Home » 2012 » April » 03

Архив за: 03 April 2012

Kategorija:

Komēdijas

Kā iepatikties klasesbiedriem / Max Keeble`s Big Move 2001 LAT


Kā iepatikties klasesbiedriem / Max Keeble`s Big Move 2001 LAT
Uzzinājis, ka viņa ģimene pārceļas uz citu pilsētu, Makss ir sajūsmā. Pirmkārt, viņam vairs nebūs jātiekas ar vietējiem huligāniem, kas nekad neliek zēnu mierā, un arī par riebīgo skolas direktoru varēs aizmirst. Otrkārt, pēdējā nedēļa pirms aizbraukšanas ir īstais brīdis, lai atriebtos visiem pāridarītājiem… Izdomas bagātais zēns parūpēsies, lai skolā visi iegaumētu viņa vārdu. Bet vai Makss ir ņēmis vērā visus apstākļus?

Kategorija:

Šausmenes

Baiļu nakts / Fright Night 2011


Baiļu nakts / Fright Night 2011
Čārlijam viss ir pilnīgā kārtībā - viņš ir kļuvis par skolas populārākā tusiņa dalībnieku un sācis satikties ar skolas pašu iekārojamāko meiteni. Taču viss mainās vienā mirklī, kad viņam kaimiņos ievācās Džerijs - no pirmā acu uzmetiena pilnīgi ikdienišķs cilvēks. Neviens no apkārtējiem nemana neko neparastu, bet Čārlijs nojauš, ka ar Džeriju nav kaut kas kārtībā. Uzsācis sava kaimiņa pastiprinātu novērošanu, Čārlijs nonāk pie šausminoša atklājuma - Džerijs ir vampīrs! Atmetis cerību pārliecināt pārējos, viņš nolemj pats atrast veidu, kā tikt galā ar monstru.

Kategorija:

Komēdijas

Iepazīsties, Fakeri / Meet the Fockers 2004 LAT


Iepazīsties, Fakeri / Meet the Fockers 2004 LAT
Gregs beidzot ir salīdzis ar savu nākamo sievastēvu Dzeku un izskatās, ka viņa un Pemas kāzām sķēršļu vairs nav. Līdz brīdim, kad Pemas vecāki satiek Grega vecākus Bērniju un Rozu.

Kategorija:

Komēdijas

Šī nav kārtējā tīņu filma / Not Another Teen Movie 2001 LAT


Šī nav kārtējā tīņu filma / Not Another Teen Movie 2001 LAT
Šajā parodijā asprātīgā veidā ir apkopotas visas slavenākās tīņu filmas. Vidusskolas populārākais puisis Džeiks sader ar draugu, ka spēj padarīt neglīto un neveiklo Džeimiju par izlaiduma balles karalieni. Taču divi pretinieki cenšas izjaukt viņa plānu – Džeika ļaunā māsa un iedomīgā karsējmeiteņu kapteine. Arī visi viņu draugi ir varoņi, kas redzēti neskaitāmās citās jauniešu filmās – vientuļš dumpinieks, kaila apmaiņas programmas skolniece, tipisks melnādainais, izmisušas jaunavas, skaista...

Kategorija:

Romantiskās

Kamēr tu gulēji / While You Were Sleeping 1995 LAT


Kamēr tu gulēji / While You Were Sleeping 1995 LAT
Stāts ir par Lūsiju, kura strādā Čikāgas vilcienu stacijā un gandrīz katru dienu redz paejot viņai garām uz vilcienu Pīteru, kurā viņa ir iemīlējusies, bet nekad nav uzdrošinājusies kaut ko viņam pateikt, cerot, ka kādu dienu, kas nejaušs notiks un viņi iepazīsies.
Un tas arī notiek, kad Pīteru uzgrūž uz vilciena sliedēm, kur viņu no braucoša vilciena izglābj Lūsija. Slimnīcā dēļ vienas izteiktas frāzes: „Bet es grasījos viņu apprecēt” Lūsijai aizsākās daudz sarežģījumi, kuru rezultātā viņa iepazīstas ar visu Pītera ģimeni, kuri domā, ka Lūsija ir Pītera topošā līgava.

Kategorija:

Romantiskās

Līdz džekpots mūs šķirs / What Happens in Vegas 2008 LAT


Līdz džekpots mūs šķirs / What Happens in Vegas 2008 LAT
Pēc trakulīgi pavadītas nakts Lasvegasas izklaides vietās Džoja pamostas ar šausmīgām paģirām un atklāj, ka viņas pirkstā ir laulības gredzens. Viņa atklāj, ka dzērumā apprecējusies ar jaunekli, vārdā Džeks. Noskaidrojuši pārpratumu un, nekavējoties vienojušies šķirties, abi jaunlaulātie pēkšņi laimē 3 miljonus. Problēmas sākas, brīdī, kad abi nespēj vienoties kuram īsti pienākas laimests. 

