Home » 2012 » March » 27

Архив за: 27 March 2012

Kategorija:

Romantiskās

Spožā Zvaigzne | Bright Star (2009)


Spožā Zvaigzne | Bright Star (2009)
Oscar balvas ieguvējas, filmas „Klavieres” režisores Džeinas Kempiones jaunākais darbs.19. gadsimta sākums, Londona. Jauns britu dzejnieks Džons Kītss uzsāk slepenu mīlas dēku ar kaimiņu meiteni Fanniju Braunu. Kopā viņus saved Kītsa jaunākā brāļa slimība. Džonu aizkustina jaunās meitenes rūpes par viņa brāli, un viņš piekrīt meitenei pasniegt dzejas stundas. Par spīti Fanijas mātes centieniem šo savienību izjaukt, abi mīlnieki tiek ierauti neaprakstāmu jūtu pasaulē. Taču par to spēcīgāks izrādās Kītsa traģiskais liktenis.

Kategorija:

Romantiskās

Divi mīlētāji | Two lovers (2008)


Divi mīlētāji | Two lovers (2008)
Mazliet vecmodīgs un melodramatisks mīlas stāsts. Kad tiek atceltas Leonarda kāzas, viņš ir tik satriekts, ka apsver pat pašnāvību. Leonards strādā tēva ķīmiskajā tīrītavā, kas gatavojas apvienoties ar lielāku uzņēmumu, tāpēc Leonards tiek iedrošināts uzsākt romantiskas attiecības ar iespējamā sadarbības partnera meitu. Tomēr, kā parasti, visu sarežģī Leonarda iepazīšanās ar Gvinetas Paltrovas atveidoto Mišelu.

Kategorija:

Drāmas

Sinoptiķis | The weather man (2005)


Sinoptiķis | The weather man (2005)
Deivids Sprics ir Čikāgas sinoptiķis, kas lasa laika ziņas TV. Cilvēki viņu mīl un nīst, un uz ielas bieži atpazīst. Tomēr viņa personīgā dzīve ir īsta katastrofa – tēvs mirst, bērni nav ne godīgi, ne uzcītīgi, bet šķirtā sieva viņu ienīst. Cenšoties tikt galā ar šīm problēmām, Deivids mēģina panākt, lai tēvs ar viņu lepotos vismaz pirms nāves, lai bērni kļūtu par labākiem cilvēkiem un lai sieva atgrieztos. Taču tas nav viegli...

Kategorija:

Komēdijas

Sliktie zēni 2 | Bad Boys 2 (2003)


Sliktie zēni 2 | Bad Boys 2 (2003)
Maiami narkotiku apkarošanas nodaļai ir paveicies ar tādu detektīvu kā Maiks Lourijs (Smits), bet sliktāk ir ar detektīvu Markusu Barnetu (Laurenss). Tomēr kad abi šie puiši tiek kopā, atrisinātas tiek daudzas lietas. Detektīviem jāizmeklē narkotiku kontrabandas lieta, jo pilsētā tiek ievests arvien vairāk apreibinošo vielu, taču nav iespējams noskaidrot pa kādiem ceļiem baltā inde tiek ievesta. Maiku lakstojas ap Markusa skaisto māsu Sidu un drīz vien, abiem par pārsteigumu, izrādās, ka viņa ir slepenā aģente, kas iefiltrējusies narkodīleru aprindās. Tomēr sniegt informāciju par notiekošo viņa nedrīkst. Taču drīz vien Sidas gaitas atklāj narkodīleri un jauno sievieti nolaupa brīdī, kad detektīvi jau ir noskaidrojuši lietas apstākļus un atlicis tikai aizturēt vainīgos. Apmaiņā pret māsas dzīvību noziedznieku pieprasa iespēju bēgt.

