aplaupot konvoju, rokot tuneļus un tā šķērsojot robežas, abi atrod ideālu veidu, kā atriebties, izbaudot ātruma priekšrocības un robežas.

Kategorija:

Komēdijas

Pols | Paul (2011) SUB


Pols | Paul (2011) SUB
Greiems (Saimons Pegs) un Klaivs (Niks Frosts) – draugi un īsteni zinātniskās fantastikas žanra fanātiķi dodas ceļojumā uz Ameriku. Netālu no 51. zonas viņi sastop citplanētieti vārdā Pols (lomu ieskaņojis Sets Rougens), kurš meklē iespēju, kā atgriezties mājās. Pola parādīšanās padara viņu turpmāko ceļojumu par vienu trakulīgu piedzīvojumu. Cenšoties nenonākt federālo aģentu nagos, viņi nejauši nolaupa kādu jaunu sievieti un izstrādā diezgan neveiklu plānu, kā nogādāt Polu atpakaļ uz citplanētiešu kuģa. Taču drīz šie divi nūģi kļūs par īsteniem starpgalaktiku varoņiem…

Kategorija:

Šausmenes

Zāģis 3 | Saw III (2006)


Zāģis 3 | Saw III (2006)
Žāģim ir izdevies aizbēgt, jau atkal izvairīties no policijas. Taču ļaundara spēki ir galā, dzīvot vairs nav atlicis ilgi. Maniakālā slepkavas līdzzinātāja Amanda nolaupa ārsti Linnu Denlonu, aizved uz pamestu noliktavu, kur abi slēpjas, un piespiež uzturēt Džonu Krāmeru pie dzīvības, par spīti smadzeņu audzējam. Tik ilgi, kamēr cits Zāģa upuris – Džefs, kas tik ļoti pārdzīvo sava mazā dēlēna bojāeju autoavārijā, ka spēj domāt vairs tikai par atriebību, būs īstenojis maniaka plānu.

Kategorija:

Šausmenes

Zāģis 4 | Saw IV (2007)


Zāģis 4 | Saw IV (2007)
Džigsovs un viņa mācekle Amanda ir miruši. Uzzinot par detektīves Kerijas nāvi, FIB aģenti ierodas nozieguma vietā, lai palīdzētu pieredzējušajam detektīvam Hofmanam un viņa kolēģiem tikt galā ar lamatām, ko Džigsovs aiz sevis atstājis. Taču pavisam drīz ātrās reaģēšanas vienības aģenti nokļūst maniaka nāvējošajā spēlē. Tagad viņiem ir tikai 90 minūtes, lai izvairītos no visbaisākajām lamatām. Pretējā gadījumā viņus gaida briesmīga nāve...

Kategorija:

Komēdijas

Burvis Kazams | Kazaam (1996)


Burvis Kazams | Kazaam (1996)
Makss ir dzimis neveiksminieks! Zēnam nav draugu un viņu vajā vietējā banda. Taču reiz, bēgot no huligāniem, jaunietis ieskrien kādā vecā noliktavā, kura pārpildīta ar visdažādākajām mantām. Cenzdamies paslēpties, Makss nejauši uzskrien kādai vecai kastei, tādejādi atbrīvojot džinu Kazamu. Nu burvim ir jāizpilda trīs zēna karstākās vēlēšanās! Vai Maksam nenāksies tās nožēlot?

Kategorija:

Vēsturiskās

Šaurā Sārtā Līnija | The thin red line (1998)


Šaurā Sārtā Līnija | The thin red line (1998)
Otrais pasaules karš. Viens no ASV galvenajiem mērķiem - mazināt japāņu ietekmes palielināšanos Klusajā okeānā, tāpēc uz kādas salas tiek izsēdināta labākā ASV armijas kareivju divīzija. Īsā laikā šo puišu dzīves kļūst par murgu - patriotisms izvēršas drakoniskā cīņā par izdzīvošanu.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gārfilds 2 | Garfield 2 (2006)


