Home » 2012 » March » 24

Архив за: 24 March 2012

Kategorija:

Romantiskās

Dabas spēks (1999)


Dabas spēks (1999)
Pedantiskais Bens jau ir ceļā uz savām kāzām, kad visus plānus izjauc dabas katastrofa. Tuvojošās vētras dēļ tiek atcelts viņa lidmašīnas reiss un vīrietis ir spiests stopēt automašīnas. Ceļā viņš iepazīstas ar ekscentrisko Sāru, un neprātīgi piedzīvojumi var sākties! Lai gan Bens un Sāra ir pilnīgi pretstati, savstarpējais pievilkšanās spēks ir nepārvarams.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Spiegu Bērni 4: visu laiku pasaulē (2011)


Spiegu Bērni 4: visu laiku pasaulē (2011)
Pensijā nonākušu spiedzi sauc atpakaļ rīcībā, un obligāciju ar saviem jaunajiem audžu bērniem uz dažādiem piedzīvojumiem, lai apturētu ļaunumu timekeeper no pasaules pārņemšanu.

Kategorija:

Komēdijas

Māsas Olsenas: Mūsu lūpas klusē (2000)


Māsas Olsenas: Mūsu lūpas klusē (2000)
Mērija-Keita un Ešlija šinīs brīvdienās dodas uz Austrāliju. Šajās brīvdienās ir daudz intrigas, smieklu un romantikas. Pēc konflikta ar bēdīgi slavenu gangsteri, Mērija-Keita un Ešlija tika pieņemtas FIB Liecinieku Aizsardzības Programmā. Diemžēl, meitenes ir nelabojamas pļāpas un viņas izpļāpājas par savu programmu pilsētā pēc pilsētas un nu ir palikusi tikai viena vieta kur slēpties - Austrālija.

Kategorija:

Asa sižeta

Jackass filma (2002)


Jackass filma (2002)
Džonijs Noksvils un viņa trakie draugi, kas veic vājprātīgus trikus MTV, ir gatavi vēl vājprātīgākam jandāliņam lielajā ekrānā. Viņi apceļos Japānu pandu ietērpā, sarīkos pamatīgu grautiņu golfa laukumā un pat veiks trikus ar dzīvu aligatoru piedalīšanos! Šie puiši izklaidēs cilvēkus, pakļaujot briesmām savu dzīvību. Tādēļ labāk esiet gatavi pilnīgam vājprātam! 

Kategorija:

Piedzīvojumu

Nolaupītais tētis (2009)


Nolaupītais tētis (2009)
Melisa ir meita Milam Morisam,slavenam bestselleru autoram. Viņa,nepacietīgi gaida brīvdienas,lai kopā ar tēvu dotos ceļojumā.Brauciena laikā viņi iegriežas mazā pilsētiņā , kur par godu rakstniekam tiek rīkota pieņemšana. Sājā pašā dienā viņu nolaupa divi traki fani, no kuriem viens ir rakstnieks iesācījs, kurš nolēmis  izmantot Nīlu par redaktoru savai jaunajai grāmatai.

Kategorija:

Drāmas

Viljams un Keita | William & Kate (2011)


Viljams un Keita | William & Kate (2011)
Kaut arī princim Viljamam tā ir pirmā diena koledžā un gan viņš, gan princis Čārlzs ir cerējuši izmukt no žurnālistu klātesamības, iemūžinot viņu gaitas, tā tomēr nenotiek. Un Viljams apzinās, ka viņš nekad nebūs parasts students. Kad studiju biedri viņu teju nolikuši elka un Dieva lomā, baidās no komunikācijas ar viņu vai – tieši pretēji – savā labā mēģina izmantot karaliskos kontaktus. Taču Keita Midltone nav no tām, kas uzķeras ar aristokrātiski zilajām acīm – sākumā viņai pat Viljams nemaz nepatīk, kaut arī abiem kopā jāveido kāda prezentācija. Taču jau drīz abu studentu attiecībās ieviešas romantiskas notis, un pēc 8 gadu pazīšanās un draudzēšanās 2011. gada 29. aprīlī viņi savīs savus likteņus Dieva priekšā, kļūstot par, iespējams, 20. gadsimta viskrāšņāko un publiskajā telpā visvairāk atspoguļoto kāzu „vaininiekiem”.

