Home » Piedzīvojumu

Архив за: Piedzīvojumu

Kategorija:

Piedzīvojumu

Pēdējais leģions | The Last Legion (2007)


Pēdējais leģions | The Last Legion (2007)
Šis dižais zobens tika izkalts iekarotājam Jūlijam Cēzaram. Ieroci nodeva no paaudzes paaudzē, līdz beidzot tas nonāca pie imperatora Ibērija – pēdējā dižās Cēzara dzimtas pārstāvja. Pēc viņa nāves zobens tika paslēpts, lai nenonāktu ļaunās rokās. Slepenā vietā, Cēzaram pašā acu priekšā, kā teikts rakstos. To meklējuši daudzi, arī Ambrosīns, jaunā imperatora Romula audzinātājs. Šajā netaisnības laikmetā Amrosīns ir solījies atrast gan zobenu, gan vīru, kurš būtu cienīgs to valkāt. Vai tas būs Romuls, šis zēns, no kura tagad atkarīga visa milzu impērijas nākotne? Jo tagad reiz varenā Roma ir briesmās, tās aizstāvībai tiek pulcēti visdrosmīgākie vīri...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spēlē kā Maikls | Like Mike (2002)


Spēlē kā Maikls | Like Mike (2002)
Kelvins, kurš kopā ar saviem draugiem dzīvo bāreņu namā, atrod vecus, noputējušus sporta apavus. Kādu vakaru, kad ārā plosās negaiss, Kelvinu un viņa jaunos apavus sasper zibens! Pēc šī negadījuma puisim sāk neticami veikties spēlējot basketbolu. Viņam pat rodas iespēja piedalīties kādā NBA spēlē. Vai šis talants Kelvinam ir tikai maģisko apavu iespaidā?

Kategorija:

Piedzīvojumu

Lizija Magvaira | The Lizzie McGuire (2003)


Lizija Magvaira | The Lizzie McGuire (2003)
Pēc skolas izlaiduma (kas jau pats par sevi bija nudien traģisks!) Lizija dodas ceļojumā – palieciet sveikas, mīļās mājas, esi sveicināta, Roma! Bet tur Lizija tiek noturēta par slavenu dziedātāju Izabellu! Vai meitene izmantos šo neticamo izdevību un kļūs par īstu slavenību?

Kategorija:

Piedzīvojumu

Suns - ugunsdzēsējs | Firehouse Dog (2007)


Suns - ugunsdzēsējs | Firehouse Dog (2007)
Suns Reksis filmējas kino un reklāmās. Viņš nēsā kakla siksnu ar briljantiem, un viņa rīcībā ir vesels suneņu harēms. Reksis dzīvo kā īstai Holivudas zvaigznei pienākas. Taču šī saldā dzīve pēkšņi mainās, kad reklāmas filmēšanas laikā personāla neuzmanības dēļ Reksis nozaudējas. Tā viņš klīst pa pilsētas ielām, un tās iedzīvotājiem ir vienkāršs pamests krancis. Galu galā Reksim izdodas atrast patvērumu laika zoba sagrauztā ugunsdzēsēju stacijā un iedraudzēties ar 12 gadu veco Šeinu.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Pamesti sniegos | Eight Below (2006)


Pamesti sniegos | Eight Below (2006)
Pēc piedzīvotā nelaimes gadījuma, zinātnieku ekspedīcijai ir nepieciešams steidzami pamest bāzi Antarktīdā, atstājot tur savā vaļā astoņus sniega suņus. Neaizmirsdams ne uz brīdi par saviem četrkājainajiem draugiem, Džerijs visus pūliņus velta meklējot iespējas atgriezties sniegotajos laukos un glābt pamestos suņus, kuriem vairāk nekā sešus mēnešus bija lemts pavadīt bargajos apstākļos cīņa par izdzīvošanu. Taču īsta draudzība ir spēcīgāka par apstākļu radītajiem šķēršļiem. Filmas pamatā ir reāli notikumi. Režisors Frenks Maršals ir pazīstams kā producents daudzām Stīvena Spīlberga filmām, bet galvenās lomas izpildītājs Pols Vokers kļuva slavens pēc piedalīšanās asa sižetā filmā "Ātrs un bez žēlastības".

