Home » Multfilmas

Архив за: Multfilmas

Kategorija:

Multfilmas

Supersuns Bulta | Bolt (2008)


Supersuns Bulta | Bolt (2008)
Būdams viens no TV piedzīvojumu seriāla galvenajām zvaigznēm, Bulta ir patiesi pārliecināts par to, ka viņam piemīt īpašas superspējas. Nejauši nonācis no Holivudas studijas reālajā dzīvē Ņujorkā, Bulta apjauš, ka šeit viss rit pēc pavisam citiem noteikumiem. Lielajā piedzīvojumā ar galamērķi nokļūt atpakaļ mājās, Bulta iepazīstas ar noklīdušo kaķeni Mitteni, ar TV šoviem apsēstu kāmi Rino un nonāk pie atziņas, ka lai būtu par varoni, superspējas nemaz nav vajadzīgas.

Kategorija:

Multfilmas

Vāģi | Cars (2006)


Vāģi | Cars (2006)
Iepazīstieties - lūk, Zibens Makvīns, slavenais sacīkšu vāģis! Makvīna dzīvei ir tikai viens mērķis - uzvarēt. Viņš uzskata, ka visu spēj paveikt viens pats un arī slava un atzinība pienākas tikai un vienīgi viņam. Taču viss mainās, kad Zibens Makvīns nejauši nokļūst Radiatormiestā - nomaļā pilsētiņā, kur, liekas, nenotiek nekas ievērības cienīgs. Tieši tur, viņš sastop īstus draugus un saprot, ka dzīvē ir kaut kas vairāk par sacīkšu trasi.

Kategorija:

Multfilmas

Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus | Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)


Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus | Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)
Centīgajam izgudrotājam Flintam Lokvudam ir ķēriens. Tomēr, neskatoties uz viņa neapstrīdamo talantu, izgudrojuma procesā allaž atgadās kāda ķibele, izjaucot Flinta nodomu. Vienīgais, ko viņš vēlas ir – izgudrot ko tādu, kas darītu cilvēkus laimīgus.
Kad Flinta jaunākais izgudrojums, kam ūdens jāpārvērš ēdienā, negaidīti eksplodē un aizlido debesīs, viņš ir pārliecināts, ka izgudrošanai jāmet miers.
Taču te – pār pilsētiņu nolīst čīzburgeru lietus, apliecinot, ka Flinta izgudrojums darbojas!
Tomēr cilvēki kļūst pārlieku alkatīgi, tādēļ drīz vien brīnummašīna saiet "uz īso", kā rezultātā pilsētu piemeklē makaronu tornado un milzu kotlešu lietus. Flintam jāatrod iespēja savu izgudrojumu izslēgt, iekams zeme nav gājusi bojā.

Kategorija:

Multfilmas

Megamainds | Megamind (2010)


Megamainds | Megamind (2010)
Megamainds ir izcilākais ļaundaris visā pasaulē. Un pats neveiksmīgākais. Gadiem ilgi viņš ir centies visneiedomājamākajos veidos iekarot Metropilsētu. Un ikreiz viņa pūliņi ir vainagojušies ar katastrofālu neveiksmi, pateicoties supervaronim vārdā Metrovīrs - lieliskajam un neuzveicamajam visas Metropilsētas iedzīvotāju mīlulim. Taču kādu dienu Megamaindam izdodas ievilināt Metrovīru sava kārtējā neģēlīgā plāna tīklos. Vai izcilajam ļaundarim Megamaindam izdosies kļūt par supervaroni?

Kategorija:

Multfilmas

Astrozens | Astro Boy (2009)


Astrozens | Astro Boy (2009)
1952. gadā pirmo reizi publicētās Osamu Tezuka mangas ekranizējums. Kāds futūristiskas pilsētas "Metro City" zinātnieks rada jaunu robotu ar neparastām spējām, lai aizstātu savu mirušo dēlu. Nespējot piepildīt sērojošā tēva cerības, robots dodas prom no mājām, lai atrastu vietu kur tiks pieņemts un mīlēts. Ceļojuma laikā puika sāk just dažādas emocijas, kādas raksturīgas tikai cilvēkiem. Uzzinājis, ka viņa draugiem un ģimenei draud briesmas, puika dodas atpakaļ uz "Metro City", lai paglābtu visu, kas viņam svarīgs, tādejādi saprotot kā tas ir, kad esi varonis.