Kategorija:

Multfilmas

Sūklis Bobs Kvadrātbiksis (1999)


Sūklis Bobs Kvadrātbiksis (1999)
Sūklis Bobs ir runājošs sūklis, kurš dzīvo ananāsā pašā jūras dibenā. Viņam kaimiņos dzīvo īgnais Skidverds, ar kuru bieži vien sanāk konfliktēt. Bobs strādā restorānā, kur viņš gatavo ātrās uzskodas. Viņam ir draugs Patriks, kurš ir jūras zvaigzne, taču viņiem ir labas attiecības.

Kategorija:

Multfilmas

Par bitēm (2007)


Par bitēm (2007)
Pabeidzis koledžu, bite vārdā Berijs B. Bensons saprot, ka viņa karjerā nākamais un arī vienīgais solis ir medus vākšana. Dziļi vīlies par tik vājām nākotnes izredzēm, viņš, būdams dedzīgas dabas, steigšus atstāj dzimto stropu un dodas plašajā pasaulē. Drīz vien viņš pārkāpj pirmo bišu noteikumu - nerunāt ar cilvēkiem un iepazīstas ar floristi vārdā Vanesa. Pavadot laiku kopā, Berijs neviļus uzzina, ka cilvēki jau gadsimtiem ilgi uzturā lieto bišu sūri grūti sarūpēto medu. Berijs saprot, ka viņa dzīves galvenais uzdevums ir cīnīties pret šo netaisnību.

Kategorija:

Dokumentālās

2012 Pasaules gala pareģojums | 2012 End of the world prophecy (2011)


2012 Pasaules gala pareģojums | 2012 End of the world prophecy (2011)
Daži tic, ka 2012. gada 21. decembrī piepildīsies Maiju pareģojums un pienāks pasaules gals. Lai noskaidrotu, ko īsti bija domājuši Maiju pareģi, Prinstonas universitātes ģeologs Ādams Malūfs apceļo pasauli. Meklējot atbildes viņš dodas uz Dienvidamerikas džungļiem, Austrālijas tuksnešiem un pasaules augstākajām virsotnēm. Intervijas ar ģeologiem, antropologiem, astronomiem un citiem zinātniekiem sniegs ieskatu par iespējamo scenāriju 2012. gada 21. decembrim.

Kategorija:

Fantastika

Harijs Poters un Fēniksa ordenis (2007)


Harijs Poters un Fēniksa ordenis (2007)
Harija Potera cīņa pret Tumsas pavēlnieku, lordu Voldemortu, turpinās, un nu tajā iesaistās Fēniksa ordenis ar profesoru Dumidoru priekšgalā. Piektais gads Cūkkārpas Raganu un burvju arodskolā Harijam un viņa draugiem sola jaunus pārbaudījumus, taču Hariju nomoka arī uzmācīgi, no nomoda grūti atšķirami sapņi, kuri jaunekli vedina noskaidrot, kas atrodas aiz necilām, melnām durvīm kāda Burvestību ministrijas gaiteņa galā…

Kategorija:

Drāmas

Likteņa labotāji | The Adjustment Bureau (2011) SUB


Likteņa labotāji | The Adjustment Bureau (2011) SUB
Vai esam noteicēji pār savu dzīvi, kontrolējam savu likteni? Vai arī kāds visu jau ir izplānojis mūsu vietā, un kādi neredzami spēki manipulē ar mums un mūsu dzīvi?Politiķis Deivids Noriss (Matt Damon) senāta vēlēšanu priekšvakarā iepazīstas ar talantīgo baletdejotāju Elīzu (Emily Blunt), kura viņu savaldzina jau pirmajā acu uzmetienā. Taču pēc viņu pirmās tikšanās noslēpumainu vīru grupa cenšas nepieļaut, lai viņi satiktos vēlreiz. Devida liktenis ir pārrakstīts. Nejauši uzzinājis to, viņš saprot, ka darīs visu, lai atgūtu vienīgo sievieti, ko jebkad mīlējis un atgūtu savu nākotni. Viņam nāksies stāties pretī Likteņa aģentiem – slepenam grupējumam, kuri kontrolē viņu abu likteņa līkločus.

