Home » 2012 » March » 30

Архив за: 30 March 2012

Kategorija:

Komēdijas

Ārpuslaulības nedēļa (2011)


Ārpuslaulības nedēļa (2011)
Viena nedēļa - nekādu noteikumu! 
Labākie draugi Riks un Freds jau ilgus gadus ir precējušies ar savām sievām. Tomēr, tomēr... viņi nevar pretoties kārdinājumam un šad tad flirtē ar citām sievietēm. Abu draugu sievām, protams, tas nepatīk un viņas nolemj Rikam un Fredam piešķirt ārpuslaulības nedēļu - vienu brīvības nedēļu ar neierobežotām iespējām izklaidēties! Riks un Freds to izmanto godam - dodas ballēties un „medīt meitenes", iekuļoties trakos un komiskos piedzīvojumos.

Kategorija:

Romantiskās

Alibi / The Alibi (2006) SUB


Alibi / The Alibi (2006) SUB
Rejs Eliots vada alibi servisu sievietēm un vīriešiem, kas grib kādu laiku pavadīt šķirti no saviem tā sauktajiem mīļotajiem. Reja dzīve varētu kļūt vēl labāka, ja vien pēkšņi neparādītos viņa visbagātākā klienta izlutinātais dēls, kas pirms kāzām aizbraucis izklaidēties, un, protams, ne jau ar savu līgavu.

Kategorija:

Komēdijas

Paģiras 2


Paģiras 2
Komēdijas PAĢIRAS turpinājumā četri draugi – Fils, Stū, Alans un Dags dodas uz eksotisko Taizemi, lai piedalītos zobārsta Stū kāzās. Pēc trakās vecpuišu ballītes Lasvegasā četrotne nolemj neriskēt, tādēļ Bangkokā plāno pavisam mierīgu un drošu pasākumu. Tomēr lietas ne vienmēr notiek, kā plānots... Kas notika Lasvegasā, tur arī paliek, bet kas notiek Bangkokā, ir neiedomājami!

Kategorija:

Dokumentālās

Bēgšana no Kubas


Bēgšana no Kubas
Par Bēgšana no Kubas veidošanu un Kubā piedzīvoto dalās filmas veidotāja Odita Krenberga: „Nebija šaubu par to, ka neatkarīgu žurnālistu ierašanās Kubas režīmam nav vēlama. Ja mēs oficiāli pieteiktos, ka gribam šeit filmēt, mūs ļoti uzmanītu. Vēl nesen bijām dzirdējuši par kādas japāņu filmēšanas grupas likstām, kas divu nedēļu laikā nebija saņēmusi piekrišanu pavisam nevainīgam lūgumam – uzfilmēt Havanas kafejnīcu, kurā kādreiz uz glāzīti ruma mēdza ierasties rakstnieks Ernests Hemingvejs. Past...

Kategorija:

Dokumentālās

Latvija Otrie Divdesmit


Latvija Otrie Divdesmit
Kad ejam gar Nacionālo teātri, vai mēs atceramies, ka tieši tajā dibināja Latvijas valsti? Vai atceramies, ka krastmalā desmitiem tūkstoši cilvēku sagaidīja un nosvinēja Latvijas neatkarības atgūšanu?

Kategorija:

Drāmas

Dejo Līdz / Take the Lead (Lat/2006)


Dejo Līdz / Take the Lead (Lat/2006)
Pēc patiesiem notikumiem veidota filma, kuras centrā ir Pjērs Dulēns, starptautisku atzinību guvis balles deju dejotājs. Viņš ir nolēmis sākt strādāt kādā no Ņujorkas skolām, lai pasniegtu dejas mākslu. Taču, kad Pjērs saprot, ka viņa meistarība nav nekas, salīdzinājumā ar skolēnu izveicību hiphopā, top jauns dejas stils.

Kategorija:

Multfilmas

Vāģi 2 / Cars 2 (Lat / 2011)


Vāģi 2 / Cars 2 (Lat / 2011)
Zibens Makvīns un Metriņš ir devušies galvu reibinošos piedzīvojumos – ir sākušās pasaulē prestižākās autosacīkstes, kurās tiks noskaidrots absolūtais čempions visās iespējamajās kategorijās. Makvīnam būs jāsacenšas ar labākajiem no labākajiem pašās bīstamākajās sacīkšu trasēs visā pasaulē, taču pats galvenais – viņš un Metriņš pat vēl nenojauš, ka tiks ierauti starptautiskā spiegu sazvērestībā… 

Kategorija:

Piedzīvojumu

Basketbola Dienasgrāmatas | The Basketball Diaries (1995)


Basketbola Dienasgrāmatas | The Basketball Diaries (1995)
Džims Kerols ir vidusskolas basketbola komandas spēlētājs. Visa viņa dzīve ir centrēta ap basketbolu un Džima lielākais dzīves sapnis ir kļūt par izcilu šī sporta zvaigzni. Laiku pa laikam, viņš kopā ar draugiem paniekojas ar zālīti, bet lēnām, soli pa solim viņš iestieg tumšajā noziegumu un narkotiku pasaulē. Kad māte viņu izmet no mājas, Džims dodas Ņujorkas ielās. Viņš nevar atgriezties un vienīgais glābiņš no ielu skaudrās realitātes ir heroīns, kura dēļ viņš zog, laupa un pārdod sevi. Ritot laikam Džima situācija kļūst tikai ļaunāka – izskatās, ka viņš nekad neatbrīvosies no narkotiku atkarības...
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.