Kategorija:

Multfilmas

Šreks ilgi un laimīgi | Shrek Forever After (2010)


Šreks ilgi un laimīgi | Shrek Forever After (2010)
Kas gaida milzi cilvēkēdāju pēc tam, kad tas uzveicis ļaunu pūķi, atbrīvojis skaistu princesi un izglābis sievas ģimenes pārvaldīto karaļvalsti? 
Tā vietā, lai kā agrāk biedētu ciema iedzīvotājus, Šreks tagad negribīgi sniedz autogrāfus uz dakšām. Kur palicis milža cilvēkēdāja rēciens? 
Ilgās pēc vecajiem labajiem laikiem, kad viņš jutās kā „īsts cilvēkēdājs”, Šreks noslēdz vienošanos ar viltīgo un blēdīgo Rumpelrūķi un attopas ačgārnā un greizā Tāltālajā. Lai glābtu draugus, atjaunotu kārtību savā pasaulē un atgūtu savu īsto un vienīgo mīļoto Fionu, Šrekam nāksies krietni pasvīst.

Kategorija:

Multfilmas

Klīvlenda šovs | The Cleveland Show (2009)


Klīvlenda šovs | The Cleveland Show (2009)
Ģimenes animācijas komēdija vēstī par Klīvlenda Brauna piedzīvojumiem. Daudzus gadus atpakaļ viņš solīja savai skolas mīlestībai Donnai doties uz Stūlbendu, lai sāktu jaunu dzīvi kopā ar mīļoto, viņas diviem bērniem un paša puiku Klīvlendu junioru.

Kategorija:

Multfilmas

Kā pieradināt pūķi | How to train your Dragon (2010)


Kā pieradināt pūķi | How to train your Dragon (2010)
Filmas notikumu centrā ir vikingu pusaudzis Hikaps no Berkas salas, kur kaujas ar pūķiem ir dzīves veids. Tuvojas iesvētības, kad kauja ir viņa lielā iespēja pierādīt sevi tēvam un visai ciltij. Taču, kad viņa ceļā trāpās ievainots pūķis un kļūst par viņa draugu, visa pasaule sagriežas kājām gaisā. 

Kategorija:

Multfilmas

Toms un Džerijs | Tom&Jerry (1992)


Toms un Džerijs | Tom&Jerry (1992)
Vecā māja kurā dzīvo Toms un Džerijs tiek pārdota un nojaukta kā rezultātā mūžsenie ienaidnieki nokļūst uz ielas. Palikuši bez mājām viņi nolemj mest pie malas vecos ķīviņus un censties kopīgiem spēkiem izdzīvot šajā svešajā pasaulē. Tur arī viņi satiek jaunu draugu, mazo bāreni Robinu, kura ir aizbēgusi no mājām, lai dotos meklēt kalnos pazudušo tēvu. Taču viņas ceļā šķēršļus liek ļaunā auklīte Figa, viņas slīpētais draugs - advokāts un citi, kas tīko pēc Robinas tēva bagātībām.

Kategorija:

Multfilmas

G-Force: Specvienība |G-Force (2009)


G-Force: Specvienība |G-Force (2009)
 Jau vairāk kā 100 gadus valdība ir trenējusi un izmantojusi dzīvniekus kā spiegu aģentus. Bet tagad ir noticis kaut kas tāds, kas pārspēj visu to, ko zinātne var iedomāties. Jūrascūciņu superkomanda, kura darbojas ASV valdības labā, tiek iesaistīta slepenā, praktiski neizpildāmā misijā, lai glābtu pasauli no prātu izkūkojuša zinātnieka. Specvienība "G-Force" - pūkaini un bez žēlastības - viņi ir sagatavoti visgrūtākajiem uzdevumiem.
« 1 2 3 4 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.