Kategorija:

Drāmas

Tumsas apgabali | Limitless (2011) SUB


Tumsas apgabali | Limitless (2011) SUB
Pastāv uzskats, ka cilvēki spēj izmantot tikai 20 procentus savu smadzeņu. Vai varat iedomāties, kas notiktu, ja jūs spētu tās izmantot pilnībā? Pietiek ar vienu tableti, lai sasniegtu pilnību. Ko jūs darītu? Tiektos pēc slavas, varas? Cik tālu jūs būtu gatavi iet? Edijs Mora ir rakstnieks, viņš dzīvo Ņujorkā un vairāk nekā sešus mēnešus strādā pie savas jaunās grāmatas, taču pagaidām nav uzrakstījis nevienu teikumu. Ediju pametusi draudzene Lindija, un, kad jau šķiet, ka viņam nav nākotnes, viņš satiek senu draugu, kas piedāvā zāles ar nosaukumu NZT, apgalvodams, ka tās ļauj cilvēkiem likt lietā smadzenes visā pilnībā. Viena tablete dienā, un Edija spējām nav robežu. Viņš kļūst gudrāks, pievilcīgāks. Viņš var dažu stundu laikā iemācīties jebkuru valodu, četrās dienās uzraksta grāmatu un desmit dienās biržā nopelna miljoniem dolāru.

Kategorija:

Romantiskās

Bridžita Džounsa 2: Saprāta robeža | Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)


Bridžita Džounsa 2: Saprāta robeža | Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)
Bridžita Džonsa ir kā apreibusi no attiecībām ar satriecošo Marku Dārsiju. Viņš ir izglītots, gādīgs un arī iecietīgs pret katru (gandrīz) sīkāko Bridžitas greizsirdības lēkmi. Kādēļ gan lai ikviena Londonas sieviete, Marka jauno un izskatīgo asistenti ieskaitot, nekristu kārdinājumā atņemt Marku tuklajai, ietiepīgajai un dažreiz nepiedienīgajai Bridžitai? Kad pie apvāršņa parādās garkājainā Marka asistente, rozā krāsas mākonītis virs Bridžitas galvas savelkas aizdomīgi pelēks, kad viņa ar skubu metas pārbaudīt abu attiecības. Taču, kad Bridžitai šķiet, ka sliktāk jau vairs nevar būt, parādās viņas bijušais priekšnieks, brunču mednieks un siržu lauzējs Daniels Klīvers. 2001. gada komerciāli ļoti veiksmīgās komēdijas "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" turpinājums. Abu filmu pamatā ir Helēnas Fīldingas romāni. 

Kategorija:

Komēdijas

Sliktā puiša metode | The Jerk theory (2009)


Sliktā puiša metode | The Jerk theory (2009)
Nepatīkamu pārsteigumu jaunajam vīram sagādā viņa sieva, kad medusmēneša laikā viņa uzsāk romānu ar pašas daivinga instruktoru. No šī brīža galvenais pieviltajam vīram ir pierādīt, ka arī viņš ir kaut kā vērts. Kurš gan cits, ja ne burvīgā piedzīvojumu meklētāja varētu viņam atklāt jaunu dzīves jēgu, iesaistot ekstremāla sporta, pakaļdzīšanās un asu ēdienu virpulī? Īpaši, ja viņa vēl nav pabeigusi skolu.

Kategorija:

Komēdijas

Aizved mani mājās | Take Me Home Tonight (2011) SUB


Aizved mani mājās | Take Me Home Tonight (2011) SUB
Stāsts ir par jauniešu veiksmēm un neveiksmēm lielajā dzīvē pēc koledžas beigšanas. Galvenais varonis Mets nespēj aizmirst savu skolas slepeno mīlestību Toriju. Kādu dienu liktenis nejauši saved viņus kopā un Mets iesaistās savas dzīves lielākajā avantūrā, lai nepalaistu garām šo iespējams pēdējo izdevību. Tā būs viena traka naksniņa...

