Home » Multfilmas

Архив за: Multfilmas

Kategorija:

Multfilmas

Gūfija brīvdienas | Goofie's Holiday (1995)


Gūfija brīvdienas | Goofie's Holiday (1995)
Maksa Gūfa tēvs ņem viņu līdzi ceļojumā cauri valstij. Viņu galamērķis ir Likteņa ezers Aidaho, kur iecerēts pamakšķerēt. Gūfijs savulaik pats ir devies tādā braucienā ar savu tēvu, kad bijis Maksa vecumā. Taču Maksam šīs brīvdienas kļūst par ļaunāko murgu. Kā nekā viņš tieši tajā laikā iecerējis randiņu ar vispopulārāko skolas meteni Roksanu!

Kategorija:

Multfilmas

Nejaukais es | Despicable Me (2010)


Nejaukais es | Despicable Me (2010)
Klusā un laimīgā priekšpilsētā, starp mājām, ko ieskauj balti krāsoti žogi un ziedoši rožu krūmi, izceļas kāda melna māja ar nekoptu zālienu. Kopā ar savu palīgu armiju, tajā mīt Grū. Viņš gatavojas veikt lielāko zādzību pasaules vēsturē. Viņš plāno nozagt Mēnesi (jā, Mēnesi!) studijas Universal jaunajā piedzīvojumu animācijas filmā „Nejaukais es”!

Kategorija:

Multfilmas

Princese un varde | Princess and the Frog (2010)


Princese un varde | Princess and the Frog (2010)
Visiem ir labi zināma pasaka par princesi, kura noburta par vardi saņēma skūpstu no daiļā prinča - izzuda burvestība un princese atguva savu sākotnējo izskatu. Vecais stāsts jaunās skaņās – tā varētu noraksturot Walt Disney studijas jaunāko filmu klasiskajā animācijas izpildījumā. Šoreiz, neparastie notikumi risinās Ņūorleānā, kurā par vardi noburtajam princim Navīnam ir jāizlūdzas skūpsts no daiļās Tianas. Taču neviens no viņiem pat nenojauš, kādus negaidītus pārsteigumus sagādās tālākie notikumi.

Kategorija:

Multfilmas

Jezga džungļos | Jungo Goes Bananas (2007)


Jezga džungļos | Jungo Goes Bananas (2007)
Džungo ir pasaules retākais un jaukākais radījums. Viņa mājvieta ir džungļi. Tomēr, kā jau retu eksemplāru, ļauni cilvēki grib nomedīt šo reto džungļu dzīvnieciņu. Profesors Strikss grib viņu klonēt un pārdot Džungo klonus visā pasaulē. Tāpēc Džungo dzīvo pie Kotlešu Čārlija, kurš taisa pasaulē gardākās kotletes, tomēr pie viņa ir ziema un aukstums. Alkas pēc džungļiem liek Džungo un viņa draudzenītei lapsiņai Ritai iekulties piedzīvojumos un kopā viņi cenšas izvairīties no alkatīgo mednieku uzbrukumiem. Džungo kļūst gan par reklāmas zvaigzni, gan jaguāra medījumu, kā arī nonāk ļaunā profesora nagos. Visi piedzīvojumi sākas džungļos.

Kategorija:

Multfilmas

Rango | Rango (2011)


Rango | Rango (2011)
Šķietami pašpietiekama ķirzaka, kas savas dienas vadījusi ne visai mājīgā toties drošā terārijā, satiksmes negadījuma dēļ nonāk tuksnesī! No tā brīža sākas nebeidzami jautri un aizraujoši piedzīvojumi. Ar aktiermākslu apveltītajai ķirzakai, kas savam skarbo Rietumu tēlam izdomā vārdu Rango nākas kļūt par īstu varoni un atrisināt kādas pilsēteles problēmas, kura ūdens trūkuma dēļ ir uz izputēšanas robežas.

Kategorija:

Multfilmas

Sapinušies | Tangled (2010)


Sapinušies | Tangled (2010)
Pievilcīgais laupītājs Flins Raiders ceļo pa dzīvi ar neparastu vieglumu pateicoties tam, ka viņš ir smukulītis, izveicīgs pļāpa un veiksminieks. Tas viss notiek līdz brīdim, kamēr Flins par savu patvērumu neizvēlas augstu torni meža biezoknī un nesatiek tur ieslēgto daiļo Salātlapiņu. Un drīz vien viņi abi tiek ierauti pilnīgi neiedomājamos piedzīvojumos, kādi jums vēl pat sapņos nav rādījušies.

Kategorija:

Multfilmas

Simpsonu filma | Simpson Movie (2007)


Simpsonu filma | Simpson Movie (2007)
Kā vienmēr pavisam nejauši, Homērs Simpsons nopludina vietējā Springfīldas upē rūpnīcas toksiskos atkritumus. Katastrofas apmēri ir tik lieli, ka tiek pieņemts lēmums evakuēt visus pilsētas iedzīvotājus, iespējams, pat uz visiem laikiem. Kamēr tiek meklēts risinājums esošajai problēmai, saniknotie līdzcilvēki cenšas vērst savu agresiju jau pret bezdarbnieka statusā esošo Homēru.

Kategorija:

Multfilmas

Haizivs stāsts | Shark Tale (2004)


Haizivs stāsts | Shark Tale (2004)
Oskars ir zivtele, kas allaž par spuras tiesu paglābjas no nepatikšanām. Lenijs ir haizivs, kuram ir noslēpums. Viņš ir veģetārietis. Kad Oskara mazie meli padara viņu par zemūdens pasaules lielo varoni un nāk klajā patiesība par Leniju, viņi abi kļūst par sabiedrotajiem. Filmas centrālo tēlu - Oskaru ieskaņojis Vils Smits. Oskars strādā vaļu mazgātuvē, mēles mazgātāju maiņā, kas, kā varat iedomāties, ir diezgan riebīgs darbs. Viņš ienīst tīrīt mutes, taču viņa paša mute nekad neapklust…

Kategorija:

Multfilmas

Otrpus žogam | Over the Hedge (2006)


Otrpus žogam | Over the Hedge (2006)
Ir pienācis pavasaris. Bruņurupucītis Verns un viņa draugi ir pamodušies no garā ziemas miega un konstatē, ka viņu mežam pa vidu ir uzradusies aizdomīga zaļa siena. Jenots RJ zina stāstīt, ka otrpus šai sienai atrodas pasaule, kurā dzīvo dīvaiņi, saukti par cilvēkiem. Un pats galvenais - viņi dzīvo, lai ēstu, nevis ēd, lai dzīvotu. Par spīti Verna piesardzībai, draugi nolemj iepazīties ar jaunajiem kaimiņiem un pie reizes izbaudīt vēderpriekus, jo kā zināms - kas vienam atkritumi, citam - īsti dārgumi.

Kategorija:

Multfilmas

Šreks 2 | Shrek 2 (2004)


Šreks 2 | Shrek 2 (2004)
Fiona un Šreks atgriežas no medusmēneša. Viņus sagaida vēstule no Fionas vecākiem ar uzaicinājumu ierasties ciemos. Kopā ar pļāpīgo un brīžiem burtiski neizturamo Ēzeli, jaunlaulātie dodas ceļā uz tālo karaļvalsti.
Taču ne karalienei, ne karalim līdz jaunlaulāto ierašanās brīdim nav ne jausmas, kāds izskatās viņu jaunais znots un, cik ļoti viņu mazā meitiņa ir... hmm... izmainījusies.
« 1 2 3 4 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.