Home » 2012 » April » 09

Архив за: 09 April 2012

Kategorija:

Komēdijas

911: puiši pēc izsaukuma | Reno 911!: Miami (2007)


911: puiši pēc izsaukuma | Reno 911!: Miami (2007)
Policistu konferencei Maiami uzbrūk teroristi. Tie draud izmantot bioloģiskos ieročus! Tā kā visi nopietnie policisti ir konferencē zem teroristu stobriem, pasauli nākas glābt lauķiem no mazā Reno iecirkņa. Mīļā pasaulīt, vai pēc tam zeme nesāks griezties uz otru pusi?

Kategorija:

Komēdijas

Ložudrošs | Bulletproof (1996)


Ložudrošs | Bulletproof (1996)
Mozus un Kīts ir partneri kas zog dārgas mašīnas un strādā pie ietekmīga narkotiku tirgoņa. Kīts ir Mozusam kā brālis, kas nekad nav bijis. Bet izrādās, ka Kīts ir policijas slepenais aģents, kas ir uzdevumā, lai apcietinātu un ieslodzītu cietumā narkotiku tirgoņus. Aresta laika Mozus Kītam netīšām iešauj galvā, bet viņš izdzīvo, un ir gatavs ielikt cietumā Mozusu. Bet Mozusa nāvi grib redzēt arī narkotiku tirgoņi, kas ir gatavi visam, lai viņš klusētu. Policijas un FIB kukuļu ņemšanas dēļ viņi tiek vajāti, lai nogalinātu - uzticēties nevar nevienam....

Kategorija:

Komēdijas

Hērbijs: Pilnā aprīkojumā | Herbie Fully Loaded (2005)


Hērbijs: Pilnā aprīkojumā | Herbie Fully Loaded (2005)
Iedarbiniet dzinējus! Hērbijs - visvairāk mīlētā zvaigzne starp sacīkšu automašīnām ir atgriezies! Megija Peitone ir kļuvusi par slavenā Volkswagen vabolītes Nr. 53 īpašnieci un, izcēlusi to no lūžņu kaudzes, viņa kopā ar saprātīgo četru riteņu draugu tagad ir nopietns konkurents NASCAR sacīkstēs. Sagatavojis zem motora pārsega ne vienu vien pārsteigumu pašiem negantākajiem sāncenšiem, Hērbijs ir pilnā aprīkojumā un gatavs sagādāt neaizmirstamus prieka mirkļus ikvienam savam fanam.

Kategorija:

Komēdijas

Mana Labākā drauga meita | My Best Friend's Girl (2008)


Mana Labākā drauga meita | My Best Friend's Girl (2008)
Dastins ir pašķīties no savas draudzenes Aleksas. Lai dabūtu mīļoto atpakaļ, Dastins lūdz savu labāko draugu vārdā Tanks noorganizēt viņai briesmīgu randiņu, pēc kura Aleksa sapratīs, cik citi vīrieši ir neciešami un atgriezīsies pie Dastina. Taču viss nebūt nenotiek tik gludi, jo Aleksai iepatīkas neparedzamais un trakulīgais Tanks! Lai saglabātu attiecības ar labāko draugu, Tankam nākas darīt visādus darbus un nedarbus. Turklāt viņam pašam arī patīk Aleksa.

Kategorija:

Komēdijas

Mans sapņu randiņš | Employee of the Month (2006)


Mans sapņu randiņš | Employee of the Month (2006)
Veikalā, kur strādā Zaks un Vins, visi vīrieši ir kā traki pēc jaunās darbinieces – apburošās kasieres Emmijas. Bet kā pievērst šīs žilbinošās blondīnes uzmanību? Ir tikai viens vinnesta variants: iegūt goda titulu - „mēneša darbinieks”. Lai sasniegtu kāroto mērķi, Zaks un Vins gatavi no sirds papūlēties, un tas kļūs par iemeslu virknei komisku situāciju un amizantu piedzīvojumu. Kuram galu galā izdosies iekarot skaistules sirdi?

Kategorija:

Komēdijas

Miss slepenā aģente 2:bruņota un apburoša | Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005)


Miss slepenā aģente 2:bruņota un apburoša | Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005)
Pēc piedalīšanās skaistumkonkursā aģentes Greisijas Hārtas līdzdalība FIB operācijās apdraud ne vien viņas pašas, bet arī kolēģu drošību – vienmēr gadās kāds, kas Greisiju atpazīst visnepiemērotākajā brīdī. Tāpēc priekšnieks viņai piedāvā ko citu – kļūt par FIB jauno "seju". Tomēr pirms iziešanas sabiedrībā būs vēl jāpiestrādā. Ak Greisijai pašai liekas, ka, ja jau spēja piedalīties skaistumkonkursā, tad bez grūtībām tiks galā arī ar to? Stilists Džoels Maierss tomēr uzstāj, ka skaistumkonkurss bija tikai trīs dienas, bet šī būs visa dzīve...