Kategorija:

Komēdijas

Draiskās brīvdienas | Drunken Jackasses: The Quest (2003) SUB


Draiskās brīvdienas | Drunken Jackasses: The Quest (2003) SUB
Četri sirdsdraugi nolemj doties uz jūrmalu, lai pavadītu trakuligākās brīvdienas savā mūžā. Vienam no viņiem sasodīti neveicas ar meitenēm, un viņš par katru cenu ir nolēmis grezna Meksikas kūrorta pludmalē zaudēt nevainību. Viņa rīcībā ir tikai pāris dienu, lai vispārējās jautrības, mūzikas, deju, aušīgu joku un mūžīgās mīlestības svētku atmosfērā atrastu to, kura padarīs viņu par īstu vītieti. Šajā amizantajā jauniešu komēdijā nav filmējušies profesionāli aktieri, bet gan reāli amerikāņu joku mīļi, kuri no sirds metas izklaidēs un īstā pieagušu cilvēku kūrorta dzīvē.

Kategorija:

Piedzīvojumu

Zvaigžņu basketbols | Space Jam (1996)


Zvaigžņu basketbols | Space Jam (1996)
Pēc trešā izcīnītā čempiona titula ar Čikāgas Buļļiem, Maikls Džordans aiziet no lielā basketbola un visiem par brīnumu kļūst par beisbolistu. Tikmēr tālu kosmosā uz citas planētas - Idiotu kalns - atrodas izklaides parks, taču tā īpašniekam Švakhammeram trūkst ideju jaunām atrakcijām, tāpēc viņš aizsūta savus padotos uz Tūņu pasauli, lai sagūstītu tur esošos un izmantotu viņus jaunajās atrakcijās. Taču tūņi tik viegli neatdosies, tāpēc viņi izaicina mazos citplanētiešus uz basketbola maču. Sīkie nekrietneļi nozog basketbola talantus no tādiem spēlētājiem, kā Patriks Jūvings, Čārlzs Bārklijs, Magsijs Bouss un Bredlijs. Blīkšķu Banijs un viņa komandas biedri netic, ka varētu uzvarēt Briesmzvaigznes, tāpēc viņi lūdz Maikla Džordana palīdzību. Trusis un čempions - kas par komandu! Maikls Džordans dzenā bumbu, bet Trusis Bannijs mētā jociņus un jautrībai nav gala!

Kategorija:

Šausmenes

30 Dienas Tumsā | 30 Days Of Night (2007)


30 Dienas Tumsā | 30 Days Of Night (2007)
Aļaskas diena neatšķiras no nakts, pilnīga tumsa. Un tā veselu mēnesi. Šeit nebūtu nekā savāda, ja vien no pierastās tumsas neizlīstu ļaunuma spēki, vampīri, iedvešot šausmas mazajā pilsētiņā, Berijā. 

Kategorija:

Asa sižeta

Pārdrošais atriebējs | Born to Raise Hell (2010)


Pārdrošais atriebējs | Born to Raise Hell (2010)
Interpola aģentu Bobiju Singeru norīko Austrumeiropas operatīvajā dienestā, kas apkaro ieroču un narkotiku kontrabandu visā reģionā. Izmeklēšanas laikā viens no dienesta aģentiem iet bojā. Izmisuma satriektais Singers apņemas par katru cenu atriebt drauga nāvi.

Kategorija:

Komēdijas

Alī Džī parlamentā | Ali G Indahouse (2002)


Alī Džī parlamentā | Ali G Indahouse (2002)
Ali G. neviļus kļūst par bandinieku ļaunā Čenselora plānā: gāzt galveno ministru,kas šobrīd ir pie Lielbritānijas stūres. Tā vietā, lai pazemotu ministru, Ali G ir kļuvis par jaunatnes vēlmju uzklausītāju, kas padara ministru vēl populārāku un tautas mīlētāku.

