Home » 2012 » March » 25

Архив за: 25 March 2012

Kategorija:

Komēdijas

Mana bijusī superdraudzene (2006)


Mana bijusī superdraudzene (2006)
Mets ir visai neievērojams pusisi, kura dzīve rit samērā mierīgi, līdz viņš satiek meiteni, kuras uzvedība ir mazliet dīvaina, bet tajā pat laikā viņa ir skaista un gudra. Izrādās, ka viņas īstā būtība ir pieguļoši kostīmi, blondi mati un spēja novērts nelaimes, jo viņa ir … supersieviete! Kas sākumā šķiet aizraujoši (vai esat kādreiz mīlējušies vairāku kilometru augstumā?), ar laiku paliek apgrūtinoši, jo arī viņas greizsirdībai piemīt iznīcinošs spēks, kas draud sagraut visu Meta pasauli vārda tiešā nozīmē.

Kategorija:

Multfilmas

Smurfi | Smurfs (2011)


Smurfi | Smurfs (2011)
Ļaunais burvis Gargamelis padzen smurfus no viņu ciemata un viņi ir spiesti izmantot tuneli, lai nokļūtu mūsu pasaulē. Šis tunelis atveras tikai reizi zilmēnesī. Pa to smurfi vienā rāvienā nokļūst pašā Manhetenas sirdī. Tur viņiem jācenšas uzburt zilais mēness, lai nokļūtu atpakaļ mājās, pirms viņi krituši Gargameļa ķetnās.

Kategorija:

Komēdijas

Siržu lauzējas | Heartbreakers (2001)


Siržu lauzējas | Heartbreakers (2001)
Katra kāzu diena Maksas dzīvē ir skaista. Bet vēl skaistāks ir brīdis, kad viņas plāns atmaksājas – kad tiek saņemta kompensācija, laulību šķirot. Abām ar meitu Peidžu viņām ir plāns, kā kļūt bagātām, savaldzinot turīgus vīriešus.

Kategorija:

Komēdijas

Kā aplaupīt debesskrāpi | Tower Heist (2011) SUB


Kā aplaupīt debesskrāpi | Tower Heist (2011) SUB
Tā nebūs tikai aplaupīšana. Tā būs atmaksa...

Ņujorkas dārgākā rezidenču nama menedžeris (Ben Stiller) vada šo namu jau desmit gadus, viņa acij nepaliek nepamanīts itin nekas. Nama ietekmīgākais iedzīvotājs - Volstrītas titāns Arturs Šovs (Alan Alda) atrodas mājas arestā pēc tam, kad tika pieķerts zādzībā lielos apmēros - apzadzis savus investorus un pievācis 20 miljonus dolāru. Kuri no piekrāptajiem investoriem ir visniknākie? Šī nama apkalpojošā personāla darbinieki, kuru pensiju plānā ieguldītā naudiņa nu ir vējā. Un tieši viņi pārzina debesskrāpi kā savu kabatu...

Kategorija:

Multfilmas

Runcis zābakos | Puss in Boots (2011)


Runcis zābakos | Puss in Boots (2011)
Vēl pirms leģendārais Runcis Zābakos satiek mums visiem jau zināmo zaļo briesmoni vārdā Šreks, viņš dodas varonīgiem piedzīvojumiem pilnā ceļojumā, lai kopā ar ideju meistaru Oliņu Aleksandru Boliņu un drosmīgo kaķenīti Kitiju Maigķepu nozagtu Zosi, kas dēj zelta olas. Tas tik būs viens varens un deviņas dzīvības vērts piedzīvojums!

Kategorija:

Drāmas

Kā tikt galā (2003)


Kā tikt galā (2003)
Hēlija ir pavisam vienkārša augstskolas studente, kura nav iemīlējusies, un kurai šķiet, ka tādas īstas mīlestības nemaz nepastāv. Jo apkārt sev viņa katru dienu redz kā pāri saiet kopā, bet pēc brīža jau izšķiras, un otrādi, līdzīgi kā viņas vecāki...