Kategorija:

Komēdijas

Vadīt dzīvi | Management (2008)


Vadīt dzīvi | Management (2008)
Kādu dienu Maikls, vecākiem piederošā Arizona štata motelī, satiek ceļojošu mākslas izstrādājumu tirgoni Sjū, kurā iemīlas no pirmā acu skatiena. Abi iepazīstas, iemalko vīnu un pēc sarunas Maikls ir gatavs doties līdzi Sjū, ceļojot šķērsot visu Ameriku, jo abus vieno alkas pēc laimes izjūtas, ko abi vēlas atrast. Bet, kad abi ir sasnieguši un piestāj Merilendā, Maikls atklāj, ka Sjū rūpīgi izplānotajā dzīvē nemaz nav vietas sapņiem, uz ko tiekties, un tam visam pa vidu vēl viņas bijušais draugs, kurš apsola Sjū, dot iespēju vadīt viņa žēlsirdības palīdzības darījumus

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gaismas pilsēta | City of ember (2008)


Gaismas pilsēta | City of ember (2008)
Gaismas pilsētas iedzīvotāji simtiem gadu ir laimīgi dzīvojuši savā mazajā, pārsteidzošajā pasaulē, un nekad neviens no viņiem nebija pat pieļāvis domu to pamest. Taču kādā brīdī pilsētai beidzas enerģijas krājumi un kļūst skaidrs, ka ir pienācis laiks pārmaiņām. Divi pusaudži mēģina atklāt Gaismas pilsētas pastāvēšanas noslēpumu, un palīdz iedzīvotājiem pamest pilsētu pirms gaisma apdzisīs uz viesiem laikiem.

Kategorija:

Multfilmas

Pasaka par Despero | Despero (2008)


Pasaka par Despero | Despero (2008)
Drosmīgais un cēlsirdīgais pelēns Despero sirdī ir pārāk liels mazajai pasaulei, kurā viņš mīt. Būdams sīciņš, bet apveltīts ar komiski milzīgām ausīm, Despero negrasās samierināties ar dzīvi alā. Viņš tic, ka viņa liktenis ir kā bruņiniekiem pasakās, ko viņam tik ļoti patīk lasīt. Un ticiet vai ne - kādu dienu viņa sapnis piepildās!

Kategorija:

Komēdijas

Operācija "Delta Farss" | Delta farce (2007)


Operācija
Pēc neveiksmīgas dienas, kurā Lerijs zaudējis gan darbu, gan savu draudzeni, viņš nolemj pievienoties kaimiņam Bilam un viņa draugam Everetam, kas nedēļas nogalē ieplānojuši izklaidēties, iedzerot un mācoties šaut. Taču visi trīs tiek noturēti par bruņoto spēku rezervistiem un iesēdināti lidmašīnā, kas dodas uz Irāku. Gadās kļūme, un draugi, pašiem to nepazinoties, tiek izsēdināti kaut kur Meksikā. Pārliecināti, ka nonākuši karadarbības zonā, viņi kā īsteni karavīri atvaira bandītu uzbrukumu kādam ciematam un kļūst par vietējiem varoņiem. Kad cietsirdīgais militārists Karloss Santana, kurš turklāt mīl karaoke, dodas pretuzbrukumā, Lerijam, Bilam un Everetam nākas likt aliņus pie malas un ķerties pie ieročiem... un galu galā pierādīt, ka viņi varētu būt īsti karavīri.

Kategorija:

Drāmas

Pirms saulrieta | Berfore sunset (2004)


Pirms saulrieta | Berfore sunset (2004)
Nu jau pagājuši deviņi gadi kopš abu pārsteidzošās tikšanās un impulsīvi kopīgi pavadītās lieliskās nakts skaistajā Vīnē. Un nu Džesijam un Selīnai ir tikai viena pēcpusdiena laika ne mazāk skaistajā Parīzē, lai pārspriestu šajos gados pieredzēto, paraudzītos, kā abi mainījušies... un pārliecinātos, vai viņi joprojām sader kopā. Un izmantotu otro iespēju noturēt to, kuram reiz ļāva aiziet?

