Home » 2012 » April » 07

Архив за: 07 April 2012

Kategorija:

Komēdijas

Dusmu terapija | Anger Management (2003)


Dusmu terapija | Anger Management (2003)
Deivs Buzniks (Adams Sandlers) ir lādzīgs un sirsnīgs puisis. Viņš strādā nopietnā kompānijā par kaķu apģērbu dizaineri un jau ilgāku laiku cer uz paaugstinājumu. Deivam ir nopietnas attiecības ar brīnumskaistu meiteni (Marisa Tomeja) un varētu teikt - nepatikšanās viņš nekad neiekuļas, jo ir ļoti pieklājīgs un sirsnīgs.

Kategorija:

Romantiskās

Tomasa Krauna afēra | The Thomas Crown affair (1999)


Tomasa Krauna afēra | The Thomas Crown affair (1999)
Miljardieris Tomass Krauns var nopirkt pilnīgi visu, ko vien vēlas. Arī romantiskos piedzīvojumos trūkst izaicinājuma – visskaistākās sievietes pašas spieto ap šarmanto vecpuisi. Un tomēr ir lietas, kas pat viņam nav iegūstamas, vismaz ne likumīgi. Tieši tāpēc Kraunam ir izsmalcināts hobijs – zagt pasaulē vērtīgākās un vislabāk apsargātās gleznas. Viņš rīkojas tik virtuozi, ka nevienam pat aizdomas nerodas, ka tas nav profesionāļa darbs. Nevienam, izņemot izmeklētāju Ketrīnu Beningu…

Kategorija:

Trilleri

Briesmu lietas 3 | Wild Things: Diamonds in the Rough(2005)


Briesmu lietas 3 | Wild Things: Diamonds in the Rough(2005)
Mēdz teikt, ka dimanti ir meitenes labākie draugi. Un savu draugu dēļ meitenes spēj ielaisties pat visnetīrākajos darījumos! Skaistā un izlutinātā Marija Klifone pārskaišas, kad viņas neticami bagātais patēvs atsakās viņai atdot pāris dimantus četru miljonu vērtībā. Dārglietas meitenei ir novēlējusi viņas nesen nomirusī māte, taču, tā kā Marija vēl nav pilngadīga, patēvs pagaidām var ar tiem izrīkoties pēc savas patikas. Jau pavisam drīz miljardieri izvarošanā apsūdz Marijas klasesbiedrene Elēna, kurai ir skolas sliktās meitenes slava.

Kategorija:

Trilleri

Briesmu lietas 2 | Wild things 2 (2004)


Briesmu lietas 2 | Wild things 2 (2004)
Britnijai pieder viss- skaistums, mašīna māja, savukārt viņai klassesbiedrei nav nekā no šīm lietām. Pēc Britnijas patēva nāves, Maja pēķšņi apgalvo, ka ir viņa īstā meita, un nu ir īstā mantiniece. Bet varbūt aiz tā visa slēpjas kas vairāk?

Kategorija:

Trilleri

Briesmu lietas | Wild things (1998)


Briesmu lietas | Wild things (1998)
Pievilcīgais vidusskolas sporta skolotājs Sems Lombardo, kuru līdz šim visi uzskatīja par nevainojamu pedagogu, tiek apsūdzēts divu skolnieču izvarošanā. Tā ir gada skandalozākā prāva, jo Sema audzēkņu vidū ir pilsētas bagātāko un ietekmīgāko pilsoņu bērni. Taču tiesas procesā notiek negaidīts pavērsiens. Varbūt abas meitenes ir apzināti pavedinājušas savu skolotāju? Kurš no viņiem patiesībā ir upuris, un kurš – plēsoņa?

Kategorija:

Piedzīvojumu

Trīs karaļi | Three Kings (1999)


Trīs karaļi | Three Kings (1999)
Ir beidzies Līča karš. Amerikāņi svin vieglu uzvaru – daudzi no kareivjiem pat nav piedalījušies kaujā. Huseina armijas kareivji padodas gūstā. Pie viena no viņiem seržants Rojs Barlovs atrod karti, kurā norādīta vieta, kur noglabāts Kuveitai nozagtais zelts. Rojs un viņa draugi nolemj, ka viņiem ir kaut kas jāiegūst no šī kara un jāatgriežas mājup bagātiem. Viņi dodas zelta medībās!

Kategorija:

Drāmas

Pamestais | Cast away (2000)


Pamestais | Cast away (2000)
Čaks Nolands ir darbaholiķis, kura dzīve ir stingri saplānota. Taču reiz notiek prātam neaptveramais - lidmašīna, ar kuru lido Čaks, avarē un iekrīt okeānā. Tomēr Čakam brīnumainā kārtā izdodas aizpeldēt līdz kādai salai. Viņš ir vienīgais izdzīvojušais. Vientuļā, paradīzei līdzīgā sala viņam šķiet kā īsta elle. Vai mūsdienu cilvēks, kas pieradis pie civilizācijas labumiem, spēs izdzīvot mežonīgajā dabā?

