Home » Fantastika

Архив за: Fantastika

Kategorija:

Fantastika

Harijs Poters un Fēniksa ordenis (2007)


Harijs Poters un Fēniksa ordenis (2007)
Harija Potera cīņa pret Tumsas pavēlnieku, lordu Voldemortu, turpinās, un nu tajā iesaistās Fēniksa ordenis ar profesoru Dumidoru priekšgalā. Piektais gads Cūkkārpas Raganu un burvju arodskolā Harijam un viņa draugiem sola jaunus pārbaudījumus, taču Hariju nomoka arī uzmācīgi, no nomoda grūti atšķirami sapņi, kuri jaunekli vedina noskaidrot, kas atrodas aiz necilām, melnām durvīm kāda Burvestību ministrijas gaiteņa galā…

Kategorija:

Fantastika

Ellespuika II: Zelta armija | Hellboy 2: the Golden Army (2008) SUB


Ellespuika II: Zelta armija | Hellboy 2: the Golden Army (2008) SUB
2003.gadā izrādītās filmas "Ellespuika" turpinājums. Ellespuika - dēmons ar sarkanu ādu, ragiem un asti, kurš dzimis elles liesmās, iesaistās Paranormālās Izpētes biroja darbā, lai līdzās citiem veiktu slepenus valdības uzdevumus elles radījumu apkarošanai. Jaunajā filmā Ellespuikas darbības loks paplašināsies, viņam un viņa sabiedrotajiem būs jāstājas pretī nāvējošiem draudiem visai cilvēcei.

Kategorija:

Fantastika

Pareģojums | Knowing (2009)


Pareģojums | Knowing (2009)
1959. gadā svinīgā skolas atklāšanas ceremonijā pagalmā tiek noglabāta laika kapsula ar bērnu zīmējumiem, kuros viņi iztēlojušies nākotni. Starp tiem ir arī kāds noslēpumains meitenītes zīmējums ar skaitļiem, ko viņai esot čukstējuši neredzami cilvēki. Pēc 50 gadiem skolēni, kas tagad mācās šajā skolā atver kapsulu un mīklainais skaitļu vēstījums nonāk Kaleba rokās. Viņa tēvs ir astrofizikas profesors, kurš haotisko skaitļu rindā saskata pārsteidzošu atklājumu – kodētā veidā šie cipari ar izcilu precizitāti pareģo pēdējo 50 gadu laikā notikušu katastrofu datumus un bojāgājušo skaitu. Turklāt trīs nelaimes, no kurām viena ir globāla mēroga katastrofa, vēl tikai gaidāmas. Džons apjauš, ka viņa dēls ir kaut kādi saistīts ar šo noslēpumu. Tā kā amatpersonas neieklausās Džona brīdinājumā par nelaimju tuvošanos, viņš ņem talkā pareģojuma autores meitu un mazmeitu, lai uzsāktu bīstamo cīņu ar laiku un novērstu globālu katastrofu.

Kategorija:

Fantastika

Nezvērs | Cloverfield (2008)


Nezvērs | Cloverfield (2008)
Pieci ņujorkieši rīko ballīti. Vakara jautrību pēkšņi pārtrauc gigantiska nezvēra uzbrukums lielpilsētai. Ballītes viesiem izdodas nofilmēt notiekošo ar videokameras palīdzību. Nofilmētais materiāls ir liecība par viņu centieniem palikt dzīviem - sirreāls un šausminošs viņu dzīves mirklis.

Kategorija:

Fantastika

Zirnekļcilvēks 2 | Spider-man 2 (2004)


Zirnekļcilvēks 2 | Spider-man 2 (2004)
Ir pagājuši divi gadi kopš Pīters Pārkers atklājis, kādas ir viņa spējas. Tomēr joprojām viņš nav izpratis, vai tā ir dāvana vai lāsts. Ir tik ļoti grūti balansēt starp divām identitātēm, vienlaikus veicot varoņdarbus, esot Zirnekļcilvēka ādā un būt perfektam koledžas studentam. Strupceļā draud nonākt viņa draudzība ar Hariju Osbornu, kurš ir pārliecināts, ka viņa tēva nāvē vainojams supervaronis Zirnekļcilvēks. Turklāt tik sarežģītos apstākļos ir neiespējami izrādīt pietiekami daudz uzmanības meitenei, pret kuru viņam ir ļoti karstas jūtas. Pamazām Pīters atklāj, ka viņa neparastās spējas ir vājinājušās, tādēļ reizēm, veicot kādu varoņdarbu, viss neizdodas kā iecerēts. Vai tiešām viņš vairs nav Zirnekļcilvēks? Dzīve sarežģās vēl vairāk, kad Pīters sastop jaunu, grūti uzveicamu ienaidnieku doktora Otto Astoņkāja personā. Šī ļaundara rīcībā ir ne tikai astoņas, ķēžu kājas, kas padara viņu neuzveicamu, bet arī zinātnisks atklājums, ar kura palīdzību viņš spēj iznīcināt. Pīteram jāsakopo visi spēki, lai apturētu viņa nežēlīgo apsēstību.