Kategorija:

Komēdijas

Tāda ir mīlestība | Love actually (2003)


Tāda ir mīlestība | Love actually (2003)
Mīlestība ir visapkārt.. Šī ir filma par mīlestību, kurā risinās vairāki savstarpēji nesaistīti stāsti. Sākot ar premjerministru, kurš, būdams vecpuisis, iemīlas vienā no savas komandas sievietēm; līdz rakstniekam, kurš bēg uz Francijas dienvidiem, lai dziedētu salauzto sirdi, bet tomēr atkal iemīlas, līdz kādai precētai sievietei, kura nojauš, ka viņas vīrs pamazām attālinās no viņas; līdz jaunlaulāto pārim, kuram jāiztur pirmie kopdzīves pārbaudījumi; līdz stāstam par kādu patēvu, kurš mēģina saprasties ar dēlu, kuru nemaz nepazīst; līdz kāda skolnieka pārdzīvojumiem, kad viņš mēģina tuvoties meitenei, kura šķiet nepieejama, līdz padzīvojušas rokzvaigznes piedzīvojumiem; līdz stāstam par kādu sievieti, kura vēlas būt kopā ar savu darba kolēģi... Filmas varoņi iemīlas, un šķiras, skumst un priecājas. Kaut arī viņi dzīvo atšķirīgas dzīves, kaut kas viņus vieno... Tāda ir mīlestība.

Kategorija:

Asa sižeta

Cietais Tērauds | Real Steel (2011) SUB


Cietais Tērauds | Real Steel (2011) SUB
Filmas notikumi risinās ne pārāk tālā nākotnē, kurā lielu popularitāti ir ieguvušas boksa cīņas starp cilvēku vadītiem robotiem. Bijušais bokseris, bet tagad kaujas robotu menedžeris Čārlijs, savā īpašumā iegūst novecojušu, bet cīņām ringā ļoti piemērotu un izturīgu robotu, kura uzvaras nodrošina piedalīšanos ne tikai pagrīdes, bet arī valsts līmeņa sacensībās. Vienlaicīgi ar robotu, Čārlija dzīvē ienāk arī 11 gadīgs zēns - negaidīti uzradies viņa dēls, par kuru viņa nebija nekādu nojausmu.

Kategorija:

Asa sižeta

Ķēdes suns Denijs | Danny the dog (2005)


Ķēdes suns Denijs | Danny the dog (2005)
Denijs ir cilvēks, bet audzināts un trenēts izmantot tikai savus dzīvnieciskos instinktus. Būt kā sunim... kā cīņu sunim. Tāpēc Denijs ķeras pie rīkles katram, uz ko norāda viņa saimnieks, ikreiz, kad viņam tiek noņemta kakla sprādze. Viņš ir nežēlīgs un nepārspējams cīnītājs. Bet tad liktenis Denijam dāvā iespēju iepazīt citu dzīvi – satikt cilvēkus, pie kuriem ir saticība un miers, kas gatavi arī viņam dāvāt maigumu. Taču Denija saimnieks izrādās dzīvs un grib par katru cenu dabūt savu cīnītāju atpakaļ...

Kategorija:

Komēdijas

MakGrubers | MacGruber (2010)


MakGrubers | MacGruber (2010)
Filmas veidošanu iedvesmojis savulaik populārais seriāls „Makgaivers”. (parodija) Pēc tam, kad kāzās ir nogalināta Magrūbera sieva, viņš pats ir devies tālēs zilajās – prom no civilizācijas, pilnveidojot savus talantus, jo viņš ir viens no pasaules labākajiem specaģentiem. Taču, kad pēc 10 gadu mierīgas dzīves viņu atkal uzmeklē bijušais darbadevējs, paziņojot, ka Magrūbera ienaidnieks Dīters fon Kānts, iespējams, ir atbildīgs par kodolraķetes nozagšanu, viņš atgriežas darbā, lai glābtu no iznīcības pasauli un beidzot nokārtotu savas attiecības ar šo nelieti.

Kategorija:

Drāmas

Brīvības cena | The Shawshank Redemption (1994)


Brīvības cena | The Shawshank Redemption (1994)
Filmas sākumā dzirdamie aplausi un izsaucieni izklausās kā sajūsminātās publikas prieks par savas komandas uzvaru kādā sporta spēlē. Bet – tā Šoušenkas cietuma ieslodzītie sagaida notiesātos, kuri turpmāk mitināsies aiz šiem mūriem. Ar ķēdēm saslēgto arestantu rindā ir arī kādas lielas bankas bijušais viceprezidents Endijs Difreins. Tiesa piespriedusi viņam cietumā pavadīt visu atlikušo mūžu divas reizes – "divus mūža ieslodzījumus". Tāds sods par to, ka Endijs nogalinājis sievu un viņas mīļāko. Cietumā Endijam nākas iziet visus elles lokus, tomēr ar laiku viņa dzīve kļūst vieglāka. Cietuma priekšniecība prot novērtēt bijušā bankas darbinieka prātu un zināšanas finansu jautājumos, lūdz un uzklausa viņa priekšlikumus un apsvērumus naudas lietās. 