Gārfilds 2 | Garfield 2 (2006)
Gārfilds, visslavenākais kaķis pasaulē, ir uzsācis savu uzvaras gājienu Apvienotajā Karalistē, ieviešot mērenu haosu (vai kārtību viņa skatījumā) visā Anglijā. Pārvarot slinkumu, Garfīlds ir ceļojis pāri okeānam (kopā ar suņu dzimtas pārstāvi Odiju), lai pārsteigtu savu saimnieku, kurš ir ieradies Londonā, lai bildinātu savu draudzeni Lizu. Garfīlds atnāca…ieraudzīja…un tagad viss ir pie viņa ķepām: BigBens, Bekingemas pils, Skotlendjards un pavisam jauns mīļākais ēdiens - pīrāgs angļu gaumē (nu labi, nav tik garšīgi kā lazanja, bet viss jau nevar būt perfekti). Lai piedzīvojums būtu patiesi kaķa cienīgs, Garfīlds tiek sajaukts vietām ar Princi, augstdzimušu kaķi, kurš tikko ir saņēmis mantojumā milzīgu pili. Šī vieta ir kā radīta Garfīldam - neierobežots ēdiens, cieņas pilna attieksme, personīgais sulainis, bet diemžēl viņš nav vienīgais pretendents uz šo bagātību…

Kategorija:

Šausmenes

Zāģis 2 | Saw II (2005)


Zāģis 2 | Saw II (2005)
Ļaundaris kurš tiek dēvēts par zāģi, ķīlā ir saņēmis detektīva Metjūza dēlu. Galvenais sižets norisinās pamestā mājā kur kopā ar detektīva dēlu atrodas vēl 7 cilvēki,kurus ir ietupinājis detektīvs Metjūzs. Mājā ir palaista indīga gāze, kas sagrauž ķermeni, un vienīgais mērķis lai izdzīvotu ir nogalināt citam citu jo antivielas nepietiek visiem. Darot pārbaudijumus ir jābūt ļoti uzmanīgie, jo zāģis ir parūpējies lai tie būtu pietiekami grūti un nebūtu viegli izpildāmi.

Kategorija:

Komēdijas

Piektdiena | Friday (1995)


Piektdiena | Friday (1995)
Kreigs un Smokijs divi puiši, Losandželosas piepilsētā sēž uz lieveņa piektdienas rītā, smēķējot zālīti un meklē kaut ko, ko sadarīt. 
Tikšanās ar kaimiņiem un citiem draugiem dienas gaitā piedzīvojot visādas izdarības. 

Kategorija:

Drāmas

Solis augšup | Step Up (2006)


Solis augšup | Step Up (2006)
Tikpat labi kā dejot, Tailers prot arī kauties un vienmēr iekļūt 
nepatikšanās. Reiz, kopā ar draugiem, viņš pa izsistu logu iekļūst mākslas skolā 
un izdemolē to. Taču Tailers tiek notverts, un tiesa viņam piespriež 200 stundas 
sabiedriskā darba tajā pašā skolā. Šeit viss ir tik ļoti atšķirīgs no Taileram 
ierastā – šeit jaunieši izkopj savus visdažādākos talantus, rada mākslas darbus, 
iestudē priekšnesumus. Tik ļoti Tailers šeit neiederas... līdz brīdim, kad 
satiek dejotāju Noru, kurai nepieciešams deju partnera aizstājējs.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu bērni 3D: Spēle beigusies | Spy Kids 3D: Game Over (2003)


Spiegu bērni 3D: Spēle beigusies | Spy Kids 3D: Game Over (2003)
Brālis un māsa Džuni un Karmena, kuru vecāki ir pieredzējuši spiegi un cīnītāji pret visu ļauno, dodas savā trešajā un bīstamākajā uzdevumā... Viņu ceļš ved video spēles iekšienē, kurā var notikt pat neiespējamais. Tas ir vienīgais ceļš glābt pasauli no varaskāra un cietsirdīga ļaundara, kura mērķis ir pakļaut visas pasaules bērnus. Džuni un Karmena neatlaidīgi laužas cauri ļaundara veidotajiem 3 dimensiju spēles līmeņiem, kuri ir viens par otru sarežģītāki un bīstamāki. Spiegu bērniem nākas cīnīties ar milzu robotiem, braukt galvu reibinošās motosacīkstēs un sērfot pa lavas upi... 

