Home » Šausmenes

Архив за: Šausmenes

Kategorija:

Šausmenes

Aplis 2 |The Ring 2 (2005)


Aplis 2 |The Ring 2 (2005)
Sešus mēnešus pēc cīņas uz dzīvību un nāvi ar mirušo meiteni Samāru un viņas baismo videokaseti Reičela Kellere un viņas dēls Eidens pamet lielpilsētu un apmetas uz dzīvi mazā lauku pilsētiņā. Tur viņi cer būt drošībā.

Bet jau pavisam drīz Reičela uzzina par notikumiem, kas atsauc atmiņā neseno pagātni – kāda koledžas studente ir gājusi bojā ļoti līdzīgos apstākļos kā pārējie upuri, kas noskatījās videokaseti. Reičela saprot, ka viņas dēla dzīvība atkal ir briesmās. Lai glābtu dēlu, viņai jāizzina Samāras pagātne.

Kategorija:

Šausmenes

Aplis | The Ring (2003)


Aplis | The Ring (2003)
Mistiska videokasete, kas nogalina katru, kas to noskatās. Pēc filmas noskatīšanās zvana telefons un dīvaina balss pavēsta, ka tev atlicis dzīvot tikai septiņas dienas. Jauna reportiere. vārdā Reičela uzsāk izmeklēšanu saistībā ar šīs filmas upuriem, bet kad filmu noskatās viņas dēls izmeklēšana pārvēršas par cīņu par izdzīvošanu un reportiere centīsies noskaidrot, kas kaseti izveidojis, kāpēc un kā to apturēt, jo uz spēles liktas ir reportieres un viņas dēla dzīvības.

Kategorija:

Šausmenes

Zāģis 3 | Saw III (2006)


Zāģis 3 | Saw III (2006)
Žāģim ir izdevies aizbēgt, jau atkal izvairīties no policijas. Taču ļaundara spēki ir galā, dzīvot vairs nav atlicis ilgi. Maniakālā slepkavas līdzzinātāja Amanda nolaupa ārsti Linnu Denlonu, aizved uz pamestu noliktavu, kur abi slēpjas, un piespiež uzturēt Džonu Krāmeru pie dzīvības, par spīti smadzeņu audzējam. Tik ilgi, kamēr cits Zāģa upuris – Džefs, kas tik ļoti pārdzīvo sava mazā dēlēna bojāeju autoavārijā, ka spēj domāt vairs tikai par atriebību, būs īstenojis maniaka plānu.

Kategorija:

Šausmenes

Zāģis 4 | Saw IV (2007)


Zāģis 4 | Saw IV (2007)
Džigsovs un viņa mācekle Amanda ir miruši. Uzzinot par detektīves Kerijas nāvi, FIB aģenti ierodas nozieguma vietā, lai palīdzētu pieredzējušajam detektīvam Hofmanam un viņa kolēģiem tikt galā ar lamatām, ko Džigsovs aiz sevis atstājis. Taču pavisam drīz ātrās reaģēšanas vienības aģenti nokļūst maniaka nāvējošajā spēlē. Tagad viņiem ir tikai 90 minūtes, lai izvairītos no visbaisākajām lamatām. Pretējā gadījumā viņus gaida briesmīga nāve...

Kategorija:

Šausmenes

Zāģis 2 | Saw II (2005)


Zāģis 2 | Saw II (2005)
Ļaundaris kurš tiek dēvēts par zāģi, ķīlā ir saņēmis detektīva Metjūza dēlu. Galvenais sižets norisinās pamestā mājā kur kopā ar detektīva dēlu atrodas vēl 7 cilvēki,kurus ir ietupinājis detektīvs Metjūzs. Mājā ir palaista indīga gāze, kas sagrauž ķermeni, un vienīgais mērķis lai izdzīvotu ir nogalināt citam citu jo antivielas nepietiek visiem. Darot pārbaudijumus ir jābūt ļoti uzmanīgie, jo zāģis ir parūpējies lai tie būtu pietiekami grūti un nebūtu viegli izpildāmi.

