Home » Drāmas

Архив за: Drāmas

Kategorija:

Drāmas

Slavas Ceļš / Glory Road 2006 LAT


Slavas Ceļš / Glory Road 2006 LAT
Šo aizraujošo un iedvesmojošo patieso stāstu par vienu cilvēku, kuram ir nozīme! Holivudas mīlulis Džošs Lukass spēlē Donu Haskinsu, harizmātisku nelielas universitātes komandas treneri, kurš izaicina vispārpieņemto, uzaicinot savā komandā spēlētājus, kurus izbrāķējuši citi. Viņu negaidītā veiksme sporta pasaulē izraisa šoka uzplūdus līdz pat episkajai izskaņai, kad šī zaudētāju komanda tiekas valsts meistarsacīkstēs ar komandu numur 1!

Kategorija:

Drāmas

Dejo Līdz / Take the Lead (Lat/2006)


Dejo Līdz / Take the Lead (Lat/2006)
Pēc patiesiem notikumiem veidota filma, kuras centrā ir Pjērs Dulēns, starptautisku atzinību guvis balles deju dejotājs. Viņš ir nolēmis sākt strādāt kādā no Ņujorkas skolām, lai pasniegtu dejas mākslu. Taču, kad Pjērs saprot, ka viņa meistarība nav nekas, salīdzinājumā ar skolēnu izveicību hiphopā, top jauns dejas stils.

Kategorija:

Drāmas

Sinoptiķis | The weather man (2005)


Sinoptiķis | The weather man (2005)
Deivids Sprics ir Čikāgas sinoptiķis, kas lasa laika ziņas TV. Cilvēki viņu mīl un nīst, un uz ielas bieži atpazīst. Tomēr viņa personīgā dzīve ir īsta katastrofa – tēvs mirst, bērni nav ne godīgi, ne uzcītīgi, bet šķirtā sieva viņu ienīst. Cenšoties tikt galā ar šīm problēmām, Deivids mēģina panākt, lai tēvs ar viņu lepotos vismaz pirms nāves, lai bērni kļūtu par labākiem cilvēkiem un lai sieva atgrieztos. Taču tas nav viegli...

Kategorija:

Drāmas

Māsas kurpēs | In Her Shoes (2005)


Māsas kurpēs | In Her Shoes (2005)
Megija ir ballīšu meiča, kurai knapi ir izdevies pabeigt vidusskolu un kura uzskata, ka viņas dzīves pamatvērtība ir pievilcība vīriešu acīs. Bez noteiktas dzīvesvietas, Megija svaidās apkārt pa draugu dzīvokļiem, vērtējot meikapu augstāk par grāmatām un pareizu apģērba aksesuāru izvēle ir viņas vienīgais talants. Rouza ir advokāte, kas izglītojusies Prinstonā un viņas dzīves atribūti ir perfekts dzīvoklis un veiksmīga karjera. Viņas dzīve savukārt paiet pelēkos ikdienas darba kostīmos, cīņā ar lieko svaru un bez īpašiem mīlas piedzīvojumiem. Vienīgais, kas veldzē dvēseli, ir - kurpes. Viņām nav nekā kopīga, izņemot vienu kājas izmēru un faktu, ka viņas ir māsas. 

Kategorija:

Drāmas

Kā tikt galā (2003)


Kā tikt galā (2003)
Hēlija ir pavisam vienkārša augstskolas studente, kura nav iemīlējusies, un kurai šķiet, ka tādas īstas mīlestības nemaz nepastāv. Jo apkārt sev viņa katru dienu redz kā pāri saiet kopā, bet pēc brīža jau izšķiras, un otrādi, līdzīgi kā viņas vecāki...

Kategorija:

Drāmas

Izpriecas brauciens | Joy Ride (2001)


Izpriecas brauciens | Joy Ride (2001)
Viss sākās ar joku. Nu joks jau valda pār viņiem.Ir vasaras brīvlaiks un koledžas jaunpienācējs Lūiss Tomass ir nolēmis doties izbraukumā uz laukiem, lai satiktu savu sapņu meiteni Vennu. Bet Lūisa romantiskās cerības cieš neveiksmi, kad viņš ceļā piestāj, lai izglābtu vecāko brāli Fulleru, kurš viņu mudina izspēlēt ļaunu joku ar vientuļu kravas auto šoferi, izmatojot radio. Bet šoferis - neredzēts, bet biedējoši bīstams, kuru pazīst tikai viņa kolēģis ar iesauku Sarūsējusī Nagla, grib smieties beidzamais un atriebties.

