Home » Drāmas

Архив за: Drāmas

Kategorija:

Drāmas

Londonas bulvāris | London Boulevard (2010)


Londonas bulvāris | London Boulevard (2010)
Mičels nupat ir iznācis no cietuma, un viņš vairs nevēlas atkal piederēt Londonas kriminālajām aprindām, taču to nav viegli izdarīt. Viņš kļūst par slavenās kinoaktrises Šarlotes miesassargu un mēģina viņu aizstāvēt no regulārajiem dzeltenās preses uzbrukumiem. Tad Mičels iepazīstas ar mafijas bosu Gāntu, kurš vēlas, lai Mičels strādā viņa labā, taču Mičs jau ir iemīlējies Šarlotē un par visu vairāk vēlas mierīgu dzīvi. Gānts savukārt nav radis, ka kāds viņam atsaka...

Kategorija:

Drāmas

8 Jūdze | 8 Mile (2002)


8 Jūdze | 8 Mile (2002)
Šī filma stāsta par Detroitas jauniešu dzīvi, kas nāk no pilsētas sliktākā rajona. Filmas Varonim, Džimijam "Trusītim" Smitam (Eminems) un viņa draugiem hip-hops ir vienīgais glābiņš no bezcerīgās dzīves milzīgās megapolises drūmajā piepilsētā. "Trusītim" ir iedzimts talants vārsmošanā. Viņa rupjās, niknās un asās atskaņas ir vienīgais ierocis pret netaisnību, naidu un dusmām, viņa vienīgā iespēja kļūt par brīvu un iemīlētu, viņa vienīgā "laimīgā biļete" un panākumu atslēga!

Kategorija:

Drāmas

Priekšnojauta | Premonition (2007)


Priekšnojauta | Premonition (2007)
Tumšā, piesmakušā vakarā nemierīga priekšnojauta pārņēma piemīlīgu mājsaimnieci. Kaut kam tūlīt tūlīt jānotiek!...  "Jūsu vīrs miris...” – saka aizsmakusī balss no telefona klausules. Nabaga sievietes bailes un izmisums caururbj bezzvaigžņu nakts debesis. Bet...nākamajā rītā izrādās ka, sievietes apraudātais vīrs ir dzīvs, vesels un priecīgs.

Kategorija:

Drāmas

Visi neredzamie bērni | All the Invisible Children (2005)


Visi neredzamie bērni | All the Invisible Children (2005)
Visi neredzamie bērni apvieno septiņas īsfilmas, ko veidojuši pasaulslaveni kinorežisori (Ridlijs un Džordans Skoti (Debesu valstība), Džons Vū (Ar ienaidnieka seju), Spaiks Lī (Malkolms X), Emirs Kusturica (Melns kaķis, balts kaķis), Katja Lunda (Dieva pilsēta), Stefāno Vanerūzo (Pastnieks) un Medhi Čarefs), un tā runā par bērniem pieaugušo pasaulē visdažādākajās zemēs. Tie ir aizkustinoši bērnu portreti no Brazīlijas, Itālijas, Anglijas, Serbijas, Burkinafaso, Ķīnas un ASV. Tie ir ielu bērni, kas vāc metāllūžņus Sanpaulo ielās, sīki zaglēni Neapolē un Serbijas laukos. Āfrikas puikas, kas apbrīnojami viegli iesaistās pieaugušo karā, atšķirīga sociālā statusa ķīniešu meitenītes, kuras vieno lelle - vienai liels dārgums, otrai - kārtējā nevajadzīgā dāvana. Filma ir veltījums tiem simtiem miljonu bērnu, kas pasaulē cieš no bada un vai ik dienu spiesti cīnīties vieni par savu eksistenci pieaugušo pasaulē. Un visi neredzamie bērni kļūst redzami.

Kategorija:

Drāmas

Biezoknis | Backwoods (2008)


Biezoknis | Backwoods (2008)
Tam bija jābūt lieliskam izbraucienam pie dabas. Jautra kolēģu kompānija ar
priekšnieku priekšgalā dodas uz Nacionālo parku atpūsties, izvējot galvu un 
uzspēlēt peintbolu. Nevienam nenāk ne prātā, ka klusā un šķietami mierīgā 
vieta slēpj sevī nāves briesmas. Nevainīgā atpūta pārvēršas cīņā par 
izdzīvošanu. Tās galvenais uzdevums: izbēgt no ārkārtīgi labi organizētiem un 
bruņotiem maniakiem, kas apmetušies vietējos mežos. Balva par uzvaru šai spēlē 
ir ļoti vienkārša – dzīvība.