Kategorija:

Komēdijas

Patiesība par mīlestību | The Truth About Love (2004)


Patiesība par mīlestību | The Truth About Love (2004)
Būdama pārliecināta par savu mīlestību un savas „otrās pusītes" uzticību, Elisa joka pēc noslēdz derības ar savu māsu. Viņa nosūta vīram anonīmu Valentīndienas apsveikumu ar atzīšanos mīlestībā, lai redzētu, kā viņš uz to reaģē, un pārbaudītu, vai tiešām vīrs viņai ir tik uzticīgs. Elisai par lielu pārsteigumu, vīrs šo faktu nolemj paturēt noslēpumā. Elisa nolemj iet līdz galam un veikt savu izmeklēšanu...

Kategorija:

Romantiskās

40 dienas 40 naktis | 40 Days and 40 Nights (2002)


40 dienas 40 naktis | 40 Days and 40 Nights (2002)
Mets ir jauns vīrietis, kas apņēmies paveikt ko neiedomājamu: 40 dienas un naktis iztikt pilnībā bez seksa, nemaz nenojaušot, cik tas patiesībā būs grūti izdarāms.

Kategorija:

Komēdijas

Burbuļvannas Laika Mašīna | Hot Tub Time Machine (2010)


Burbuļvannas Laika Mašīna | Hot Tub Time Machine (2010)
Pēc trakas ballītes, neskaitāmiem dzērieniem un „kokteiļa bākā” četri labākie draugi pamostas astoņdesmitajos. Viņi, protams, neatceras, kas notika iepriekšējā naktī un kā viņi nokļuva 1986.gadā. Vienīgais, ko viņi zina ir tas, ka pirms nokļūšanas pagātnē, visi sēdēja un priecājās burbuļvannā... Spilgti krāsainajā 1986.gadā, kad vēl nebija izdomāta nedz iepazīšanās internetā, nedz „viagra”, un kad Maikls Džeksons vēl bija melnādains, visiem draugiem nākas atrast atbildes uz ļoti nozīmīgiem jautājumiem.

Kategorija:

Fantastika

Es esmu ceturtais | I Am Number Four (2011) SUB


Es esmu ceturtais | I Am Number Four (2011) SUB
Trīs ir likvidēti. Viņš ir Ceturtais. Džons Smits - bēglis no citas planētas, kuram uz pēdām ir ienaidnieka sūtīti slepkavas, lai viņu iznīcinātu. Kopā ar savu sargu Henriju, Džons maina savu identitāti un ceļo no pilsētas uz pilsētu, līdz negaidīti notikumi pilnībā izmaina viņa dzīvi. Džons sastop pirmo mīlestību, iegūst jaunas spējas un atrod saikni ar citiem sev līdzīgajiem. Ir pienācis laiks pārtraukt savu bēgšanu un nostāties ar seju pret vareno ienaidnieku, lai nevienlīdzīgā cīņa izšķir likteņus. 

Kategorija:

Komēdijas

Hot Fuzz | Krutie kruķi (2007)


Hot Fuzz | Krutie kruķi (2007)
Londonas konstebls Nikolass Endžels ir dzimis savam darbam - veiktie aresti par 400% pārsniedz jebkura cita viņa kolēģa sasniegumus. Viņš ir gudrs, labi trenēts un fanātiski uzticīgs likumam. Darbs policijā ir viņa dzīves jēga. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka viņu pamet mīļotā, bet priekšniecība, rūpējoties par kopējo darbu rādītāju, aizsūta viņu tālu prom no Londonas uz provinces ciematu Sendfordu. Taču neskatoties uz ārējo mieru un labklājību, ar kādu viņš sastopas jaunajā darba vietā, Nikolass drīz vien kļūst par liecinieku noslēpumainu slepkavību sērijai, kuru vietējie policisti noraksta kā nelaimes gadījumus.

