Home » 2012 » April » 11

Архив за: 11 April 2012

Kategorija:

Komēdijas

Parku štats | Garden State (2004)


Parku štats | Garden State (2004)
Endrjū Lārdžmens ir spiests atgriezties savā dzimtajā pilsētā, pēc deviņu gadu pārtraukuma, uz savas mātes bērēm. Endrjū dzīve ilgi ir bijusi rutīna - veiksmes, neveiksmes, darbs, atpūta - tas viss viņam šķita vienāds. Līdz brīdim, kad atgriežoties dzimtajā pilsētā, viņš iepazīstas ar meiteni vārdā Sema, kuras skatījums uz dzīvi ir pavisam savādāks. Pavisam neordināru notikumu rezultātā Endrjū sastopas ar "pagātnes rēgiem" un arī viņa dzīve sāk mainīties.

Kategorija:

Romantiskās

Piedošana | Atonement (2007)


Piedošana | Atonement (2007)
Ir 1935.gads. Tveicīga vasaras diena. Kādas ģimenes locekļi pulcējas milzīgā Viktorijas laika muižā, lai kopā pavadītu nedēļas nogali. Kaut kur tālumā briest Otrais pasaules karš. Tveice, ilgi noklusētas un savaldītas emocijas savērpj notikumus, kas uz mūžu izmainīs triju cilvēku dzīvi. "Piedošana" ir izcils un dziļi aizkustinošs stāsts par mīlestību, kaislību un piedošanu. Filmas pamatā - Iana Makjuena romāns "Piedošana".

Kategorija:

Drāmas

Pūķu Laidēji | The Kite Runner (2007)


Pūķu Laidēji | The Kite Runner (2007)
70. gadi. Afganistāna. Amirs ir bagāta cilvēka dēls, bet Hassans - viņa draugs un tēva kalpa dēls. Abiem zēniem patīk laist gaisā pūķus. Kādu dienu abu starpā notiek kas tāds, ka Hasanam uz mūžu paliek psiholoģiska trauma, kuras varēja arī nebūt, ja vien Amirs nebūtu tik gļēvi rīkojies... Kad Afganistānā iebrūk padomju karaspēks, Amiram ar tēvu pietiek naudas, lai aizbēgtu uz ASV, toties Hasanam ir jāpapaliek.....
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.