Kategorija:

Piedzīvojumu

Diena pēc rītdienas | Day After Tomorrow(2004)


Diena pēc rītdienas | Day After Tomorrow(2004)
Katastrofu filma par iespējamo zemes bojēeju, ko var izraisīt globālā sasilšana. Profesors Adrians Hals cenšas glābt pasauli no dabas katastrofas, kas nenovēršami tuvojas globālās sasilšanas rezultātā. Neskaitāmas viesuļvētras un zmestrīces, tornado Losandželosā, sniegavētra Ņūdeli, citrusaugļu lieluma krusas graudi Tokijā un Ņurjorkā, neprognozējami paisumi un bēgumi ir jauna ledus laikmeta sākums, kad termometra stabiņš noslīd līdz mīnus 128 grādiem.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Titānu cīņa |Clash of the Titans (2010)


Titānu cīņa |Clash of the Titans (2010)
Persejs - starp cilvēkiem uzaudzis dievu dēls, nespējis nosargāt savu ģimeni no ļaunā pazemes valdnieka, piekrīt nostāties bīstamas misijas galvgalī. Perseja uzdevums ir uzveikt pazemes valdnieku, pirms viņš atņem varu pašam Zevam un izlaidīs brīvībā pazemes valstības dēmonus. Kopā ar drošsirdīgajiem kareivjiem Persejs dodas seno pasauļu labirintos, kuros viņu gaida asinskāri dēmoni un neiedomājami briesmoņi. Cīņās ar viņiem Persejam ir lemts kļūt par sava likteņa pavēlnieku un apjaust savu dievišķo spēku.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Mērijas Braiantas neticamais ceļojums | The Incredible Journey of Mary Bryant (2005)


Mērijas Braiantas neticamais ceļojums | The Incredible Journey of Mary Bryant (2005)
Rit 18. gadsimts. Jaunā sieviete sodīta par kādu sīku zādzību, un viņai lemts kopā ar citām noziedzniecēm kuģī doties uz Austrāliju. Ceļojums rit cietumsargu uzraudzībā. Tāds ir sākums Mērijas Braiantas piedzīvojumiem. Notikumi veido viņas likteni, kurā nejaušības, apstākļi un citu cilvēku griba izrādās noteicošie. Mērija gaida bērnu, kura tēvs ir cietumnieks Vills, sodīts par kontrabandu. Vēlāk viņa apprecas ar Villu, pēc pirmā bērna – meitiņas Šarlotes viņa dzemdē arī dēlu, kuru nosauc par Emanuelu. Viņas dzīvē nozīmīgs kļūst britu virsnieks Ralfs Klārks, kura labvēlība un palīdzība vairakkārt vērš labāku Mērijas stāvokli. Un tāpat viņš bieži šķērso Mērijas ceļu tad, kad viņa kopā ar vīru un bērniem cer izkļūt brīvībā, cenšas kaut ko mainīt savā dzīvē. Klārka loma Mērijas liktenī kļūst aizvien lielāka, īpaši pēc tam, kad no viņa rokas iet bojā Vills: greizsirdīgais Klārks nošauj Mērijas vīru... Traģiskais ceļojums turpinās - te viešot cerības, te sagraujot ticību jebkādu pārmaiņu iespējai.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Nacionālie dārgumi | National Treasure (2004)


Nacionālie dārgumi | National Treasure (2004)
Mērķtiecīgu cilvēku grupa nodarbojas ar senlaicīgu dārgumu meklēšanu - komandas galvgalī atrodas Bendžamins Franklins Geitss, kuram šī nodarbe ir ģimenes lieta. Šoreiz meklējamais objekts ir lāde, kuru esot ierakuši Džordžs Vašingtons, Tomass Džefersons un Bendžamins Franklins un kurā ir noslēpti prātam neaptverami dārgumi, bet karte lādes atrašanai ir iekodēta ASV Neatkarības deklarācijaI otrā pusē. Meklējumu gaitā komanda sadalās divās naidīgās pusēs, padarot dārgumu meklēšanu par vēl bīstamāku sacensību. 
« 1 2 3 4
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.