Kategorija:

Drāmas

Graustu Miljonārs | Slumdog Millionaire (2008)


Graustu Miljonārs | Slumdog Millionaire (2008)
18 gadus vecais Džamals Maliks, kas uzaudzis kā bārenis Mumbajas graustu rajonos, piedalās Indijas televīzijas spēlē „Gribi būt miljonārs?", un tikai viens jautājums viņu šķir no 20 miljonu rūpiju laimesta. Kad šova laiks beidzas un tiek izsludināts pārtraukums līdz nākamajai dienai, viņu pēkšņi apcietina, jo tur aizdomās par krāpšanos. Jo kā gan neizglītotais, ielās augušais puišelis varētu tik daudz zināt? Policijas nopratināšanā Džamals izstāsta savu dzīvesstāstu - drūmo bērnību kopā ar brāli Salimu, saķeršanos ar vietējām bandām un pirmo mīlestību - meiteni Latiku, kuru viņš pazaudējis. Viņa dzīves notikumi viens pēc otra atklāj, kā puisis zina atbildes uz šķietami sarežģītajiem jautājumiem. Taču viens jautājums paliek neatbildēts - ko šis jaunais cilvēks, kuru neinteresē miljoni, dara televīzijas šovā? Nākamajā dienā, kad Džamals dodas atbildēt uz pēdējo jautājumu, policijas inspektors un sešdesmit miljoni skatītāju to uzzinās...

Kategorija:

Romantiskās

Atmiņu klade | The Notebook (2004)


Atmiņu klade | The Notebook (2004)
Filma balstās uz kādu vīru, kurš lasa stāstu sievietei veco ļaužu dziedinātavā. Stāsts, kuru viņš lasa, ir par diviem mīlniekiem Alliju un Noa, kuri satiekas karnevālā. Pēc šīs tikšanās viņi bija nešķirami visu vasaru līdz Allijas vecāki viņu aizveda. Gadiem ejot un nesagaidot nevienu vēstuli no Noa, Allija saderinājās ar turīgu jaunu kareivi, bet vēl joprojām jūtot mīlestību pret Noa, viņa aizbrauc viņu apciemot un kaisle atgriežas ar jaunu degsmi...

Kategorija:

Drāmas

Londonas bulvāris | London Boulevard (2010)


Londonas bulvāris | London Boulevard (2010)
Mičels nupat ir iznācis no cietuma, un viņš vairs nevēlas atkal piederēt Londonas kriminālajām aprindām, taču to nav viegli izdarīt. Viņš kļūst par slavenās kinoaktrises Šarlotes miesassargu un mēģina viņu aizstāvēt no regulārajiem dzeltenās preses uzbrukumiem. Tad Mičels iepazīstas ar mafijas bosu Gāntu, kurš vēlas, lai Mičels strādā viņa labā, taču Mičs jau ir iemīlējies Šarlotē un par visu vairāk vēlas mierīgu dzīvi. Gānts savukārt nav radis, ka kāds viņam atsaka...

Kategorija:

Asa sižeta

Mehāniķis | The Mechanic (2011)


Mehāniķis | The Mechanic (2011)
Ja jums nepieciešams "ko nokārtot”, zvaniet Arturam... Artūrs Bišops ir augstas klases killeris, saukts par „mehāniķi”. Savā darbā Bišops ir aukstasinīgs perfekcionists, bet tad tiek nogalināts viņa skolotājs Harijs, un „mehāniķis” zaudē absolūto atsvešinātību, alkdams atriebties. Situācija kļūst sarežģīta, kad Bišopam palīgos piesakās Harija dēls, kurš vēlas apgūt killera arodu. Tā izveidojas ārkārtīgi bīstama un efektīva partnerība, bet tuvojoties mērķim abus sabiedrotos sāk vajāt asiņainās pagātnes ēnas.