Kategorija:

Komēdijas

Dusmu bumbas (2007)


Dusmu bumbas (2007)
Rendijs Deitona reiz tika uzskatīts par galda tenisa brīnumbērnu. Tomēr nekas no spīdošās sportista karjeras nesanāca – Rendijs joprojām nespēj sev piedot zaudējumu spēlē, pēc kuras viņa tēvu nogalināja ļaunais misters Fengs – galda tenisa fanātiķis, kas bija licis uz mazo Rendiju augstas likmes. Tagad, pēc gadiem, FIB aģenti, kuru uzdevums ir visuvareno misteru Fengu atmaskot, lūdz palīdzību tieši Rendijam. Tā būtu vienreizēja iespēja beidzot atriebt tēva nāvi! Taču, lai uzvarētu turnīrā, kas ļautu iekļūt Fenga izredzēto lokā, Rendijam vēl cītīgi jātrenējas un jāiegūst teicama sportiskā forma. Ar visneparastākajiem paņēmieniem un visapburošāko treneri!

Kategorija:

Romantiskās

Dzenoties pēc brīvības (2004)


Dzenoties pēc brīvības (2004)
Anna Fostere ir Amerikas Savienoto Valstu prezidenta meita. Viņai nekad nav bijusi parasta dzīve. Lai kurp viņa dotos, viņas soļiem vienmēr sekos vismaz ducis slepeno aģentu. Kad slepeno aģentu pārlieku lielās uzmanības dēļ tiek izjaukts Annas randiņš ar puisi, kurš viņai patiešām patīk, Annas pacietības mērs ir pilns. Viņa mēģina pierunāt tēvu, lai viņš samazina slepeno aģentu skaitu, kuri seko Annai, lai viņa beidzot varētu izbaudīt kaut mirkli brīvības. Tēvs meitai dod solījumu, ka turpmāk viņai sekos tikai divi slepenie aģenti - Alans Veiss un Sintija Moralesa. Kad ASV pirmā ģimene dodas vizītē uz Prāgu, Anna pēc oficiālās dienas daļas izlemj doties izklaidēties. Kad viņa pamana, ka klubs, kurā viņa atrodas ir pilns ar slepenajiem aģentiem, Anna saprot, ka tēvs nav pildījis solījumu un aizbēg no kluba, lai aģenti vairs nevarētu viņai sekot. 

Kategorija:

Romantiskās

Ja vien (2004)


Ja vien (2004)
Šī Ienam ir briesmīga diena – darbā gadās ļoti nopietna neveiksme, viņš aizmirst par mīļotās meitenes Samantas izlaidumu eksāmenu, kuram tā gatavojusies trīs gadus, dienas beigās Samantu traģiski zaudē… Bet Iens taču Samantu patiesi mīlēja, tikai neprata to izrādīt, vienmēr viss cits izrādījās svarīgāks… Ja vien liktenis viņam dotu otru iespēju, pagrieztu laiku atpakaļ… un tā patiesi arī notiek.

Kategorija:

Drāmas

Izpriecas brauciens | Joy Ride (2001)


Izpriecas brauciens | Joy Ride (2001)
Viss sākās ar joku. Nu joks jau valda pār viņiem.Ir vasaras brīvlaiks un koledžas jaunpienācējs Lūiss Tomass ir nolēmis doties izbraukumā uz laukiem, lai satiktu savu sapņu meiteni Vennu. Bet Lūisa romantiskās cerības cieš neveiksmi, kad viņš ceļā piestāj, lai izglābtu vecāko brāli Fulleru, kurš viņu mudina izspēlēt ļaunu joku ar vientuļu kravas auto šoferi, izmatojot radio. Bet šoferis - neredzēts, bet biedējoši bīstams, kuru pazīst tikai viņa kolēģis ar iesauku Sarūsējusī Nagla, grib smieties beidzamais un atriebties.

Kategorija:

Komēdijas

Skaistule un briesmone | The Hottie and the Nottie (2008)


Skaistule un briesmone | The Hottie and the Nottie (2008)
Filma ir par karsto skaistuli Kristabelu (Parisa Hiltone), viņas draudzeni Džūnu un Neitu, kurš ir iemīlējies Kristabelā. Neits pārceļas uz Losandželosu, lai uzmeklētu Kristabelu - sievieti, kuru viņš mīlējis jau kopš bērnības. Bet uzrodas šķērslis - viņas ne tik karstā draudzene Ņūta.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.