Kategorija:

Komēdijas

Nepavisam ne brunču mednieks | Cedar Rapids (2011) SUB


Nepavisam ne brunču mednieks | Cedar Rapids (2011) SUB
Tim Lippe nav ne jausmas, kas viņš ir, kad viņš ir nosūtīts uz Cedar Rapids, Iowa pārstāvēt savu uzņēmumu pie ikgadējā apdrošināšanas konvencijas, kur viņš drīz vien nonāk zem "ievirzes" trīs konvencijas veterāniem.

Kategorija:

Drāmas

Māsas kurpēs | In Her Shoes (2005)


Māsas kurpēs | In Her Shoes (2005)
Megija ir ballīšu meiča, kurai knapi ir izdevies pabeigt vidusskolu un kura uzskata, ka viņas dzīves pamatvērtība ir pievilcība vīriešu acīs. Bez noteiktas dzīvesvietas, Megija svaidās apkārt pa draugu dzīvokļiem, vērtējot meikapu augstāk par grāmatām un pareizu apģērba aksesuāru izvēle ir viņas vienīgais talants. Rouza ir advokāte, kas izglītojusies Prinstonā un viņas dzīves atribūti ir perfekts dzīvoklis un veiksmīga karjera. Viņas dzīve savukārt paiet pelēkos ikdienas darba kostīmos, cīņā ar lieko svaru un bez īpašiem mīlas piedzīvojumiem. Vienīgais, kas veldzē dvēseli, ir - kurpes. Viņām nav nekā kopīga, izņemot vienu kājas izmēru un faktu, ka viņas ir māsas. 

Kategorija:

Asa sižeta

Nozust 60 sekundēs | Gone in Sixty Seconds (2000)


Nozust 60 sekundēs | Gone in Sixty Seconds (2000)
Cik daudz var uzspēt paveikt 60 sekundēs? Izsmēķēt cigareti vai izdzert tasīti kafijas. Taču tikai viens profesionālis pasaulē, leģendārais zaglis Memfiss, dažu sekunžu laikā spēj aizdzīt jebkuru automobili. Taču šoreiz viņam nāksies paveikt burtiski neiespējamo. Lai glābtu savu brāli, Memfisam vienas nakts laikā jānolaupa 50 pirmklasīgas mašīnas. Lai izkļūtu no mafijas un policijas dubultslazda, viņam jāievēro tikai viens princips - nedrīkst apstāties...

Kategorija:

Šausmenes

Aizrauj mani uz elli | Drag me to hell (2009)


Aizrauj mani uz elli | Drag me to hell (2009)
Šausmu filmu kulta režisors Sems Reimi pēc 15 gadiem ir atgriezies žanrā, kas padarīja viņu slavenu visā pasaulē! Jaunā un ambiciozā bankas darbiniece Kristīna atteica kādai noslēpumainai kundzei pagarināt mājokļa kredītu un tādējādi piespieda viņu palikt uz ielas. Kopš šī brīža Kristīnas dzīve pārvēršas par īstu elli - šī kundze izrādās viens no ļaunākajiem dēmoniem, kura atriebība izrādās šaušalīga...

Kategorija:

Asa sižeta

Laikā | In Time (2011)


Laikā | In Time (2011)
Pavisam netālā nākotnē novecošanās gēns ir apturēts. Cilvēki noveco tikai līdz 25 gadu vecumam un turpina dzīvot sabiedrībā, kur visi norēķinās ar laiku. Nopelnot dzīves stundas, dienas un gadus, ir iespējams ar laiku norēķināties par pakalpojumiem un precēm vai izmantot laiku, lai dzīvotu. Bagātie var dzīvot mūžīgi, kamēr vairums cenšas izdzīvot. Vils – jauns, nabadzīgs vīrietis sastop svešinieku, kas no rīta tiek atrasts miris. Viņa kontā esošie gadsimti tagad pieder Vilam, kurš pat nenojauš kas noticis. Tomēr policija par slepkavības izdarīšanu ir uz pēdām tieši viņam.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.