Kategorija:

Drāmas

Viljams un Keita | William & Kate (2011)


Viljams un Keita | William & Kate (2011)
Kaut arī princim Viljamam tā ir pirmā diena koledžā un gan viņš, gan princis Čārlzs ir cerējuši izmukt no žurnālistu klātesamības, iemūžinot viņu gaitas, tā tomēr nenotiek. Un Viljams apzinās, ka viņš nekad nebūs parasts students. Kad studiju biedri viņu teju nolikuši elka un Dieva lomā, baidās no komunikācijas ar viņu vai – tieši pretēji – savā labā mēģina izmantot karaliskos kontaktus. Taču Keita Midltone nav no tām, kas uzķeras ar aristokrātiski zilajām acīm – sākumā viņai pat Viljams nemaz nepatīk, kaut arī abiem kopā jāveido kāda prezentācija. Taču jau drīz abu studentu attiecībās ieviešas romantiskas notis, un pēc 8 gadu pazīšanās un draudzēšanās 2011. gada 29. aprīlī viņi savīs savus likteņus Dieva priekšā, kļūstot par, iespējams, 20. gadsimta viskrāšņāko un publiskajā telpā visvairāk atspoguļoto kāzu „vaininiekiem”.

Kategorija:

Drāmas

Likteņa labotāji | The Adjustment Bureau (2011) SUB


Likteņa labotāji | The Adjustment Bureau (2011) SUB
Vai esam noteicēji pār savu dzīvi, kontrolējam savu likteni? Vai arī kāds visu jau ir izplānojis mūsu vietā, un kādi neredzami spēki manipulē ar mums un mūsu dzīvi?Politiķis Deivids Noriss (Matt Damon) senāta vēlēšanu priekšvakarā iepazīstas ar talantīgo baletdejotāju Elīzu (Emily Blunt), kura viņu savaldzina jau pirmajā acu uzmetienā. Taču pēc viņu pirmās tikšanās noslēpumainu vīru grupa cenšas nepieļaut, lai viņi satiktos vēlreiz. Devida liktenis ir pārrakstīts. Nejauši uzzinājis to, viņš saprot, ka darīs visu, lai atgūtu vienīgo sievieti, ko jebkad mīlējis un atgūtu savu nākotni. Viņam nāksies stāties pretī Likteņa aģentiem – slepenam grupējumam, kuri kontrolē viņu abu likteņa līkločus.

Kategorija:

Drāmas

Tumsas apgabali | Limitless (2011) SUB


Tumsas apgabali | Limitless (2011) SUB
Pastāv uzskats, ka cilvēki spēj izmantot tikai 20 procentus savu smadzeņu. Vai varat iedomāties, kas notiktu, ja jūs spētu tās izmantot pilnībā? Pietiek ar vienu tableti, lai sasniegtu pilnību. Ko jūs darītu? Tiektos pēc slavas, varas? Cik tālu jūs būtu gatavi iet? Edijs Mora ir rakstnieks, viņš dzīvo Ņujorkā un vairāk nekā sešus mēnešus strādā pie savas jaunās grāmatas, taču pagaidām nav uzrakstījis nevienu teikumu. Ediju pametusi draudzene Lindija, un, kad jau šķiet, ka viņam nav nākotnes, viņš satiek senu draugu, kas piedāvā zāles ar nosaukumu NZT, apgalvodams, ka tās ļauj cilvēkiem likt lietā smadzenes visā pilnībā. Viena tablete dienā, un Edija spējām nav robežu. Viņš kļūst gudrāks, pievilcīgāks. Viņš var dažu stundu laikā iemācīties jebkuru valodu, četrās dienās uzraksta grāmatu un desmit dienās biržā nopelna miljoniem dolāru.

Kategorija:

Drāmas

Graustu Miljonārs | Slumdog Millionaire (2008)


Graustu Miljonārs | Slumdog Millionaire (2008)
18 gadus vecais Džamals Maliks, kas uzaudzis kā bārenis Mumbajas graustu rajonos, piedalās Indijas televīzijas spēlē „Gribi būt miljonārs?", un tikai viens jautājums viņu šķir no 20 miljonu rūpiju laimesta. Kad šova laiks beidzas un tiek izsludināts pārtraukums līdz nākamajai dienai, viņu pēkšņi apcietina, jo tur aizdomās par krāpšanos. Jo kā gan neizglītotais, ielās augušais puišelis varētu tik daudz zināt? Policijas nopratināšanā Džamals izstāsta savu dzīvesstāstu - drūmo bērnību kopā ar brāli Salimu, saķeršanos ar vietējām bandām un pirmo mīlestību - meiteni Latiku, kuru viņš pazaudējis. Viņa dzīves notikumi viens pēc otra atklāj, kā puisis zina atbildes uz šķietami sarežģītajiem jautājumiem. Taču viens jautājums paliek neatbildēts - ko šis jaunais cilvēks, kuru neinteresē miljoni, dara televīzijas šovā? Nākamajā dienā, kad Džamals dodas atbildēt uz pēdējo jautājumu, policijas inspektors un sešdesmit miljoni skatītāju to uzzinās...
« 1 2 3 4 5 6 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.