Kategorija:

Šausmenes

Spoguļi | Mirrors (2008) SUB


Spoguļi | Mirrors (2008) SUB
Bens ir izbijis policists, kas no darba atbrīvots pēc kāda kolēģa nogalināšanas. Iespējams, ka tas bija nelaimes gadījums. Pēc negadījuma Bens ieslīdzis depresijā, lieto alkoholu un kļūst agresīvs. Tādēļ viņš aizgājis no sievas un saviem bērniem un apmeties uz dzīvi pie māsas. Bens iekārtojas darbā par naktssargu izdegušā universālveikala ēkā, kas pirms ugunsnelaimes bijis luksusa un labas gaumes mājvieta. Apstaigājot naktī tukšās telpas un gaiteņus, Bens ievēro dīvainus notikumus un figūras, kas parādās augstajos spoguļos. Kad atklājas, ka viņa priekšgājējs, kurš bija pazudis bez vēsts, ticis nogalināts, viņš sāk meklēt izskaidrojumu dīvainajiem notikumiem, kas nu apdraud Benu un viņa ģimeni.

Kategorija:

Šausmenes

Dženiferas augums | Jennifer's Body (2009) SUB


Dženiferas augums | Jennifer's Body (2009) SUB
Dženifera ir skolas seksīgākā meitene, ar kuru randiņu vēlētos sarunāt ikviens. Pēc atgadījuma, kad viņai par mata tiesu izdodas izglābties no nāves, viņas ķermeni apsēž izsalcis dēmons. Naktīs spožā skaistule pārtop negausīgā radībā, kam izdzīvošanai vajadzīgas asinis. Tagad puiši, kuri agrāk Dženiferas uzmanību nevarēja izpelnīties, ir glaimoti kad meitene aicina viņus uz tikšanos. Uz pirmo un vienīgo tikšanos, jo Dženiferas apetīte ir neizmērojama. Tikmēr viņas draudzene, kura baiso noslēpumu ir atklājusi, mēģina glābt pilsētas puišus, kuru vidū ir arī viņas draugs.

Kategorija:

Šausmenes

Skudras cilvēkēdājas | The Hive (2008)


Skudras cilvēkēdājas | The Hive (2008)
Skudras, demonstrējot līdz šim neredzētu uzvedību, masveidā ieņem salu. Cīņā pret strauji pieaugošiem draudiem tiek aicināta komanda, kurai nākas atskārst, ka skudras kontrolē kāds ārpus šis pasaules esošs mežonīgs spēks.

Kategorija:

Šausmenes

Lācis | Bear (2010)


Lācis | Bear (2010)
Divi jauni precēti pāri mazā furgoniņā brauc pa nomaļu kalnu ceļu. Pēc kāda laika viņu satiksmes līdzeklis atsakās tālāk kustēties, un abi vīrieši, kas ir brāļi, izkāpj no mašīnas, lai mēģinātu kaut ko labot un glābt. Pirms viņiem izdodas mašīnai atdot dzīvību, meža ielokā parādās saniknots lācis. Viens no brāļiem – Sems – acumirklī reaģē un ar pirmo šāvienu nogalina milzīgo meža zvēru. Tā izrādās traģiska kļūda. Tikpat negaidīti kā pirmais, meža malā parādās otrs lācis – tikpat liels, tikai pilnīgi satracināts: viņš gatavs tūlīt uzbrukt, jo nāk atriebties. Cilvēki glābjas savā furgonā un izrādās tur ieslodzīti kā lamatās, jo nav glābšanās variantu. Kā risināsies cīņa ar apbrīnojami attapīgajiem un gudrajiem dzīvniekiem, kādi
pārsteidzoši noslēpumi atklāsies notikumu gaitā?

Kategorija:

Šausmenes

Jeepers Creepers 2 (2003)


Jeepers Creepers 2 (2003)
Skolas autobuss ar pusaudžu basketbola komandu, treneriem un līdzjutējiem, nakts vidū ir noslāpis uz ceļa neapdzīvotā vietā. Tagad visiem autobusa pasažieriem nākas glābties no briesmoņa, kam atkal pienācis laiks piecelties no pazemes, lai pamielotos ar cilvēkiem...
« 1 2 3 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.