Kategorija:

Šausmenes

Drudzis | Cabin Fever (2002)


Drudzis | Cabin Fever (2002)
Daži draugi izīrē izolētu būdiņu mežā, lai pavadītu nedēļu kopā. Tur viņi satiek kādu vīru, kurš ir nopietni saindējies, taču jaunieši krīt panikā un nošauj inficēto un viņš iekrīt kādā ūdens krātuvē. Kad Kārena iedzer krāna ūdeni, viņu pārņem drudzis un jauniešu ceļš uz elli var sākties.

Kategorija:

Detektīvi

Novērotāji | The Lookout (2007)


Novērotāji | The Lookout (2007)
Kriss bija daudzsološs hokejists, meiteņu mīlulis. Taču pēc traģiskajā autoavārijā, kuras izraisīšanā pats vien bija vainīgs, gūtajām traumām puisis bez piezīmju grāmatiņas atgādinājumiem un zālēm vairs nespēj nodzīvot pat dienu. Kriss gan ļoti gribētu atgūt iepriekšējo dzīvi. Un ir cilvēki, kas to izmantos ļaunprātīgos nolūkos. Tikai vai viņi gadījumā nav novērtējuši Krisu par zemu? Tik daudz, ka vara pieder tam, kura rokās ir nauda, Kriss taču saprot...

Kategorija:

Komēdijas

Resnīši | Hilarios (1995)


Resnīši | Hilarios (1995)
Džerijs ir tuvu izmisumam. Vecāki zēnam ir izkārtojuši trīs mēnešus ilgas brīvdienas nometnē, kas sola palīdzēt jauniešiem ar liekā svara problēmām, taču patiesība izrādās daudz skarbāka. Nometnes vadītājs izrādās ķerts fitnesa fanāts, kurš apaļīgos bērnus gatavs novest līdz pilnīgam spēku izsīkumam. Džerijs kopā ar draugiem nolemj sadumpoties pret sportisko tirānu. Vai plānu izdosies realizēt?

Kategorija:

Romantiskās

Mans personīgais Aidaho štats | My Own Private Idaho (1991)


Mans personīgais Aidaho štats | My Own Private Idaho (1991)
Divi homoseksuāļi, kuri dzīvo uz Portlendas ielām kā žigolo, pavada dienas bezrūpīgi un izvairās no parastā dzīves ritma, mitinās skvotos un izklaidējas. Bet ikdienišķās problēmas seko ik uz soļa, tāpēc viņi dodas ceļojumā ar motociklu, lai iespītētu pasaulei un prblēmām...

Kategorija:

Vēsturiskās

Hercogiene | The Duchess (2008)


Hercogiene | The Duchess (2008)
Devonšīras hercogiene Džordžiāna Spensera ir viena no 18.gadsimta skandalozākajām personībām. Hercogienes skaistums un harizma padarīja viņu slavenu, bet viņas kaislības, azarts un mīlas dēkas izpelnījās nosodījumu. Hercogienes kaislīgā dēka ar kādu jaunu politiķi izraisa konfliktu ar vīru un draud pārvērsties plašā skandālā... Tomēr caur pretrunīgajām hercogienes dēkām skaidri jaušama vēlme patiesi mīlēt.

Kategorija:

Komēdijas

Načo Libre | Nacho Libre (2006)


Načo Libre | Nacho Libre (2006)
Načo ir jauns vīrietis, kurš uzaudzis Meksikas klosterī, kur tagad strādā kā pavārs. Uzliesmojot kaislei pret reslingu, viņš ietērpjas maskā un kopā ar savu biedru cenšas iegūt 200 dolāru lielo balvu reslinga cīņās, lai klostera bērniem varētu gatavot labāku pārtiku un iegūt respektu. Bet tad ierodas jauna mūķene, kuru centās iekarot, pierādot, ka cīņa nav nekas slikts un nepieņemams.

Kategorija:

Asa sižeta

Pastaiga dzunglos | The rundown (2003)


Pastaiga dzunglos | The rundown (2003)
Ja ienācies kārdinošs piedāvājums, neatsakies!” tāds vienmēr bijis Beka dzīves moto. Tādēļ tad, kad mafijas boss viņam piedāvā atlaist parādus, ja vien Beks no Amazones džungļiem atgādās mājās noklīdušo dēlu, viņš ilgi nešaubās. Vienīgais, ko viņš nezina, — „krusttēva” dēls Treviss ir varens afērists un paguvis ne vienam vien uzkāpt uz varžacīm. Tādēļ būs smagi jācīnās ne vien, lai saglābtu noklīdušo avi sveiku un veselu, bet arī lai pats izdzīvotu.

