Home » 2012 » April » 23

Архив за: 23 April 2012

Kategorija:

Komēdijas

Policistu šovs / Showtime 2002


Policistu šovs / Showtime 2002
Pirmais, ko policijas virsnieks Mičs Prestons var pateikt par savu darbu, – tas nav gluži tā, kā rāda televīzijā. Ne viņam ir jālec pāri jumtiem, ne viņam gadījies redzēt policijas mašīnu ietriecamies citā, izraisot veselu avāriju rindu, kur nu vēl – sprādzienus! Viņam darbs policijā ir grūts un nopietns. Varbūt pat pārāk nopietns. Savukārt Trejs Sellers strādā policijā tikai tikmēr, kamēr varēs nodarboties ar savu patieso aicinājumu – aktiera karjeru, kurai jāpadara viņu slavenu. Tad kāpēc tagad, kad kopā jāsastrādājas šiem diviem tik dažādajiem cilvēkiem, par policistu šova zvaigzni tiek izvēlēts tieši Mičs?

Kategorija:

TV seriāli

Simpsoni / The Simpsons ( 17. sezona) LAT


Simpsoni / The Simpsons ( 17. sezona) LAT
Simpsoni ( 17. sezona)
Traka multene par vienu traku ģimeni, ar kuru atgadās visādi brīnumi. 

Kategorija:

TV seriāli

Izlaušanās / Prison Break (4. sezona) LAT


Izlaušanās / Prison Break (4. sezona) LAT
Maikls Skofilds (Ventvorts Millers) ir jauns un izmisis vīrietis, jāatzīst, visai bezcerīgā situācijā. Viņa brālis Linkolns Barouzs (Dominiks Parsels) ir atzīts par vainīgu slepkavībā un ir nolemts nāvei cietumā jau pēc pāris mēnešiem. Lai arī pierādījumi ir pret Linkolnu, tomēr Maikls ir pārliecināts, ka brālis nav vainojams šajā noziegumā. Neredzot citu izeju šai situācijai, kā arī saprotot, ka laiks strauji rit uz priekšu, Maikls aplaupa banku, lai tiktu ieslodzīts cietumā līdzās savam brālim. Kad Maikls ir nonācis cietumā, atklājas, ka viņam ir pieejams cietuma projekta plāns un viņš plānu, lai atbrīvotu savu brāli un pierādītu, ka Linkolns tiek nepatiesi apsūdzēts. Bet vai Maikla plāns izdosies? Vai Linkolns patiesi ir nevainīgs? Vai sazvērestība ir patiesa vai tikai Maikla iedoma?

Kategorija:

Romantiskās

Nenotveramais / Anthony Zimmer ( 2005)


Nenotveramais / Anthony Zimmer ( 2005)
Policija visā pasaulē neveiksmīgi mēģina notvert kriminālo aprindu ģēniju Antoniju Zimmeru, kurš darbojas finansu sfērā. Neviens nezina, kā viņš izskatās, vienīgi izcilais policists Akermans ir mazliet pārāks par saviem kolēģiem. Viņš zina, ka Zimmers riskēs ar visu, lai tikai atkal satiktu Kiāru (Sofija Marso). Jaunajai sievietei vajadzētu aizvest likuma sargus pie nenotveramā noziedznieka, taču Zimmers dod Kiārai norādījumu saieties ar kādu citu, lai visi noticētu, ka tas ir vīrietis, kurš tiek tik ļoti meklēts. Kiāra izvēlas kādu Fransuā (Ivans Atāls), kura romāns ar jauno sievieti drīz vien pārvēršas murgā. Viltus un mahināciju pasaulē viņi atklāj, ka neskatoties uz šķietamo, ir tikai bandinieki šaha spēlē, kurā drīz iesaistīsies lielais meistars.

Kategorija:

Komēdijas

Pasludinu jūs par Čaku un Leriju / I now pronounce you Chuck and Larry (Lat / 2007)


Pasludinu jūs par Čaku un Leriju / I now pronounce you Chuck and Larry (Lat / 2007)
Lerijam ir jānokārto ar dzīves apdrošināšanu saistītas formalitātes, bet tās ļoti ilgi velkas, tāpēc tiek atrasta izeja – Lerijam ir jāaprec Čaks! Tā kā Čaks ir parādā dzīvību par to, ka ugunsgrēkā Lerijs viņu izglāba, viņš piekrīt, domādams, ka par to tāpat neviens neko neuzzinās, bet sanāca citādāk.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.