Kategorija:

Fantastika

Karaļa vārdā: Stāsts par iebrukumu pazemē | In the Name of the King (2007)


Karaļa vārdā: Stāsts par iebrukumu pazemē | In the Name of the King (2007)
Stāsts ir par vīru vārdā Fāmers. Kad viņa sieva Solana kopā ar dēlu dodas uz Stounbridžas pilsētu pārdot dārzeņus, Fārmera fermai uzbrūk bars nežēlīgu, ļaunu neradījumu – Krugi. To vadonis ir burvis Galians, kura spēks aug jo dienas arvien lielāks un lielāks. Ar sava drauga un kaimiņa Norrika palīdzību, Fārmers dodas uz Stounbridžu, bet tomēr Krugi jau ir nogalinājuši viņa dēlu un sagūstījuši viņa sievu. Kopā ar Norriku un savu svaini Bastianu, Fārmers nolemj par katru cenu atrast un izglābt savu sievu no Krugu nagiem.

Kategorija:

Fantastika

Leģenda par pēdējo gaisa pavēlnieku | The Last Airbender (2010)


Leģenda par pēdējo gaisa pavēlnieku | The Last Airbender (2010)
Gaisa, ūdens, zemes un uguns ciltis vieno kopīgs liktenis, taču negaidīti uguns cilts pret pārējām uzsāk karu, kas turpinās teju gadsimtu. Cerības uz mierīgu nākotni ir izplēnējušas.

Ans (Noah Ringer) atklāj, ka viņš ir avatārs, kuram piemīt unikālas spējas – pārvaldīt visas četras dabas stihijas. Viņš apvieno spēkus ar Kataru (Nicola Peltz) – ūdens stihijas pavēlnieci un viņas brāli Soku (Jackson Rathbone), lai atjaunotu līdzsvaru kara plosītajā pasaulē.

Filmas pamatā milzīgu popularitāti ieguvušais Nickelodeon animācijas TV seriāls. Filma „Pēdējais gaisa pavēlnieks” ir pirmā nodaļa Ana un viņa sabiedroto cīņā par izdzīvošanu.

Kategorija:

Fantastika

Lēcējs | Jumper (2008)


Lēcējs | Jumper (2008)
Nelaimes gadījums ļauj Deividam atklāt, ka viņam piemīt neparastas spējas - viņš var acumirklī nokļūt tieši tur kur vēlas. Viņš var redzēt saullēktu 20 reižu dienā - pabrokastot uz ēģiptiešu Sfinksas, pēc tam pasērfot Austrālijas piekrastē, nokļūt uz vakariņām Parīzē un baudīt desertu Japānā. Viņš var izkļūt cauri sienām, lai piekļūtu visu banku seifiem un dzīvot bezbēdīgu dzīvi. Viņš atklāj, ka lēkšanai ir tikai divi priekšnosacījumi: tu vari lēkt uz vietu, ko tu patlaban redzi, un tu var lēkt uz vietu kur tu esi bijis, vai redzējis kaut vai tikai fotogrāfijā, ja vien tu vizuāli spēj to atcerēties Baudot labklājību un brīvību, viņš sastop puisi ar tādām pat spējām un uzzina, ka nav vienīgais - Lēcēju ir daudz un pret tiem cīnās organizācija - Bruņinieki- kas devuši zvērestu iznīcināt viņus visus. Bēgot no ienaidnieka, Deivids mēģina atrisināt noslēpumu, kas saistīts ar viņas mātes pazušanu pirms daudziem gadiem.

Kategorija:

Fantastika

Tauriņa efekts | Butterfly Effect, The (2004)


Tauriņa efekts | Butterfly Effect, The (2004)
 Evans Treborns ir pazaudējis laika izjūtu. Viņa dzīves izšķirošie mirkļi, to skaitā arī viņa bērnības šausminošie notikumi, ir pazuduši aizmirstībā. Atlicis ir neskaidru atmiņu rēgs un ap viņu sagandētās bērnības draugu dzīves. Jau kopš bērnības pēc psihologa ieteikuma Evens ir veicis ikdienas ierakstus piezīmju burtnīcās. Būdams koledžas students, viņš pārlasa pierakstīto un piedzīvo pēkšņu, neizskaidrojamu likteņa pavērsienu, nonākot pagātnē. Tas puisim liek saprast, ka burtnīcas, kuras glabā zem savas gultas, ir transporta līdzeklis, ar kura palīdzību ir iespējams atgriezties savā bērnībā un atgūt atmiņas. Tomēr katrs ceļojums laikā izraisa haosu viņa ikdienā un rada nepieciešamību atgriezties bērnu dienu laikos atkal un atkal. Pēc pieredzētā Evans vēlas mainīt savu bērnības draugu, īpaši Keilijas – viņa mūža mīlestības - sabojātos likteņus. Evans dodas atpakaļ laikā, bruņojies ar pašreizējo prātu savā bērnības izskatā, lai pārveidotu vēsturi un izdzēstu šausminošo pieredzi no draugu un citu mīļoto cilvēku dzīvēm.

Kategorija:

Fantastika

Tauriņa Efekts II | The Butterfly Effect 2 (2006)


Tauriņa Efekts II | The Butterfly Effect 2 (2006)
 Notiek negadījums, un Nika draudzene ar draugiem iet bojā autokatastrofā.Pēc avarījas Nikam sāk rādīties halucinācijas un skatoties uz vecām bildēm,kuras kaut ko nozīmē, viņš nezināmā veidā tiek atsviests pagātnē, lai mainītu notikumus. Bet izmainot pagātni, tiek mainīta arī nākotne, kas krietni sarežģī Nika dzīvi.
« 1 2
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.