Kategorija:

Romantiskās

Neprātīgi brīnišķīga | Crazy Beautiful (2001)


Neprātīgi brīnišķīga | Crazy Beautiful (2001)
Ja likteņa lēmumā paredzēts, ka divu vidusskolu vecāko klašu skolēni – viņš un viņa – satiksies, tad tas arī notiks. Un, ja tas ir noticis, tad viss risinās, kā paredzēts, lai īstajā vietā būtu raksturojums neprātīgi brīnišķīga. Lai tas būtu piedzīvojumu un pārdzīvojumu pilns stāsts par pirmo mīlestību. Nikola - bagāta un ietekmīga tēva meita - satiekas ar Karlosu - parastas latīņamerikāņu ģimenes atvasi. Nikolai ir septiņpadsmit gadu, turklāt viņa ir gana enerģiska, lai vienmēr būtu notikumu epicentrā, lai vienmēr ietu ar izaicinājumu, lai vienmēr būtu gatava pārgalvībām. Tomēr dažkārt Nikolas acīs redzams, ka aiz trakulībām paslēpies izmisums. Vienatnē Nikola ir gluži cita meitene. Viņa īstenībā jūtas ļoti vientuļa, turklāt netīkamas izvērtušās attiecības viņas ģimenē: Nikola nekādi nespēj aizmirst savu mirušo māti… 

Kategorija:

Piedzīvojumu

Zvaigžņu putekļi | Stardust (2007)


Zvaigžņu putekļi | Stardust (2007)
"Zvaigžņu putekļi” ir fantāzijas, piedzīvojumu un mīlestības pilns stāsts. Kādā klusā Anglijas ciematā jauneklim vārdā Tristans viņa iecerētā Viktorija liek izturēt pārbaudījumu, lai iekarotu viņas sirdi. Viņam jāatrod un jāatnes viņai krītošā zvaigzne. Meklējot krītošo zvaigzni Īveinu, viņš nokļūst burvju pasaulē un sastop raganu Lamiju un pirātu – Kapteini Šekspīru. Uz katra soļa Tristanu gaida piedzīvojumi un pārbaudījumi, taču beigas, kā jau visās pasakās, būs laimīgas!

Kategorija:

Vēsturiskās

300 Spartieši | 300 Spartans (2007) SUB


300 Spartieši | 300 Spartans (2007) SUB
300 spartiešu kareivji, kurus vada bezbailīgais Leonīds stājas pretī Kserksa vadītajai varenajai persiešu armijai kaujā Termopilu kalnu pārejā. 300 kareivju apbrīnojamā drošsirdība un upurēšanās iedvesmo Grieķijas tautu apvienoties pret persiešu ienaidniekiem, liekot pamatus demokrātiskai valstij.

Kategorija:

Komēdijas

Dumpiniece | Stick IT (2008)


Dumpiniece | Stick IT (2008)
Ar Heiliju tiešām nav viegli - kad viņu jau atkal par huligānismu notver policija, tiesnese ļauj meitenei pašai izvēlēties - doties uz sporta internātskolu vai nokļūt kolonijā. Heilijai taču patiešām ir talants, reiz viņa tika uzskatīta par ļoti daudzsološu! Tikai, kopš pameta vingrošanu, ir zaudējusi formu. Turklāt vingrošana - šis izsmiekls, ne sportaveids - nekādi neietilpst dumpīgā, nesievišķīgā skuķa plānos. Bet ar tādu treneri kā Bārts Vikermans nekādas izvēles Heilijai nebūs!

Kategorija:

Komēdijas

Randiņfilma | Date Movie (2006)


Randiņfilma | Date Movie (2006)
Cik daudz filmas par randiņiem Jūs zināt? Džūlija Džounsa ir satikusi savu īsto un vienīgo mīlestību, tik ļoti britisko Grantu Fakjordoderu. Taču, pirms viņi var svinēt savas lielās grieķu kāzas, abiem ir jādzird frāze "Iepazīsties, mani vecāki!", jānokārto lietas ar kāzu rīkotāju, kā arī līgavai jānoliek pie vietas Granta draudzene Endija, kas tīko izjaukt labākā drauga kāzas.
Uzmanību! Mājaslapas administrācija neuzņemas nekādu atbildību par portālā atrodamiem,
brīvi pieejamiem video (embed) kodiem, saitēm.