Home » Piedzīvojumu

Архив за: Piedzīvojumu

Kategorija:

Piedzīvojumu

Pludmale | The Beatch (2000)


Pludmale | The Beatch (2000)
Filmā galvenais varonis, meklējot jaunus, riskantus piedzīvojumus, ierodas Taizemē. Lētā viesnīcā viņš iepazīstas ar franču pāri Etjēnu un Fransuāzu. Trijotnes īpašumā nejauši nonāk leģendām apvītas salas karte un šī vieta šķiet īsta paradīze zemes virsū. Ričards pierunā jaunos draugus kopā ar viņu doties uz noslēpumaino dabas nostūri. Taču par salu ir uzzinājuši pārāk daudzi, tāpēc paradīze vienā mirklī pārvēršas par elli.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Zudis dzelmē | Into the blue (2005)


Zudis dzelmē | Into the blue (2005)
Kad četri jauni piedzīvojumu meklētāji dzelmē atrod leģendāru kuģa vraku, par kur tiek baumots, ka uz tā atrodas zelts, viņiem šķiet, ka apslēpto dārgumu sapnis ir piepildījies. Bet blakus okeāns ir paslēpis ko vēl noslēpumaināku. Četrotne zvēr klusēt par atradumu, lai nekas nenonāktu dārgumu meklētāju ausīs pirms viņi ir izcēluši vraku. Šis ir pārbaudījums savstarpējai uzticībai un izrādās, ka mednieki paši ir palikuši par medījumu.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Sahāra | Sahara (2005)


Sahāra | Sahara (2005)
Kad pētnieks Dērks Pits (Matthew McConaughey) atrod noslēpumainu monētu, kas saistīta ar vēsturisku leģendu, sākas viņa mūža aizraujošākie piedzīvojumi - bagātību meklējumos viņš ceļo cauri bīstamākajiem Āfrikas rietumu apgabaliem. Meklējot kuģi, ko vietējie dēvē par "Nāves kuģi" - sen pazudušu Pilsoņu kara kaujas kuģi, kurā glabājas slepena krava - Dērks un viņa asprātīgais ceļabiedrs Als Džordžino (Steve Zahn) sastop daiļu sievieti un spožu zinātnieci Evu Rohas (Penelope Cruz), kas uzskata, ka bruņukuģis ir saistīts ar daudzu cilvēku bojāeju šajā reģionā.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Aģents Kodijs Benkss 2: Galamērķis Londona | Agent Cody Banks 2 (2004)


Aģents Kodijs Benkss 2: Galamērķis Londona | Agent Cody Banks 2 (2004)
Slepenais aģents Kodijs Benkss ir slavens ar to, ka vienmēr pabeidz iesākto. Viņa jaunajam pāriniekam Derekam ir pavisam citādāka slava... diemžēl. Lai paveiktu kārtējo uzdevumu, Kodijam nu jādodas uz Londonu un, izliekoties par starptautiskas skolēnu apmaiņas programmas dalībnieku, jāuzveic paša agrākais skolotājs, cilvēks, kas viņam iemācījis visus spiegu noslēpumus!

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gladiators | Gladiator (2000)


Gladiators | Gladiator (2000)
Lielajā Romas impērijas nebija komandieris, kas vienāds ar General Maximus. Neuzvarams leģionu, komandēja dižciltīgo karavīru pielūdza viņu un varētu sekot viņam pat ellē. Bet tas tā gadījās, ka drosmīgs Maximus, gatavs cīņai jebkuru pretinieku godīgā cīņā, izrādījās bezspēcīga pret nodevīgs tiesas intrigām. Vispārējās nodevis un notiesāts uz nāvi. Brīnumaini izvairīties nāves Maximus kļūst gladiatoru. Ātri ieguva slavu asiņainā cīņas, viņš nonāk slavenajā Romas Kolizejā, arēnā, kur tiksies ar mirstīgo cīnīties ar savu arch-ienaidnieks ...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gārfilds | Garfield (2004)


Gārfilds | Garfield (2004)
Garfīlda dzīve ir brīnišķīga. Viņš ēd, viņš guļ, kādēļ būtu jādara kas vairāk? Taču kad viņa saimnieks ir iegādājas plušķi vārdā Odijs, Garfīlds noprot, ka vairs nebūs vienīgais mājas saimnieks. Bet kādu nakti notiek kas lielisks - Odijs tiek nolaupīts. Tomēr tā vietā, lai atviegloti uzelpotu, Garfīlds, vainas apziņas mocīts, dodas suni meklēt. 

