Home » Entries archive

Архив за: Entries archive

Kategorija:

Komēdijas

Home Alone / Viens Pats Majas


Home Alone / Viens Pats Majas
8 gadus vecam zēnam, kuru nejauši atstāj majas kamēr viņa ģimene lido uz Franciju uz Ziemassvētkiem, ir jāaizstāv savas mājas pret idiotiskiem zagļiem.

Kategorija:

Komēdijas

Noteikti, varbūt / Definitely, maybe 2008 LAT SUB


Noteikti, varbūt / Definitely, maybe 2008 LAT SUB
Šķiršanās procesa laikā Vils nonāk savas 10 gadus vecās meitas jautājumu krustugunīs par laiku pirms viņš bija precējies. Maija vēlas zināt, kā viņas vecāki iepazinās un iemīlējās.Vila stāsts sākas 1992.gadā, kad viņš - jauns ideālists ierodas Ņujorkā, lai strādātu pie Bila Klintona priekšvēlēšanu kampaņas, pamazām iepazīst politikas "virtuvi" un piedzīvo romantiskas attiecības ar trim visai atšķirīga rakstura sievietēm, kurām Vils savā stāstā izmaina vārdus. Maijai nākas minēt, kuru no trim sievietēm viņas tēvs beigu beigās apprecēja? Vai viņas māte ir Vila koledžas gadu draudzene vārdā Emīlija? Varbūt viņa sena draudzene un uzticības persona Eiprila? Vai tomēr gaisīgā, bet ambiciozā žurnāliste Sammera? Maija cenšas salikt kopā tēva romantisko attiecību puzli. Savukārt Vils saprot, ka stāsts ar laimīgām beigām vēl ir iespējams.

Kategorija:

Romantiskās

Neparastā dzīve / A Life Less Ordinary 1997 LAT SUB


Neparastā dzīve / A Life Less Ordinary 1997 LAT SUB
Starp viņiem nav nekā kopīga. Selīna Nevila - izlutināta, bagāta meitene, kuras lielākais murgs ir - pēkšņi iztukšotā kredītkarte. Roberts Lūiss - dažādu darbu veicējs, neveiksminieks, kura vislolotākais sapnis ir - uzrakstīt slavenu amerikāņu bulvārromānu. Bet Selīnas tēvs atlaiž Robertu no darba, un viņš nozog viņa meitu... To uzreiz ievēro Debesīs. Uz Zemi tiek sūtīti divi eņģeļi, kuri ir atbildīgi par šiem mūsu varoņiem.

Kategorija:

TV seriāli

Bagātnieku dakteris / Royal Pains 1. sezona


Bagātnieku dakteris / Royal Pains 1. sezona
Strādādams neatliekamās palīdzības nodaļā, dakteris Henks Lousons pieņem, viņaprāt, vienīgo pareizo lēmumu. Viņam jāizšķiras, vai izglābt pusaudzi vai kādu padzīvojušu kungu, un Henks izvēlas jaunieti. Kad kļūst zināms, ka nomirušais pacients bijis miljardieris un slimnīcas mecenāts, Henks darbu, protams, zaudē. Tad, sava jaunākā brāļa pierunāts, Henks dodas uz Hemptonu, kur kādā ballītē liktenīgā kārtā izglābj dzīvību vienu no viesiem. Tā viņš kļūst par personisko ārstu smalkākajā Ņujorkas piepilsētā. Viņa slava izplatās, un bagātnieku skaits, kam nepieciešams kāds uzticams, diskrēts ģimenes dakteris, aizvien palielinās. 

Kategorija:

Komēdijas

Dzīve, kāda tā ir / Life as we know it 2011 LAT SUB


Dzīve, kāda tā ir / Life as we know it 2011 LAT SUB
Katrīna Heigla romantiskā komēdijā par dzīves līkločiem – gan jautriem, gan nopietniem. 

