Home » 2012 » March » 29

Архив за: 29 March 2012

Kategorija:

Romantiskās

Viesmīle | Waitress (2007)


Viesmīle | Waitress (2007)
Dženna ir nelaimīgi precējusies viesmīle, turklāt stāvoklī. Viņas vīrs Ērls ir rupjš, neaptēsts tēviņš, kas par jauno sievieti nepavisam nerūpējas. Kādu dienu viņas pilsētiņā ierodas svešinieks. Abi iepazīstas un meitene, būdama uz izmisuma robežas, ļaujas atbraucēja valdzinājumam, cerot atrast dzīvē tik ilgi gaidīto laimi...

Kategorija:

Komēdijas

Pollija ir klāt | Along Came Polly (2004)


Pollija ir klāt | Along Came Polly (2004)
Nepatīkamu pārsteigumu jaunajam vīram sagādā viņa sieva, kad medusmēneša laikā viņa uzsāk romānu ar pašas daivinga instruktoru. No šī brīža galvenais pieviltajam vīram ir pierādīt, ka arī viņš ir kaut kā vērts. Kurš gan cits, ja ne burvīgā piedzīvojumu meklētāja varētu viņam atklāt jaunu dzīves jēgu, iesaistot ekstremāla sporta, pakaļdzīšanās un asu ēdienu virpulī? Īpaši, ja viņa vēl nav pabeigusi skolu.

Kategorija:

Asa sižeta

Deja Vu / Deja Vu (2006)


Deja Vu / Deja Vu (2006)
Izmeklējot bumbas sprādzienu uz Ņūorleānas prāmja, aģents Dags Karlins tiek nosūtīts uz speciālu nodaļu, kura savā darbā praktizē neiedomājamas metodes, saistītas ar pārvietošanos laikā. Pateicoties izstrādātajai slepenai valdības programmai, kļūst iespējams ielūkoties vairāku dienu senā pagātnē un varbūt pat novērst notikušo katastrofu. Dagu nepamet dīvaina sajūta, ka viss apkārt notiekošais liekas neizskaidrojami pazīstams. Dagam liekas, ka viņš kādreiz to jau redzējis un zini, kas sekos tālāk. Tieši tā tas arī notiek. Kas tas ir? Prāts spēlējas ar viņu? Tas ir "deja vu" efekta noslēpums..
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.