Kategorija:

Asa sižeta

Vientuļnieks | A Man Apart (2003)


Vientuļnieks | A Man Apart (2003)
Šons Veters (Vin Diesel) ir speciālais aģents narkotiku apkarošanas nodaļā. Viņš neizskatās pēc policista un neizturas kā policists, tieši tāpēc ir tik veiksmīgs savu uzdevumu izpildē. Tikko Veteram izdevies apcietināt ietekmīgu meksikāņu karteļa bosu, kas ar narkotikām apgādāja visu Kaliforniju. Taču prieks ir priekšlaicīgs – narkotiku plūsmas kontroli tūliņ pat pārņem vēl jo ietekmīgāks, vēl varenāks mafijas karalis, īsts monstrs. Un tas nekavējas pieteikt karu Veteram. Jau pirmais tā sitiens ir visnežēlīgākais – Vetera sievas nogalināšana.

Kategorija:

Asa sižeta

Asmens | Blade (1998)


Asmens | Blade (1998)
Bleida māti, kad viņa gaidīja bērnu, sakoda vampīrs. Tāpēc puisēns piedzima kā vampīrs, kurš nebaidās no saules gaismas. Pa pusei cilvēks, pa pusei vampīrs, kura dvēselē ir naids pret tiem, kas nogalinājuši viņa māti. Viņa atriebības galvenais mērķis ir Dikons Frosts, kurš gatavojas iznīcināt cilvēku rasi. Lai to īstenotu, Dikonam ir nepieciešamas "izredzētā” asinis. "Izredzētais” ir Bleids.

Kategorija:

Romantiskās

Bridžitas Džounsas dienasgrāmata | Bridget Jones's Diary (2001)


Bridžitas Džounsas dienasgrāmata | Bridget Jones's Diary (2001)
Filma - hīts, kura veidota pēc Helēnas Fīldingas romāna. Neprecētā 30 gadus vecā meitene no Londonas, Bridžita Džounsa nolemj izmainīt savu dzīvi un sāk rakstīt dienasgrāmatu: "Revolūcija nummur viens: noteikti nometīšu 20 mārciņas no sava svara. Nummur divi: atradīšu pievilcīgu, kārtīgu puisi un vairāk nesatikšos ar alkoholiķiem, darbaholiķiem, lieluma mānijas pārņemtajiem un dažādiem izvirtuļiem..."

Kategorija:

Fantastika

Transformeri: Pieveikto atriebība | Transformers: Revenge of the Fallen (2009)


Transformeri: Pieveikto atriebība | Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Pēc sakāves, maldikoni atkal atgriežas uz Zemes, lai saņemtu gūstā Semu Vitvikiju (Shia LaBeouf). Pēc nonākšanas gūstā, jaunais varonis uzzina patiesību par transformeru izcelsmi. Cilvēces glābšanas misijā iesaistās Optims Prims, kurš sapulcina starptautiska mēroga armiju.

Kategorija:

Komēdijas

Gudrā blondīne | Legally Blonde (2001)


Gudrā blondīne | Legally Blonde (2001)
Tik rūpīgi Ella gatavojās šim randiņam, kurā cerēja izdzirdēt bildinājumu. Viņas mīļotais Vorners patiešām nolēmis šoreiz runāt par savu nākotni... taču šī nākotnes vīzija izrādās bez Ellas! Ja Vorners gribot kļūt par senatoru, viņam ir vajadzīga nopietnāka līgava. Ar šiem vārdiem Ellas pasaule tiek sagrauta. Taču drīz vien nāk risinājums, kā atgūt savu puisi – kļūt par nopietnu meiteni! Un kur gan par tādām kļūst, ja ne jauno juristu kalvē Hārvardā? Un, lai arī iestājeksāmens ir sarežģīts, lai arī Ellas iesniegtā video eseja izskatās drīzāk kā pieteikums skaistumkonkursam, viņa tiek uzņemta! Taču ar to vēl viss nebūt nav atrisināts – Hārvardā izrādīsies, ka Vorneram jau ir cita līgava, turklāt ne tikai viņa, bet vēl arī daudzi citi pamanīsies nemitīgi norādīt Ellai uz viņas vietu. Jo tāda blondīne Hārvardā – tas nu ir kas nebijis!

Kategorija:

Asa sižeta

13.Rajons Ultimāts | Banlieue 13 Ultimatum (2009)


13.Rajons Ultimāts | Banlieue 13 Ultimatum (2009)
Parīze, 2016.gads. Mūris, kas nošķir 13.rajonu, joprojām nav nojaukts, un šajā izolētajā Parīzes geto siro noziedznieku bandas, kas, šķiet, vairs nav valdāmas. Lai to nepieļautu, valdība ir spiesta rīkoties. Radikāli rīkoties. Toties Damjēnam un Leito lēmums par divu miljonu 13.rajona iemītnieku noslepkavošanu nešķiet saprātīgs. Viņi visiem spēkiem centīsies to nepieļaut.