Laulības šķiršanas prāva abiem nes nepatīkamu pārsteigumu – tiesnesis lemj sešu mēnešu „samierināšanās” periodu, kura laikā bagātība tiek iesaldēta bankas kontā.

Ja viens no viņiem neizturēs pārbaudījumu, naudu saņems otrs.

Kategorija:

Trilleri

Īpašais ziņojums / Minority Report 2002 LAT


Īpašais ziņojums / Minority Report 2002 LAT
Nākotnē ir iespējams paredzēt noziegumu, pirms vēl tas ir paveikts, un apcietināt vainīgo, pirms vēl viņš ir nodarījis ļaunumu. Policijas virsniekam Džonam Andertonam šī iekārta liekas nevainojama līdz brīdim, kad tiek pareģots – tuvāko 36 stundu laikā viņš pats nogalinās kādu nepazīstamu cilvēku. Tagad Džonu sāk vajāt kolēģi, kamēr viņš cenšas atrast veidu, kā pierādīt savu nevainību.

Kategorija:

Komēdijas

Džordžijas likums / Georgia Rule 2007 LAT


Džordžijas likums / Georgia Rule 2007 LAT
Reičela ir dumpinieciska pusaudze, kas, iekļūstot autoavārijā, pārkāpj pēdējo likumu savas mammas Lilijas mājā Sanfrancisko. Nezinot, ko iesākt ar impulsīvo un trokšņaino meiteni, Lilija aizsūta meitu uz vietu, kur pati zvērējusies nekad neatgriezties –savas mātes Džordžijas māju Aidaho. Džordžija nav tipiska - jauka un mīļa - vecmāmiņa. Viņa dzīvo pēc stingriem likumiem – pirmajā vietā Dievs, otrajā smags darbs, un pieprasa, lai tos ievēro visi, kas dzīvo zem viņas jumta. Kad Reičala nonāk viņas audzināšanā, Džordžijai nepieciešama milzu pacietība, lai izprastu mazmeitas dumpīgumu. Reičela samierinās ar nožēlojamo vasaru klusajā mormoņu mazpilsētā. Tomēr Džordžija mana, ka pamazām mazmeita mainās. Reičela apvalda jūtas un mācās izpratni, īpaši attiecībā pret savu māti. Trīs paaudžu sievietes pamazām atklāj ģimenes noslēpumus un saprot, ka viņas vieno saites, ko nav iespējams saraut. Dramatiskā komēdija „Džordžijas likums” apvieno lieliskas trīs paaudžu aktrises – galvenās lomas filmā atveido Lindsija Loena, Felisitija Hafmena un Džeina Fonda. Filmas režisors ir Gerijs Maršals, filmu „Jaukā sieviete”, „Bēgošā līgava” un „Princese pret pašas gribu” autors.

Kategorija:

Komēdijas

Ceļojums ar tētuku / College Road Trip 2008 LAT


Ceļojums ar tētuku / College Road Trip 2008 LAT
Izvēloties, kurā koledžā iestāties var būt pats aizraujošākais un saviļņojošākais laiks jaunas sievietes dzīvē... ja vien tavs tēvs vēl nav gatavs palaist tevi lielajā dzīvē. Melānija meklē ceļu uz savu pirmo lielo soli patstāvībā, kad viņa plāno "tikai meiteņu" ceļojumu, lai apskatītu valsts labākās universitātes. Bet kad viņas valdonīgais tēvs, policijas šefs, uzstāj eskortēt viņas vietā, drīz viņa uzzina, ka viņas sapņu brauciens ir pārvērties pārgalvīgi jautrā murgā ar piedzīvojumiem, komiskām nelaimēm un nemieru.

Kategorija:

Drāmas

Kaste / The Box 2009 LAT


Kaste / The Box 2009 LAT
Jauns pāris ar mazu bērnu saņem sūtījumu - koka kasti, kurai ir mistiskas spējas. Noslēpumains svešinieks piedāvā jaunajai ģimenei vienu miljonu dolāru, lai viņi nospiestu pogu, kas atrodas kastē. Piespiežot pogu, viņi nonāvēs kādu cilvēku, kuru pat nepazīst... 
Kulta filmas "Donnie Darko" režisora Ričarda Kellija jaunākais darbs! Galvenajā lomā Kamerona Diaza!

Kategorija:

Komēdijas

Uzmini, kurš / Guess Who 2005 LAT


Uzmini, kurš / Guess Who 2005 LAT
Vecākiem allaž lielus pārdzīvojumus sagādā iepazīšanās ar topošajiem znotiem. 
Taču Persijs Džonss ir šokēts, iepazīstoties ar meitas izredzēto - nēģeru ģimenē grasās ieprecēties baltais! 
Lai gan Persijs jau laikus ir sagatavojis vispārīgu "meitas aizsardzības programmu", dažas lietas viņš nav ņēmis vērā. It īpaši iespēju, ka, strīdoties ar puisi, izpelnīsies ģimenes sieviešu nicinājumu un sieva viņu pametīs pašā kāzu jubilejas priekšvakarā...
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.