Kategorija:

Trilleri

Telefona būda | Phone Booth (2002)


Telefona būda | Phone Booth (2002)
Ko tu dari, kad izdzirdi telefona zvanu, ejot garām telefona būdai? Tu zini, ka zvanītājs ir kļūdījies, bet tomēr instinkts tev liek pacelt klausuli. Zvanošs telefons pieprasa, lai klausule tiktu pacelta, bet kad Stjū atbild uz šādu zvanu, viņš tiek ierauts bīstamā spēlē. Jo zvanītājs apgalvo - ja Stjū noliks klausuli, viņš... mirs.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Galvu Virs Ūdens | Head Above Water (1996)


Galvu Virs Ūdens | Head Above Water (1996)
Kopā ar nesen apprecēto vīru Džordžu Natālija dodas atpūsties, viņiem pievienojas arī Natālijas sens paziņa Lenss. Bet reiz, kamēr abi vīrieši makšķerē, uzrodas Natālijas kādreizējais mīļākais Kents. Iedzēris lieku mēriņu, Kents atguļas Natālijas milzu laulības gultā. Taču tur viņu pārsteidz Džordžs! Natālija ir panikā... un pieļauj liktenīgu kļūdu!

Kategorija:

Romantiskās

Smagi iemīlējies | Shallow Hal (2001)


Smagi iemīlējies | Shallow Hal (2001)
Ja meitene sver 130 kilogramus, tas ir daudz vai maz? Helam šis sīkums ir maznozīmīgs, jo pats galvenais ir iekšējais skaistums. Taču tā viņš uzskata tikai tagad... Tikai dažas nedēļas atpakaļ Helu sievietēs interesēja tikai āriene. Ja meitenei nebija nevainojama figūra, Helam pat prātā nenāca uzaicināt viņu uz randiņu. Taču pēc hipnozes seansa, Hels negaidīti un pilnībā izmainās, jo tagad viņš sievietēs saskata tikai iekšējo skaistumu. Hipnozes iedarbībā Hels iemīl ļoti tuklo Rozmariju, kas savaldzina puisi ar savu labsirdību un humoru. Helam šķiet, ka viņš ir sastapis īstu skaistuli. Taču burvestība pamazām vājinās un viņa priekšā parādās "mazliet" neīstas komplekcijas meitene, kurā viņš bija iemīlējies...

Kategorija:

Komēdijas

Tracis Mājās | House Broken (2009)


Tracis Mājās | House Broken (2009)
Pēc 25 darba gadiem, kas pašaizliedzīgi nostrādāti, sargājot un glābjot pasauli no uguns nelaimēm, Toms Kečerts beidzot nolēmis doties pensijā, lai kārtīgi atpūstos un beidzot baudītu dzīvi kopā ar mīļoto sievu. Viņa lēmums ir stingrs un apņēmība piepildīt sapni par mierīgām vecumdienām ir tik nopietna, ka viņš ir gatavs pat nolaupīt savu sievu (jā, jā, pats savu sievu!), lai tiktu pie kārtīgas naudas. Tikai tā varbūt izdotos „iztīrīt” māju, respektīvi, aizdabūt projām dīkdieni dēlu, jo citādi - kāds miers mājā, ja tāds slaists visu laiku traucēs dzīvot un uz katra soļa maisīsies pa kājām... Zinot, ka paša Toma Kečerta lomā ir tik labi zināmais Denijs De Vito, tad kļūst skaidrs, kāpēc problēma ar māju ir tik nopietna – viņam patiešām vajag daudz telpas, jo par apgriezienu un ātruma trūkumu viņš nevar sūdzēties...

Kategorija:

Asa sižeta

Romeo ir jāmirst | Romeo must die (2000)


Romeo ir jāmirst | Romeo must die (2000)
 Kad Oklendā tiek nogalināts ķīniešu gangstera dēls, viņa brālis Haņs izbēg no Honkongas cietuma, lai noskaidrotu brāļa slepkavības apstākļus un atriebtu viņa nāvi. Viņš ierodas vietā, kuru kontrolē savstarpēji konkurējoši gangsteri Ču Sins un afroamerikānis Aizeks O'Dejs, un viņu noziedzīgie grupējumi. Kad atklājas, ka aiz visa slēpjas kaut kas nopietnāks, Haņs kopā ar O'Deja meitu Trišu turpina cīņu par taisnīgumu.

Kategorija:

Drāmas

Lidosta | The Terminal (2004)


Lidosta | The Terminal (2004)
Viktors Navorskis ir ceļā uz Ameriku no kādas Austrumeiropas valsts, kad viņa dzimtajā valstī sākas apvērsums. Nonācis Kenedija lidostā, viņš tiek informēts, ka viņam nav tiesību iebraukt Amerikā, jo valsts, no kuras viņš ieradies vairs neeksistē un viņa dokumenti nav derīgi. Nu viņam jāpavada dienas un naktis lidostas uzgaidāmajā telpā, līdz karš viņa valstī būs beidzies. Pēc vairākiem mēnešiem, kas pavadīti lidostā, Viktors nāk pie atziņas, ka lidosta ir kā maza pasaule, kuras šaurībā sadzīvo absurdas situacijas, labestība un ambīcijas, izklaide un sabiedriskais stāvoklis, arī talants un mīlestība.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.