Kategorija:

Komēdijas

Naudas valoda | Money Talks (1997)


Naudas valoda | Money Talks (1997)
Tiek apcietināts sīks blēdis Frenklins, kurš tirgo beisbola biļetes. Cietuma autobusam, kurā viņu nogādā cietumā, uzbrūk bandīti francūži, lai atbrīvotu savu vadoni, ar kuru Frenklins izrādās iekalts vienos rokudzelžos. Sargi un pārējie ieslodzītie tiek nogalināti, bet Frenklinam izdodas izglābties, ielecot no helikoptera okeānā. Pirms aresta Frenklinu mēģināja nointervēt TV žurnālists Džeimss Rasels, kuram draud atlaišana. Tagad, kad Frenklins tiek apsūdzēts policistu slepkavībā, Džeimss saprot, ka tā ir viņa pēdējā iespēja noturēties darbā. Savukārt Džeimss var kļūt par pēdējo iespēju Frenklinam…

Kategorija:

Fantastika

Drakonu karš | D-war (2007)


Drakonu karš | D-war (2007)
Sena korejiešu leģenda vēsta, ka briesmonis Imugins atgriezīsies uz Zemes un iznīcinās planētu. Kāds reportieris saprot, ka viņam ir jāatrod meitene, kura ir leģendas turpinātāja, ar drakona zīmi un jāpaslēpj no drakona Imugina, lai arī šoreiz ļaunais briesmonis nenogalinātu meiteni un neiznīcinātu pasauli.

Kategorija:

Komēdijas

Briljanta policists | Blue Streak (1999)


Briljanta policists | Blue Streak (1999)
Pirms pāris gadiem Mailzs Logans ar saviem palīgiem nozaga vērtīgu briljantu, bet toreiz viņu iegāza paša biedrs. Mailzs toreiz paspēja paslēpt dimantu kādā jaunceltnē pirms viņu notvēra. Tagad viņs atkal ir uz brīvām kājām, bet šo gadu laikā daudz kas ir mainījies. Vieta, kur tika paslēpts briljants, tagad izrādās ir galvenā policijas ēka, un nu Mailzs mēģina iekļūt policijas iecirknī. Kad kā picu piegādātājam viņam tas neizdodas, Mailzs nolemj maskēties kā policists.

Kategorija:

Komēdijas

Nekā, ko zaudēt | Nothing To Lose (1997)


Nekā, ko zaudēt | Nothing To Lose (1997)
Nikam Bīmam dzīve liekas visnotaļ gaiša un harmoniska. Līdz brīdim, kad viņš tādā neierastā stundā negaidīts pārrodas mājās. Gan ar rožu pušķi mīļotajai sievai, bet …tam, ko Niks ierauga savā guļamistabā, nav divu skaidrojumu. Un ja otrā istaba uz galda viņš atrod sava šefa aproču pogas? Cits līstu kauties, aizstāvēt savas tiesības, bet Nikam vienkārši niknumā un riebumā gribas tikt projām. Brauc, apkārt neko neredz un nedzird – viss vienalga. Pat tad, kad viņa mašīnā uzrodas apbruņots laupītājs. Savukārt melnādainais Pols Deividsons jūtas pārsteigts, ka viņa upuris smejas, kad pie deniņiem stobrs… Sākas abu kopīgais ceļojums – jo tālāk, jo trakāk.

Kategorija:

Komēdijas

Nakts Muzejā | Night at the museum (2006)


Nakts Muzejā | Night at the museum (2006)
Īstā dzīve notiek tikai naktīs - vismaz muzejos. Lerijs par to pārliecinās uz savas ādas, piesakoties par sargu vēstures muzejā, kur viņa maiņas laikā sāk notikt pārsteidzošas lietas - maiju kareivji, Romas gladiatori un kovboji dodas cīņās viens pret otru; mēģinot iegūt uguni, neandertālietis nodedzina savu apmetni un T-rex uzskatāmi atgādina, kādēļ savulaik bija bīstamākais plēsējs uz zemes…

Kategorija:

Drāmas

Striptīzs | Striptease (1996)


Striptīzs | Striptease (1996)
Erīna Grānta ir sieviete, kas dejo striptīzu, lai atrisinātu savas finanšu problēmas, bet viss apgriežas ar kājām gaisā, kad kongresmenis zaudē dēļ viņas galvu!

Kategorija:

Komēdijas

Lieliskā kompānija | In Good Company (2004)


Lieliskā kompānija | In Good Company (2004)
Dramatiskā komēdija par veiksmīgo reklāmas menedžeri no lielā žurnāla Denu Formenu. Dens domā, kā izdevīgāk apprecināt savu 18-gadigu meitu Aleksu, vecāko no divām māsām. Šai brīdī viņš uzzina, ka viņām būs jauns priekšnieks, Karters Dreija, kurš ir divreiz jaunāks par viņu. Jauns priekšnieks - biznesa skolas absolvents - pieļauj nepatīkamās kļūdas, sieva paziņo, ka ir stāvoklī, bet pārlieku patstāvīgā Aleksa ir samīlējusies šai pašā priekšniekā. Formenam steidzīgi nākas kārtot lietas gan darbā, gan mājās, apzinoties, ka panākumus var gūt vienīgi kopā ar kādu - vienā kompānijā...

