Home » 2012 » March » 28

Архив за: 28 March 2012

Kategorija:

Romantiskās

Kaut kas līdzīgs dzīvei | Life or Something Like It (2002)


Kaut kas līdzīgs dzīvei | Life or Something Like It (2002)
Žurnāliste Lenija Keriganai intervē kādu bezpajumtnieku un šis vīrs pareģo, ka viņai atlicis dzīvot vien nedēļu. Murgs? Arī Lenija tā domā. Bet tikai līdz brīdim, kad sāk piepildīties pirmie pravieša pareģojumi. Viena nedēļa - pārāk maz laika, lai īstenotu savas dzīves lielākos sapņus!

Kategorija:

Komēdijas

Blēži | Cheats (2002)


Blēži | Cheats (2002)
Privātā valsts skolā viss noris mierīgi, vismaz no skolotāju redzesloka. Viņi nemaz nemana, kā četri gudri skolēni visus viņus apmuļķo un špiko neredzētos apmēros. Tas tāpēc, ka viņiem ir apkopēja Mārtija skolas atslēgu komplekts ko viņi visai vienkārši izmanto testu atbilžu atrašanai. Bet skolā ir arī grupa jauniešu, kas ienīst šos blēžus, jo pašiem dēļ tā ir sliktāks novērtējums, un nosūdz viņus direktorei Stārkai. Tiek pieņemts lēmums visām skolas durvīm nomainīt slēdzenes, un apkopējs atslēgas nu sargā kā acuraugu. Ja jauniešus pieķers vēlvienreiz, tad studijas augstkolā viņiem ies gar degunu, bet tas pats notiks, ja viņi neuzrakstīs sekmīgi kaut vienu testu. Vai viņiem izdosies veikt lielāko un grandiozāko blēdību, apmānot visus pārējos?

Kategorija:

Romantiskās

Neiedomājamā cietsirdība | Intolerable Cruelty (2003)


Neiedomājamā cietsirdība | Intolerable Cruelty (2003)
Mailss Mesijs ir advokāts, kurš nekad nezaudē. Kad laulība ir cietusi fiasko, un baidāties zaudēt savu mantu, Mailss palīdz kā neviens. Par spīti ietekmīgiem klientiem, grūtām uzvarām, kolēģu cieņai un stabiliem līgumiem,viņš savā dzīvē ir nonācis krustcelēs. Veiksmju lutinātam, viņam uzmākusies garlaicība, un viņš meklē jaunus izaicinājumus. Viss mainās, kad viņš satiek sev līdzvērtīgu pretinieci Merilinu Reksrotu — sievieti, kas vienmēr dabū vīrieti, kuru grib. Merilina ir Mailsa klienta Reksa Reksrota, bagāta nekustamā īpašuma tirgotāja un brunču mednieka sieva. Ar privātdetektīva palīdzību viņa ir pieķērusi Reksu neuzticībā un ar nepacietību gaida uz sekmīgu iznākumu šķiršanās prāvā, kas viņai būtu atslēga uz bagātību un brīvību.

Kategorija:

Komēdijas

Popera kunga pingvīni | Mr. Popper's Penguins (2011) SUB


Popera kunga pingvīni | Mr. Popper's Penguins (2011) SUB
Popera kungs ir veiksmīgs nekustamo īpašumu mākleris, kura tēvs bijis Antarktikas pētnieks. Kādu dienu viņš saņem sūtījumu - kasti, kurā atrod pingvīnu. Vēl pēc dienas uz sliekšņa viņš atrod vēl vienu kārbu, kas vienā rāvienā viņa mājokļa pingvīnu populāciju palielina līdz sešiem. Meklēdams veidus, kā no neparastajiem mājdzīvniekiem atbrīvoties, viņš piedzīvo ne tikai neērtības, bet arī jautrus brīžus. Tomēr jāsecina, ka tieši šie nemiera cēlāji ievērojami uzlabo attiecības gan ar šķirto sievu, gan viņa paša bērniem.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.