Kategorija:

Drāmas

Solis augšup | Step Up (2006)


Solis augšup | Step Up (2006)
Tikpat labi kā dejot, Tailers prot arī kauties un vienmēr iekļūt 
nepatikšanās. Reiz, kopā ar draugiem, viņš pa izsistu logu iekļūst mākslas skolā 
un izdemolē to. Taču Tailers tiek notverts, un tiesa viņam piespriež 200 stundas 
sabiedriskā darba tajā pašā skolā. Šeit viss ir tik ļoti atšķirīgs no Taileram 
ierastā – šeit jaunieši izkopj savus visdažādākos talantus, rada mākslas darbus, 
iestudē priekšnesumus. Tik ļoti Tailers šeit neiederas... līdz brīdim, kad 
satiek dejotāju Noru, kurai nepieciešams deju partnera aizstājējs.

Kategorija:

Drāmas

Pasažieri | Passengers (2008)


Pasažieri | Passengers (2008)
Jauna ārste Klēra palīdz pieciem aviokatastrofā izdzīvojušiem pasažieriem tikt galā ar pārdzīvoto šoku. Uzklausot pasažieru stāstus par negadījumu un sprādzienu, kurš, kā apgalvo aviokompānija, nav noticis, Klēra īpaši ievēro noslēpumaināko no visiem pasažieriem – Ēriku. Abu starpā pamazām izveidojas romantiskas attiecības. Taču drīz vien pasažieri viens pēc otra sāk noslēpumaini pazust. Klērai ir aizdomas, ka Ēriks varētu to izskaidrot, un viņa apņemas noskaidrot patiesību, lai kādas tam būtu sekas.

Kategorija:

Drāmas

Nosalušie | Frozen (2010) SUB


Nosalušie | Frozen (2010) SUB
Trīs draugi Parker, Joe un Dan nolēmuši pavadīt laiku kalnos - paslēpot, gan ar sniega dēli nobraukt. Bet pēc lieliskas atpūtas, kad uzraugam paziņo, ka pēdējais pacēlājs jau atgriezies, viņš apstādina to un dodas uz siltām mājām, kamēr trīs draugi ir palikuši augstu gaisā uz pacēlāja kalnu apvidū un saprot, ka viņi ir aizmirsti. Draugus lēnām sāk pārņemt izmisums, kad nodziest apkārtnē gaisma un sāk tuvoties sniega vētra. Neviena apkārtnē nav, tikai viņi trīs likteņa varā…

Kategorija:

Drāmas

Glābjot Sāru Keinu | Saving Sarah Cain (2007)


Glābjot Sāru Keinu | Saving Sarah Cain (2007)
Sāra Keina ir pievilcīga, enerģiska žurnāliste, kas vairs neatrodas karjeras virsotnē un izmisīgi cenšas atgūt agrākās pozīcijas. Kad Sāras vienīgā māsa Aivija nomirst, neatstājusi testamentu, Sāra mantojumā saņem viņas piecus bērnus, kas uzaudzināti amišu kopienas izolētajos apstākļos. Nelaimīgie bāreņi pārceļas pie viņas uz dzīvi lielpilsētā. Redaktora pamudināta, Sāra šo jauno, neierasto situāciju ar milzu panākumiem izklāsta savā avīzes slejā. Kad bērni atklāj, ka viņi izmantoti, lai veicinātu avīzes noietu, viņi jūtas sāpināti un nodoti un pieprasa, lai viņus izmitina pie citas audžumātes.

Kategorija:

Drāmas

Hanija | Chania (2003)


Hanija | Chania (2003)
Filmas scenārija pamatā – horeogrāfes Lorijas Annas Gobsones dzīve un karjera.

Hanija ir meitene no ielas, kura strādā mūzikas ierakstu veikalā, māca dejas un katru nedēļu dodas uz naktsklubu, lai apgūtu jaunus dejas soļus. Kādā no reizēm viņa tur iepazīstas ar mūzikas video producentu, kurš piedāvā kļūt par meitenes horeogrāfu, taču cena ir augsta un Hanija zina, ka nevēlas to maksāt. Tāpēc viņa atrod citu veidu, kā piepildīt savu sapni.
« 1 2 3 4 5 6 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.