Kategorija:

Komēdijas

Iesit kā Bekhems | Bend It Like Beckham (2002)


Iesit kā Bekhems | Bend It Like Beckham (2002)
Londonas priekšpilsētā dzīvojošas indiešu ģimenes vecākā meita ir atradusi sev un ģimenei piemērotu līgavaini un gatavojas kāzām. Tajā pašā laikā jaunākās meitas Džesas prātā ir tikai viena doma un sapnis, proti, spēlēt futbolu. Viņa kopā ar saviem tautiešiem daudz laika pavada parkā, tāpat vien prieka pēc spēlējot savu iemīļoto sporta veidu...līdz kādu dienu Džesas spēli redz vietējā sieviešu futbola kluba spēlētāja Džuljeta un nedomājot uzaicina viņu uz treniņiem un Džesa pilnībā ļaujas šai nodarbei. Ja vien nebūtu viena būtiska šķēršļa...Džesas ģimene, kas dzīvo un audzina savas meitas pēc labākajām un stingrākajām savas tautas tradīcijām, neatbalsta savas jaunākās meitas centienus, bet gan mēģina viņu pierunāt uz pienācīga jauna indiešu līgavaiņa meklējumiem.

Kategorija:

Fantastika

Matrikss| Matrix (1999)


Matrikss| Matrix (1999)
Pār pasauli valda roboti, kas apveltīti ar mākslīgo intelektu. Viņi izmanto cilvēkus kā enerģijas avotu, bet lai kontrolētu cilvēku prātus tika radīta virtuālā pasaule - Matrikss. Tikai neliela daļa cilvēku vēl ir brīvi un dzīvo nocietinājušies pilsētā netālu no zemes centra, kurai roboti nevar piekļūt. Robotiem nepieciešams notvert Morfeju lai iegūtu pieejas kodus Zeonas pilsētas lieldatoriem. Neliela grupa, kuru vada Morfejs uz sava kuģa Nebukadnecars slēpjas no robotiem sagruvušo pilsētu pazemes kanalizācijas labirintos. Viņam ir iespēja pieslēgties Matriksam un to viņš izmanto, lai atrastu izredzēto, kuram ir spējas mainīt Matriksa kodu un atbrīvot cilvēci no verdzības. Morfejs uzskata, ka Neo ir izredzētais un atbrīvo viņu no sistēmas, lai apmācītu un trenētu cīņai. Aģenti - Matriksa sargi, kuri var pārņemt kontroli pār jebkuru sistēmai pieslēgtu cilvēku, cenšas traucēt Morfejam realizēt atbrīvošanas plānu.

Kategorija:

Fantastika

Matrikss atjaunots | The Matrix reloaded (2003)


Matrikss atjaunots | The Matrix reloaded (2003)
Ja nu pareģojums ir bijis patiess? Ja nu rīt karš būs beidzies? Vai tā dēļ nav vērts cīnīties? Vai tā dēļ nav vērts mirt?

Kategorija:

Fantastika

Matrikss revolūcija | The Matrix revolutions (2003)


Matrikss revolūcija | The Matrix revolutions (2003)
Trešajā – noslēdzošajā Matriksa triloģijas daļā, karš starp Mašīnu armiju un Cionas iedzīvotājiem ir sasniedzis kulmināciju. Neo un Trīsvienība dodas uz vietu, kur neviens cilvēks nav uzdrīkstējies spert kāju – tālu prom no izpostītās zemes, uz Mašīnu pilsētu.

Kategorija:

Multfilmas

Polārais Ekspresis | The Polar Express (2004)


Polārais Ekspresis | The Polar Express (2004)
Ziemassvētku vakarā kāds mazs zēns ir nomodā, možs un satraukts. Viņš gaida. Viņš alkst izdzirdēt Ziemassvētku vecīša ragavu zvaniņu skaņas. Pulkstenis rāda piecas minūtes līdz pusnaktij.

