Home » 2012 » April » 08

Архив за: 08 April 2012

Kategorija:

Komēdijas

Laimīgais Gilmors | Happy Gilmore (1996)


Laimīgais Gilmors | Happy Gilmore (1996)
Gadsimtiem ilgi golfs ir bijis džentlmeņu sports – tradīciju, etiķetes un – pats galvenais – godaprāta spēle. Nu tam ir pielikts punkts. Laimīgais Gilmors ir hokejists, kas slido pa plānu ledu, atklājis, ka viņa spēcīgais atvēziens golfā ļauj bumbiņu aizsist 400 metru attālumā, nākotnē solot krietnu naudas žūksni. Gilmora karjera sagriežas ar kājām gaisā. Viņš nonāk profesionālā golfa turnīrā, kur pārvērš džentlmeņu izklaidi par cīņas sportu. Uzcītīgais un ārkārtīgi nesavaldīgais hokejists neiederas rūpīgi nošķērētajos lauku kluba mauriņos. Viņa skandalozās izdarības gan laukumā, gan ārpus tā, saceļ traci spēlētāju un organizatoru vidū, turpretī viņa neaptēstais stils piesaista neskaitāmus fanus. Nu Gilmors no slidotavām pārcēlies uz golfa laukumiem, rāmo golfa spēli dzīdams stāvus zemē.

Kategorija:

Romantiskās

Eņģelis | Angel (2007)


Eņģelis | Angel (2007)
Filma ir veidota pēc Elizabetes Teilores romāna „Eņģelis”. Stāsts ir par kādu jaunu meiteni Endželu, kura dzīvo sapņu pasaulē un ir apsēsta ar rakstīšanu. Endžela sapņo, ka varēs dzīvot lielā, skaistā namā, uz kura trepēm dīžāsies pāvi, ka būs slavena un veiksmīga rakstniece, ka visi viņu cienīs un mīlēs un ka viņa apprecēsies ar savu sapņu vīrieti. Diemžēl viņai neviens netic, līdz brīdim, kad kāds Londonas izdevējs uzdrošinās riskēt un nopublicē Endželas grāmatu, kura drīz vien kļūst par bestselleru. Grāmatas tiek izdotas viena pēc otras, Endžela kļūst slavena un ievērojama, un kādā banketā sastop Ezmi, kuru iemīl no pirmā acu skatiena.

Kategorija:

Komēdijas

Pēdējais atvaļinājums| Last holiday (2006)


Pēdējais atvaļinājums| Last holiday (2006)
Džordžija strādā Ņūorleānas universālveikalā. Viņa gatavo gardēžu cienīgas maltītes, klusībā ir aizrāvusies ar kolēģi, viņai ir uzkrājumi, vienu vārdu sakot – mierīga, sakārtota dzīve. Vienīgi Džordžija nekad nav pametusi Luiziānu. Viss mainās, kad veselības pārbaude atklāj, ka Džordžijai atlicis dzīvot vien trīs nedēļas. Viņa izņem visus savus uzkrājumus un dodas uz smalku Eiropas viesnīcu, kur noīrē prezidenta apartamentus. Tagad Džordžija dzīvo tikai sev, pasūta smalkākās maltītes, nodarbojas ar snovbordu un nonāk pasaules svarīgāko cilvēku uzmanības lokā. Galu galā nav ko zaudēt, kādēļ pat viesnīcas visietekmīgākajiem viesiem – kongresmenim, senatoram, naftas magnātam – nepastāstīt, ko viņa par visiem domā?

Kategorija:

Komēdijas

Mesiju gaidot | Waiting... (2005)


Mesiju gaidot | Waiting... (2005)
Jaunam ebreju puisim Ariēlam liekas, ka īstā dzīve notiek ārpus viņa ģimenes restorānu biznesa – televīzijā. Tādēļ viņš pamet restorānu un iekārtojas darbā televīzijā, kur virmo ritms, kaislības un informācija. Žurnāliste Laura piedāvā Ariēlam iesaistīties dokumentālā projektā par bezpajumtnieka Santamarijas dzīvi, kas iztiku pelna, meklējot atkritumu tvertnēs nozaudētus dokumentus un atdodot tos īpašniekiem. Reiz Santamarija miskastē atrod bērnu un atdod to savai paziņai Elzai, kas gadiem gaida iemīļotā atgriešanos. Šo cilvēku likteņus kopā ir savijusi televīzija, un viņi - Ariels un Laura, Santamarija un Elza - gaida cerību piepildījumu.

Kategorija:

Komēdijas

Noķeriet sīko | Catch That Kid (2004)


Noķeriet sīko | Catch That Kid (2004)
Divpadsmit gadu vecā Medija kopā ar draugiem nolēmusi aplaupīt banku, lai iegūtu naudu sava smagi slimā tēva operācijai. Viņš ir pieredzējis kalnos kāpējs, kas traumējoša kritiena rezultātā ir paralizēts un lēnām mirst. No viņa iegūtās alpīnisma prasmes ir tieši tas, kas Medijai vajadzīgs sava plāna realizācijai. Turklāt viņai ir ļoti labi draugi – viens datorģēnijs un otrs brīnumbērns. Tā nu viņi, izmantojot savas īpašās spējas, gatavojas aplaupīt supertehnoloģijām aprīkotu banku.

Kategorija:

Komēdijas

Dīvainā piektdiena | Freaky friday (2003)


Dīvainā piektdiena | Freaky friday (2003)
Starp atraitni Tesu Kolmani un viņas 15 gadīgo meitu Annu valda paaudžu konflikts. Viņas strīdas par visu. Kādu ceturtdienas vakaru strīds sasniedz kulmināciju. Situācija daudziem ir labi saprotama. Piektdienas rītā meita ar māti ir samainījušās ar ķermeņiem. Šī piektdiena kļūst patiesi par murgaināko, jo dienas laikā ir jāpaspēj tik daudz ko izdarīt.

Kategorija:

Fantastika

Vīri melnā | Men in black (1997)


Vīri melnā | Men in black (1997)
Nujorkas policists Dzeimss Edvards kadas pakaldzisanas laika nonak pie interesanta secinajuma.Zaglis, kuram vins tikko ka dzinies pakal, nav cilveks, bet gan citplanetietis. Izradas, ka citplanetiesi uz Zemes dzivo jau ilgaku laiku. Tos kontrole un regule „Viri melna” – organizacija, kas ir varenaka par FIB un slepenaka par CIP.

Kategorija:

Šausmenes

Tūristi | Tourists (2006)


Tūristi | Tourists (2006)
Amerikāņu jaunieši dodas piedzīvojumu un jautrības meklējumos uz eksotisko Brazīliju, kur sastopas ar līdzīgiem tūristiem, kas ieradušies iepazīt brazīliešu sievietes. Jaunie draugi nonāk kādā pludmales bārā, kur visu nakti bauda eksotiskus dzērienus un vēlāk metas neprātīgās dejās, taču pamostas vieni un atklāj, ka viņu mantas nozudušas. Dusmas pārvēršas bailēs, jo pamazām viņi apjauš, cik mazas ir viņu izredzes izglābties.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.