Holija ir jauna un veiksmīga sieviete, kurai piemīt izcils pavāres talants un pieder savs restorāns. Ēriks ir tipisks vecpuisis un gadījuma attiecību piekritējs. Pēc Holijas un Ērika labāko draugu ierosināta un neveiksmīga aklā randiņa, šķiet, ka naids starp viņiem ir nepārvarams. Taču abu dzīves mainās dienā, kad Holija un Ēriks kļūst par mazās Sofijas audžuvecākiem. Abiem nesamierināmajiem pretiniekiem nākas dzīvot zem viena jumta kā īstai ģimenei. Viņi nepārtraukti strīdas, dala pienākumus un rūpējas par mazo Sofiju, līdz saprot, ģimenes un mīlestības nozīmi...

Kategorija:

TV seriāli

Grēcīgā Kalifornija / Californication (1.sezona)


Grēcīgā Kalifornija / Californication (1.sezona)
Seriāla nosaukums ir radies savienojot divus vārdus Californication = California + Fornication (Fornication = ārlaulības sakari). Slavens rakstnieks Henks Mudijs ir nonācis līdz radošajai un personīgajai krīzei. Piecu gadu laikā viņš nav uzrakstījis nevienu rindiņu, zaudējis sievieti, kuru mīlējis un ieslīdējis izvirtībās: marihuāna, alkahols un viendienīgajās attiecībās. Taču viņš nezaudē cerību kādu dienu atgriezt zaudēto ģimeni un atgriezties pie daiļrades. 

Kategorija:

Komēdijas

Džonam Takeram ir jāmirst / John Tucker Must Die 2006 LAT SUB


Džonam Takeram ir jāmirst / John Tucker Must Die 2006 LAT SUB
Nekas nav bīstamāks par saniknotu sievieti, tāpēc bail pat iedomāties, cik saniknotas var būt trīs pusaudzes, kas ir pieviltas romantiskajās jūtās. Trīs vidusskolas zvaigznes apvienojas, lai no zemes virsas izdeldētu Džonu Takeru - skolas iekārojamāko puisi un basketbola komandas kapteini, kurš ir atzinies mīlestībā katrai no viņām, apgalvojot, ka ir vienīgā meitene zemes virsū. Vissaldākā atriebība būtu padarīt Takeru absolūti neiekārojamu un vēl pie visa salauzt viņa sirdi tāpat, kā viņš ir lauzis meiteņu sirdis.

Kategorija:

Multfilmas

Rotaļlietu stāsts 3 / Toy Story 3 2010


Rotaļlietu stāsts 3 / Toy Story 3 2010
Vudijs, Bazs un pārējo rotaļlietu kompānija ir atgriezusies! Viņu īpašnieks Endijs ir jau izaudzis un gatavojas doties prom, lai iestātos koledžā, bet rotaļlietas tiek atdotas bērnudārzam. Viens par visiem un visi par vienu - atraduši starp citām rotaļlietām jaunus draugus, Vudija un Baza kopīgi vadītie sazvērnieki gatavojas lielajai bēgšanai atpakaļ uz savām mājām.

Kategorija:

Komēdijas

Policistu šovs / Showtime 2002


Policistu šovs / Showtime 2002
Pirmais, ko policijas virsnieks Mičs Prestons var pateikt par savu darbu, – tas nav gluži tā, kā rāda televīzijā. Ne viņam ir jālec pāri jumtiem, ne viņam gadījies redzēt policijas mašīnu ietriecamies citā, izraisot veselu avāriju rindu, kur nu vēl – sprādzienus! Viņam darbs policijā ir grūts un nopietns. Varbūt pat pārāk nopietns. Savukārt Trejs Sellers strādā policijā tikai tikmēr, kamēr varēs nodarboties ar savu patieso aicinājumu – aktiera karjeru, kurai jāpadara viņu slavenu. Tad kāpēc tagad, kad kopā jāsastrādājas šiem diviem tik dažādajiem cilvēkiem, par policistu šova zvaigzni tiek izvēlēts tieši Mičs?

Kategorija:

TV seriāli

Simpsoni / The Simpsons ( 17. sezona) LAT


Simpsoni / The Simpsons ( 17. sezona) LAT
Simpsoni ( 17. sezona)
Traka multene par vienu traku ģimeni, ar kuru atgadās visādi brīnumi. 
« 1 2 3 4 5 ... 51 52 »
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.