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu bērni 2 | Spy Kids 2 (2002)


Spiegu bērni 2 | Spy Kids 2 (2002)
Džūnijs un viņa māsa Karmena ar saviem iepriekšējiem piedzīvojumiem ir pierādījuši, ka viņi ne tikai spēj palīdzēt saviem vecākiem – spiegiem, bet paši tikt galā ar lietām, kas tiek uzticētas īstiem aģentiem. Šoreiz lieta tiek uzticēta tieši Džūnijam un Karmenai: viņi dodas uz slepenu salu, kur kāds izgudrotājs rada necilvēciskas būtnes. Bērniem jāatrod un jāaptur neprātīgais ļaundaris, pieveicot konkurentus. Ne reizi vien pienāks brīdis, kad Džūnijam un Karmenai uzdevums šķitīs par grūtu...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu bērni | Spy Kids (2001)


Spiegu bērni | Spy Kids (2001)
Viņu vecāki ir slaveni spiegi, un bērni nedomā atpalikt! Gregorio un Ingrīda ir radījuši visneparedzamāko, visneuzveicamāko spiegu pāri pasaulē! 

Kategorija:

Detektīvi

Viss piegriezies | Falling Down (1993)


Viss piegriezies | Falling Down (1993)
Villiams tikai grib aizkļūt mājas pie viņa meitas viņas dzimšanas dienā. Ejot pie savas meitas viņš allaž iekļūst nepatikšanās...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Pēdējais leģions | The Last Legion (2007)


Pēdējais leģions | The Last Legion (2007)
Šis dižais zobens tika izkalts iekarotājam Jūlijam Cēzaram. Ieroci nodeva no paaudzes paaudzē, līdz beidzot tas nonāca pie imperatora Ibērija – pēdējā dižās Cēzara dzimtas pārstāvja. Pēc viņa nāves zobens tika paslēpts, lai nenonāktu ļaunās rokās. Slepenā vietā, Cēzaram pašā acu priekšā, kā teikts rakstos. To meklējuši daudzi, arī Ambrosīns, jaunā imperatora Romula audzinātājs. Šajā netaisnības laikmetā Amrosīns ir solījies atrast gan zobenu, gan vīru, kurš būtu cienīgs to valkāt. Vai tas būs Romuls, šis zēns, no kura tagad atkarīga visa milzu impērijas nākotne? Jo tagad reiz varenā Roma ir briesmās, tās aizstāvībai tiek pulcēti visdrosmīgākie vīri...

Kategorija:

Komēdijas

Eiropas ceļojums | EuroTrip (2004)


Eiropas ceļojums | EuroTrip (2004)
Skotijs Tomass (Skots Mehlovičs) un viņa Berlīnē dzīvojošais paziņa Maiki (Mišela
Trahtenberga) ar e-pastu palīdzību sarakstās jau gadiem, diendienā pārspriežot katru
notikumu. Kādu dienu Skotijs saņem no drauga ielūgumu atbraukt ciemos, tomēr viņš vēl
neapjauš, ka Vācijā vārds Maiki ir meitenes vārds un ka draugs, ar kuru sarakstījies
gadiem… patiesībā izrādās meitene. Kamēr Skotijam lēnām salīmējas pilna ainiņa, Maiki
jau ir izdzēsusi savu e-pasta adresi un pārtraukusi jebkādus sakarus ar bijušo vēstuļu
draugu. Skotiju pārņēmusi doma, ka Maiki, iespējams, ir viņa mūža mīlestība, viņš kopā
ar saviem labākajiem draugiem- Kūperu (Jacobs Pits), dvīņiem Dženniju un Džeimiju
(Travis Vesters) — pēc skolas absolvēšanas dodas uz Eiropu. Tas ir pikantiem
piedzīvojumiem pilns brauciens no Londonas uz Parīzi, tad Amsterdamu un Austrumeiropu
ar ceļojuma galapunktu Berlīnē, tajā ir visas juteklīgās nianses, ko Eiropa var
piedāvāt...

Kategorija:

Multfilmas

Supersuns Bulta | Bolt (2008)


Supersuns Bulta | Bolt (2008)
Būdams viens no TV piedzīvojumu seriāla galvenajām zvaigznēm, Bulta ir patiesi pārliecināts par to, ka viņam piemīt īpašas superspējas. Nejauši nonācis no Holivudas studijas reālajā dzīvē Ņujorkā, Bulta apjauš, ka šeit viss rit pēc pavisam citiem noteikumiem. Lielajā piedzīvojumā ar galamērķi nokļūt atpakaļ mājās, Bulta iepazīstas ar noklīdušo kaķeni Mitteni, ar TV šoviem apsēstu kāmi Rino un nonāk pie atziņas, ka lai būtu par varoni, superspējas nemaz nav vajadzīgas.

