Home » 2012 » March » 26

Архив за: 26 March 2012

Kategorija:

Komēdijas

Paraugdžeki |Role Models (2008)


Paraugdžeki |Role Models (2008)
Pēc ālēšanās publiskā vietā, divi draugi Denijs un Vīlers nonāk izvēles priekšā - pavadīt mēnesi cietumā vai arī nostrādāt 150 stundas sociālajā programmā "Lielais brālis". Pēc vienas dienas, pavadītas kopā ar bērniem, cietums abiem vairs nešķiet sliktākais variants kā izciest piespriesto sodu.

Kategorija:

Komēdijas

Ko vēlas sievietes (2000)


Ko vēlas sievietes (2000)
Nikam Māršalam nudien nav problēmu ar sievietēm, un arī viņš pats sevi uzskata gluži vai par dāvanu visai cilvēces sievišķīgajai pusei. Taču tad notiek dīvains negadījums, pēc kura Niks iegūst brīnumainu spēju dzirdēt katras tuvumā esošas sievietes domas. Vispirms viņš grib no tā tikt vaļā, taču tad saprot, cik šāda dzirdēšana varētu būt izdevīga. Ne tikai, lai nodibinātu ciešākas attiecības ar kārtējo skaistulīti, bet arī, lai apsteigtu sāncenses darbā. Nika pirmais upuris būs viņa jaunā priekšniece Dārsija...

Kategorija:

Komēdijas

Ekstrēmais randiņš (2004)


Ekstrēmais randiņš (2004)
Četri draugi sapņo par atrast īsto mīlestību, kaut pagaidām viņiem šajā ziņā galīgi neveicas. Taču reiz viens no viņiem atrod sev līgavu kalnos, pateicoties nelaimes gadījumam. Tā nu pārējie ātri vien saprot, ka savstarpēju simpātiju rašanos sekmē ārkārtas apstākļi. Pēc dažiem neveiksmīgiem mēģinājumiem ekstrēmo randiņu organizēšanā, viņi galu galā izstrādā viltīgu plānu: nolīgst divus gangsterus, kas piekrīt it kā „nolaupīt” vienu no puišiem kopā ar viņam iepatikušos meiteni. Gūsta laikā viņiem vajadzētu rasties savstarpējām simpātijām. Tomēr plāns izgāžas, kad laupītāji nolemj mainīt spēles noteikumus. Tagad jāaizmirst romantika un draugs jāglābj pa īstam. Taču pat visnepatīkamākie piedzīvojumi nav šķērslis īstai mīlestībai!

Kategorija:

Romantiskās

Sarunas vērts (1995)


Sarunas vērts (1995)
Uzzinājusi par vīra neuzticību, Greisa nolemj pārtraukt jebkādas attiecības ar Ediju. Nelīdz ne vecāku pierunāšana, ka krīzes gadās pat veiksmīgākajās ģimenēs, nedz mātes atzīšanās, ka arī viņai reiz nācies pievērt acis uz vīra sānsoļiem. Greisa ir pārliecināta – laulības šķiršana var izrādīties iespēja, kas viņai dota, lai mūža beigās nenožēlotu, ka viņa vēlējās, bet neko nedarīja, lai viss būtu citādi.

Kategorija:

Komēdijas

Bārs "Coyote Ugly" (2000)


Bārs
Seksīga, romantiska komēdija par 20 gadīgu meiteni Violetu, kas dodas uz Ņujorku, lai īstenotu sapni kļūt par dziedātāju. Violeta atrod gadījuma darbu par bārmeni naktsklubā "Coyote Ugly". "Coyote Ugly" ir pilsētas jaunākais un apmeklētākais klubs, kura īpašnieces ir seksīgas sievietes, kas ar savu draiskumu provocē klientus un presi. Skaistā Violeta visu dzīvi ir centusies pārvarēt savas bailes no pūļa, bet vai šajā vietā viņai izdosies pārvarēt savu kautrīgumu un sadzirdēt savu balsi dziedam?
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.