Kategorija:

Komēdijas

Visvarenais Brūss | Bruce almighty (2003)


Visvarenais Brūss | Bruce almighty (2003)
Brūss Nolans ir TV reportieris. Viņš ir neapmierināts par gandrīz visu viņa dzīvē, par spīti savai popularitātei un draudzenes Greisas mīlestībai. Visneveiksmīgākās dienas beigās, kad visi viņa spēki ir izsmelti un pacietības mērs ir pilns, Brūss sadusmojas uz Dievu un izsaka dzēlības... un Dievs atbild! Dievs parādās Brūsam cilvēka veidolā un piedāvā viņam savu vietu, savu darbu un spējas, lai redzētu, kā cilvēks tiks galā ar milzīgo atbildību. Brūss par to neskumst. Gluži otrādi - dievišķās spējas viņam sagādā prieku, viņš dara to, par ko ir sapņojis, protams, jokojot un darot dažādas muļķības uz nebēdu. Brūss kāpj pa karjeras kāpnēm, brauc ekskluzīvā auto, bet no problēmām viņam neizbēgt... Viņam taču ir jāuzklausa visas pasaules iedzīvotāju lūgšanas, kuras viņš saņem elektroniskajā pastā. Te rodas īstās nepatikšanas, jo Būss mēģina visas cilvēku lūgšanas uzklausīt un realizēt.

Kategorija:

Romantiskās

Dārgais Džon | Dear John (2010)


Dārgais Džon | Dear John (2010)
Džons grasās drīzumā pamest savu dzimto pilsētu, jo viņu gaida armija. Kā par spīti, tieši pēdējās dienās pirms aizbraukšanas viņš iepazīstas ar studenti, vārdā Savanna, kura ieradusies pilsētiņā. Abu mīlestība ir negaidīta, taču spēcīga. Tomēr vai tā spēs izturēt šķiršanos un Džona nosūtījumu uz vietu, no kuras ir maz iespēju atgriezties?

Kategorija:

Asa sižeta

Ienaidnieka aizmugurē 3: Kolumbija | Behind Enemy Lines: Colombia (2009)


Ienaidnieka aizmugurē 3: Kolumbija | Behind Enemy Lines: Colombia (2009)
Kolumbijā valda haoss. Kad ASV flotes kājniekiem uzdod parūpēties, lai pārrunas starp valdību un partizānu nemierniekiem nepārvēršas asinsizliešanā, neparedzēti sarežģījumi draud izraisīt vispārēju karadarbību. Pēkšņi sākas uzbrukums, kurā dzīvību zaudē abu pušu līderi. Amerikāņu flotes kājniekus apsūdz nozieguma pastrādāšanā, un viņiem jācīnās par izdzīvošanu ienaidnieka aizmugurē. Valdība viņus pamet likteņa varā, un pārgurušie kareivji steidzas gūt pierādījumus, kas viņus attaisnotu.

Kategorija:

Romantiskās

Mana bosa meita / My Boss's Daughter 2003


Mana bosa meita / My Boss's Daughter 2003
Teds strādā kādā izdevniecībā, kuras priekšnieks ir ļoti pieredzējis un prasīgs vīrs un kura klātbūtne Tedu padara nervozu un saspringtu . Viss būtu ļoti labi un vienkārši, ja viņš nebūtu ieķēries sava priekšnieka meitā Lisā! Kādu dienu Lisa dodas uz ballīti, bet viņas tēvs liek viņai pieskatīt māju... Pēc Teda ierosinājuma izdomāt kādu viltību Lisa piedāvā Tedam pieskatīt māju viņas vietā... Negribīgi, bet tomēr, Teds piekrīt palikt sava priekšnieka mājā. Kad mājā uzrodas dažādi viesi, ieskaitot Teda priekšnieka vecākā dēla ierašanos, sākas tracis, ar kuru Tedam ir jātiek galā - turklāt saglabājot attiecības gan ar priekšnieku, gan viņa meitu.

Kategorija:

Komēdijas

Dabū viņu uz skatuves / Get Him to the Greek 2010 LAT SUB


Dabū viņu uz skatuves / Get Him to the Greek 2010 LAT SUB
Mūzikas ierakstu kompānijas darbiniekam Āronam tiek uzticēts nogādāt britu rokzvaigzni Oldesu Snovu no Londonas uz Losandželosu, kur mūziķim paredzēts atgriešanās koncerts slavenajā Greek Theater. 

Oldess Snovs ir izcils mūziķis un rokenrola leģenda, taču pateicoties sirdi plosošiem notikumiem mīlas frontē un neveiksmēm karjerā, ir izkritis no aprites. Uzzinājis, ka viņa mūža mīlestība - modele un popzvaigzne Džekija Kjū ir Losandželosā, viņš tomēr nolemj doties līdzi Āronam, lai vispirms no jauna iekarotu viņas sirdi un pēc tam mēģinātu vēlreiz uzkāpt pa slavas kāpnēm.

72 stundu laikā Āronam nāksies piedzīvot dažbrīd prātam neaptveramas lietas, lai nogādātu mūziķi sveiku un... zināmā mērā veselu līdz galamērķim, bet beigu beigās viņš dabūs Oldesu uz skatuves!
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.