Kategorija:

Piedzīvojumu

Gārfilds 2 | Garfield 2 (2006)


Gārfilds 2 | Garfield 2 (2006)
Gārfilds, visslavenākais kaķis pasaulē, ir uzsācis savu uzvaras gājienu Apvienotajā Karalistē, ieviešot mērenu haosu (vai kārtību viņa skatījumā) visā Anglijā. Pārvarot slinkumu, Garfīlds ir ceļojis pāri okeānam (kopā ar suņu dzimtas pārstāvi Odiju), lai pārsteigtu savu saimnieku, kurš ir ieradies Londonā, lai bildinātu savu draudzeni Lizu. Garfīlds atnāca…ieraudzīja…un tagad viss ir pie viņa ķepām: BigBens, Bekingemas pils, Skotlendjards un pavisam jauns mīļākais ēdiens - pīrāgs angļu gaumē (nu labi, nav tik garšīgi kā lazanja, bet viss jau nevar būt perfekti). Lai piedzīvojums būtu patiesi kaķa cienīgs, Garfīlds tiek sajaukts vietām ar Princi, augstdzimušu kaķi, kurš tikko ir saņēmis mantojumā milzīgu pili. Šī vieta ir kā radīta Garfīldam - neierobežots ēdiens, cieņas pilna attieksme, personīgais sulainis, bet diemžēl viņš nav vienīgais pretendents uz šo bagātību…

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu bērni 3D: Spēle beigusies | Spy Kids 3D: Game Over (2003)


Spiegu bērni 3D: Spēle beigusies | Spy Kids 3D: Game Over (2003)
Brālis un māsa Džuni un Karmena, kuru vecāki ir pieredzējuši spiegi un cīnītāji pret visu ļauno, dodas savā trešajā un bīstamākajā uzdevumā... Viņu ceļš ved video spēles iekšienē, kurā var notikt pat neiespējamais. Tas ir vienīgais ceļš glābt pasauli no varaskāra un cietsirdīga ļaundara, kura mērķis ir pakļaut visas pasaules bērnus. Džuni un Karmena neatlaidīgi laužas cauri ļaundara veidotajiem 3 dimensiju spēles līmeņiem, kuri ir viens par otru sarežģītāki un bīstamāki. Spiegu bērniem nākas cīnīties ar milzu robotiem, braukt galvu reibinošās motosacīkstēs un sērfot pa lavas upi... 

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu bērni 2 | Spy Kids 2 (2002)


Spiegu bērni 2 | Spy Kids 2 (2002)
Džūnijs un viņa māsa Karmena ar saviem iepriekšējiem piedzīvojumiem ir pierādījuši, ka viņi ne tikai spēj palīdzēt saviem vecākiem – spiegiem, bet paši tikt galā ar lietām, kas tiek uzticētas īstiem aģentiem. Šoreiz lieta tiek uzticēta tieši Džūnijam un Karmenai: viņi dodas uz slepenu salu, kur kāds izgudrotājs rada necilvēciskas būtnes. Bērniem jāatrod un jāaptur neprātīgais ļaundaris, pieveicot konkurentus. Ne reizi vien pienāks brīdis, kad Džūnijam un Karmenai uzdevums šķitīs par grūtu...

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu bērni | Spy Kids (2001)


Spiegu bērni | Spy Kids (2001)
Viņu vecāki ir slaveni spiegi, un bērni nedomā atpalikt! Gregorio un Ingrīda ir radījuši visneparedzamāko, visneuzveicamāko spiegu pāri pasaulē! 
« 1 2 3 4 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.