Kategorija:

Romantiskās

Bezgalīgais ceļojums | A Walk to Remember (2002)


Bezgalīgais ceļojums | A Walk to Remember (2002)
Landons Kārters - savas skolas elks, neatkarīgs, skaists un nežēlīgs pret atkritējiem. Un, protams, viņš nepamana neizskatīgo Džeimiju, kura domā tikai par mācībām. Pēc kārtējā muļķīgā izlēciena Kārteru piespiež strādāt ar studentiem un spēlēt skolas lugā. Šeit gan viņam neiztikt bez kautrīgās teicamnieces palīdzības. Džeimija piekrīt palīdzēt Landonam, bet tikai ja viņš apsolīs, ka neiemīlēsies viņā. Pašpārliecinātais puisis labprāt dod zvērestu, bet drīz viņš pārliecinās, ka izpildīt šo zvērestu būs ļoti grūti...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spēlē kā Maikls | Like Mike (2002)


Spēlē kā Maikls | Like Mike (2002)
Kelvins, kurš kopā ar saviem draugiem dzīvo bāreņu namā, atrod vecus, noputējušus sporta apavus. Kādu vakaru, kad ārā plosās negaiss, Kelvinu un viņa jaunos apavus sasper zibens! Pēc šī negadījuma puisim sāk neticami veikties spēlējot basketbolu. Viņam pat rodas iespēja piedalīties kādā NBA spēlē. Vai šis talants Kelvinam ir tikai maģisko apavu iespaidā?

Kategorija:

Asa sižeta

Nekad nepadodies | Never Back Down (2008)


Nekad nepadodies | Never Back Down (2008)
Džeiks Tailers kopā ar visu savu ģimeni pārceļas uz Orlando, lai atbalstītu sava jaunākā brāļa karjeru profesionālajā tenisā. Džeiks kurš dzimtajā pilsētā bija vietējās futbola komandas zvaigze, jaunajā vietā kļūst par izstumto. Mēģinādam kaut kā adaptēties jaunajā sabiedrībā, Džeiks pieņem skaistās klasesbiedres Bajas ielūgumu uz ballīti. Tur pret savu gribu viņš iesaistās kautiņā ar vietējo kausli Rajenu un tiek piekauts un pazemots. Pēc cīņas viens no klasesbiedriem Džeikam izstāsta par sportu, kur ir apvienotas daudzas cīņu skolas, ko pazīst cilvēce un pēc tam iepazīstina arī ar treneri Žanu Rokuā. Žaks kļūst par Džeika skolotāju, bet ar vienu nosacījumu, ka viņš nekad neizmantos cīnu mākslu personīgiem mērķiem...

Kategorija:

Komēdijas

Majors Peins | Major Payne (1995)


Majors Peins | Major Payne (1995)
Deimons Vaijans ir ļoti pievilcīgs jūras kājnieku majora Bensona Vinifreda Peina lomā, kurš negaidīti atgriezts kara apmācības skolā. Kā visbīstamākajam amerikāņu armijas slepenajam ierocim izdodas piespiest ievērot disciplīnu topošo karavīru kompānijai, turklāt vēl tik jauniem, ka par agru vēl skūties...

Kategorija:

Asa sižeta

13.Rajons | 13th District (2004)


13.Rajons | 13th District (2004)
Parīze, 2013. gads. Pilsētas bīstamakās priekšpilsētas ieskauj aizsardzības mūri, un tās praktiski ir pārvērstas par geto, kur likums un vara ir nežēlīgu bandu rokās. Vienas šādas bandas rokās nonāk masu iznīcināšanas ierocis un neitralizēt šo bumbu tiek nozīmēts atmīnētājs Demjiens(Sirils Rafaels). Nonākt bīstamās zonās viņa profesija, taču, lai iekļūtu 13.rajonā, viņam ir nepieciešams pavadonis. Par tādu kļūst Leito(Deivids Bels), kura māsu tā pati banda ir nolaupījusi. Un nu šis tandēms dodas izpildīt savu uzdevumu.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.